DI > Ekonomi

Thursday, 22 August, 19:42

DI - 12 aug 19 kl. 08:41

Högre omsättning och lägre förlust för First North-listade Aino HealthAino Health, First North-listad leverantör av lösningar inom företagshälsovård, redovisar en omsättning på 5,7 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019 (4,9)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
First North, Aino Health, Health, North

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högre, omsättningoch , lägre, förlustför , First, North-listade, Aino, Health
DI - 17 okt 18 kl. 08:24

Lägre omsättning och ökad förlust för Zaplox

Mjukvarubolaget Zaplox redovisar en lägre nettoomsättning och större förlust för årets tredje kvartal jämfört med motsvarande period 2017..

DI - 16 aug 19 kl. 08:55

Högre omsättning men fortsatt förlust för First North-listade Xmreality

Xmreality, som är listat på First North och som är verksamt inom så kallad förstärkt verklighet (AR), redovisar en nettoomsättning om 3 miljoner kronor för det andra kvartalet (.

DI - 26 okt 18 kl. 08:38

Högre omsättning och minskad förlust för Heliospectra

Heliospectra som säljer ljuslösningar till bland annat växthus och är listat på First North, redovisar ett resultat efter skatt på -21,3 miljoner kronor för det de första nio månaderna 2018 (-25,7)..

DI - 10 timmar sedan

Högre omsättning men större förlust för Crunchfish

Mjukvarubolaget Crunchfish redovisar en nettoomsättning på 2,5 miljoner kronor för årets andra kvartal (0,2), framgår av torsdagens delårsrapport..

DI - 18 apr 19 kl. 07:43

Lägre omsättning och förlust för underhållningsbolaget

Underhållning-, upplevelse- och eventbolaget Moment Group hade en nettoomsättning på 217 miljoner kronor under första kvartalet (277). Minskningen i omsättning är framför allt hänförbar till Live Entertainment och Event, medan Immersive Expericnces ökade något. Det framgår av delårsrapporten..

DI - 15 maj 19 kl. 07:03

Högre omsättning för Fingerprint – lägre förlust

Biometribolaget Fingerprint Cards redovisar en intäktsökning på 18 procent för årets första kvartal. Bolaget redovisar också en lägre rörelseförlust..

Affärsvärlden - 17 apr 19 kl. 08:11

Högre omsättning för Byggmax

Bygghandlarkedjan Byggmax redovisar ökande omsättning under första kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar minskad rörelseförlust..

DI - 15 maj 19 kl. 08:52

Högre omsättning och lägre förlust för Crunchfish

Mjukvarubolaget Crunchfish, som handlas på First North, redovisar en nettoomsättning på 4,0 miljoner kronor för det första kvartalet (0,2). .

DI - 21 feb 18 kl. 09:12

Högre omsättning men större förlust för Secits

Secits, som är verksamt inom it-säkerhet och som är listat på First North, redovisar en nettoomsättning om 18,6 miljoner kronor (7,0) för det fjärde kvartalet. Rörelseresultatet uppgick till minus 5,2 miljoner kronor (minus 2,2)..

DI - 02 maj 18 kl. 08:43

Ökad förlust för Bioservo – men högre omsättning

Bioservo, som handlas på First North, hade en nettoomsättning på 1,4 miljoner kronor (0,9) under det första kvartalet. Ebitda-resultatet uppgick till minus 5,0 miljoner kronor (minus 2,7) och rörelseresultatet blev minus 5,8 miljoner kronor (minus 2,9)..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Tiotals miljoner på spel när svenska fotbollsklubbar jagar Europa

Upp mot 50 miljoner kronor vardera kan MFF respektive AIK räkna hem om de vinner i tredje kvalrundan i Europa League och når gruppspelet. .

DI - 15 minuter sedan

Umida säljer produktionsutrustning – ger effekt på 8,5 Mkr

Alkoholdryckesbolaget Umida Group har sålt produktionsutrustning till ett värde av 10,5 miljoner kronor till No 1 Brands. .

DI - 15 minuter sedan

En karriär på Twitter har gränser

LEDARE. Twittrare är ego-trippare och överskattar lätt sin ställning. De blir svåra att ha i grupparbete eftersom förtroendet saknas..

DI - 10 minuter sedan

Wise Group ska skaffa kapital åt dotterbolag – Erik Mitteregger blir ordförande

Bemannings- och rekryteringsbolaget Wise Group har som ett resultat av den tidigare meddelade strategiska översynen av dotterbolaget Brilliant Future beslutat att tillsätta en ny….

DI - 30 minuter sedan

Swedbank tar in 4,8 miljarder för att bättra på kapitalstrukturen

Swedbank emitterar primärkapitaltillskott omfattande 500 miljoner dollar, motsvarande 4,8 miljarder kronor för att optimera sin kapitalstruktur, enligt ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Femstjärnerörelsen vill förhandla om ny regering

Femstjärnerörelsen (M5S) vill börja förhandla om en ny regeringsbildning i Italien, snarare än att gå till nyval..

DI - 1 timme sedan

Intrum utökar fyraårig obligation med 900 miljoner kronor

Kredithanteringsbolaget Intrum har utökat sin utestående MTN-obligation med 900 miljoner kronor.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Elfel orsakar tågförseningar i Stockholm

Två trafikstörningar har ställt till det för tågresenärer i Stockholm under torsdagen och orsakar förseningar i trafiken..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Stena Impero på väg att släppas

Det svenskägda fartyget Stena Impero kommer snart att släppas av Iran. De signalerna har det svenska utrikesdepartementet fått, enligt uppgifter till SVT. .

DI - 1 timme sedan

Europabörserna: Uppåt för Cevians Thyssen Krupp i Frankfurt

Europabörserna backade på torsdagen. Starkare tyska makrodata än väntat gav stöd initialt åt Frankfurt, men på eftermiddagen kom uppgifter om att tyska Bundesbank inte ser behov….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.