DI > Ekonomi

Wednesday, 21 August, 13:13

DI - 12 aug 19 kl. 09:27

Hongkong: Flygbolag hotar avskeda demonstranterFlygbolaget Cathay Pacific hotar sina anställda med sparken om de aktivt stödjer demonstrationerna som äger rum i Hongkong. Beskedet kommer efter att man från kinesiskt håll meddelat att flygpersonal involverade i demonstrationerna skulle förbjudas inträde till Fastlandskina..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Cathay Pacific, Hongkong, Fastlandskina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hongkong, Flygbolag, hotar, avskeda, demonstranter
SR - 17 sep 18 kl. 17:14

Perus president hotar att avskeda regeringen

Perus president Martín Vizcarra hotar nu att avskeda hela sin regering ifall kongressen inte röstar för hans föreslagna grundlagsförändringar. Om regeringen tvingas avgå kan presidenten upplösa kongressen, vilket skulle förvärra Perus redan allvarliga regeringskris..

Dagen - 3 timmar sedan

Vårt stöd behövs för Hongkong

Hänsynslös ledare hotar människors frihet, skriver Joakim Hagerius..

Dagen - 3 timmar sedan

Vårt stöd behövs för Hongkong

Hänsynslös ledare hotar människors frihet, skriver Joakim Hagerius..

SmålandsPosten - 29 jun 13 kl. 08:44

S hotar flygplatsen och turismen i länet

De tre S-politikerna Anna Fransson, landstinget, Charlotta Svanberg, Växjö och Robert Olesen, skriver i en debattartikel i Smålandsposten den 20 juni att den svenska modellen med fackliga organisationer och kollektivavtal skall krävas av alla, även utländska företag, som bedriver verksamhet vid något av kommunernas eller landstingens dotterbolag. Detta krav skulle uppenbarligen gälla också flygtrafiken vid Smaland airport, det är till och med så att artikeln är riktad mot Smaland airport. Det är ju Svensk pilotförening som citeras i artikeln.

Sydsvenskan - 30 jun 11 kl. 10:17

Strejk hotar Englandsflyg

Foto: Kirsty Wigglesworth
Flygkaos hotar, när storstrejk bryter ut i Storbritannien idag.
250 000 brittiska tjänsteman väntas strejka idag och där ingår flygpersonal. Alla flygbolag kan drabbas, men några flygbolag, bland dem SAS, försöker flyga ändå.

BT - 13 jun 13 kl. 17:22

Regeringskris hotar efter tv-stopp

Tusentals människor protesterade, och bussar och tåg stod stilla i Grekland sedan flera fack utlyst strejk i protest mot den plötsliga stängningen av public service-bolaget ERT. Frågan hotar att spräcka regeringen. Sjukhusen tog bara emot akutfall och bussar och tåg stod stilla när Greklands två största fackförbund hade mobiliserat till strejk på torsdagen.

DI - 10 sep 15 kl. 07:29

SAS: Inleder direktflyglinje Arlanda-Hongkong

I dag inleder SAS flygningar från Arlanda till Hongkong, och blir därmed det enda flygbolag som flyger direkt mellan Skandinavien och Hongkong..

BT - 28 sep 14 kl. 20:42

Massiv demokratiprotest i Hongkong

Polis och demonstranter drabbar samman i våldsamma protester i Hongkong. De massiva demokratidemonstrationerna riktas mot Pekings ökande styrning av regionen.Polis svarar med tårgas och pepparsprej.

BT - 29 sep 14 kl. 03:19

Protesterna i Hongkong fortsätter

Minst 38 personer har skadats under massprotesterna i Hongkong, sedan polis skjutit tårgas mot demonstranter. Oroligheterna betecknas som de värsta sedan den forna brittiska kolonin återlämnades till Kina 1997.- Om jag inte står upp för våra rättigheter i dag så kommer jag att hata mig själv i framtiden.

BT - 03 okt 14 kl. 17:19

Våld i Hongkong väcker misstankar

Väljer Hongkong det välbeprövade verktyget hyrligister, i Egypten kallade "baltageyya" och i Ukraina "titusjki", för att tackla protester? Det tror i alla fall många demonstranter, och studenter lägger nu förhandlingar med regeringen i Hongkong på is.När våldsamheter på fredagen utbröt mellan demonstranter i Hongkong, som annars beskrivits som några av de mest artiga någonsin, och motdemonstranter anade många oråd.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Högre omsättning men stillastående vinst för IAR Systems

Programvarubolaget IAR Systems rapporterar högre omsättning men en relativt stillastående vinst i det andra kvartalet..

DI - 4 minuter sedan

Geely: Pekings åtgärder tandlösa – nedgången fortsätter

Volvo Cars kinesiska koncernsyskon, Geely Automobile, rasar utför i både försäljning och lönsamhet. Första halvåret sjönk omsättningen 11 procent och vinsten med hela 40 procent..

DI - 15 minuter sedan

Fed-ledamoten: Dags att sänka räntan och räntebanan

Det är dagens för den amerikanska centralbanken Federal Reserve att inte bara sänka räntan utan också förbinda sig vid att inte höja räntan förrän den underliggande inflationen är….

DI - 15 minuter sedan

Bublar Group utvecklar Virtual Reality för Norges största tågoperatör, Vy

Bublar Groups helägda dotterbolag Vobling, har fått VR-uppdrag från den norska tågoperatören Vy, tidigare NSB, Norske Statsbaner..

DI - 10 minuter sedan

Alltomspara.se får ny delägare

En av Sveriges ledande sajter för privatekonomi får en ny delägare. Det handlar om Alltomspara.se som sedan 2008 har varit i OG Groups ägo och regi..

DI - 10 minuter sedan

Dagligvarujätten rusar mot rekordnivåer efter höjd vinstguidning

Dagligvaruhandelskedjan Targets aktie rusade i den amerikanska förhandeln efter att bolagets delårsrapport för det andra kvartalet innehållit en höjd vinstguidning för helåret..

DI - 15 minuter sedan

Svenska företag ska visa vägen vid klimattoppmötet

Sverige får tillsammans med Indien i uppgift att på kommande klimatmöte i New York lyfta industrins betydelse för omställningen till ett hållbart samhälle.  ”Vi vill visa på de….

DI - 30 minuter sedan

Bildskärmsleverantör dubblerar intäkterna – aktien rusar

Bildskärmsleverantören Multiq redovisar en intäktsökning på hela 136 procent för årets andra kvartal..

DI - 30 minuter sedan

Rusning för järnhandelskedja efter oväntat stark kvartalsrapport

Järnhandelskedjan Lowes aktie rusar över 7 procent i den amerikanska förhandeln på onsdagen. Resultat över förväntan för årets andra kvartal vägde upp en svagare helårsprognos än….

DI - 45 minuter sedan

Italienska socialdemokraterna sonderar möjligheter att bilda regering

Demokratiska partiet, PD, är redo att undersöka möjligheterna för att bilda en ny regering enligt partiledaren Nicola Zingaretti..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.