Realtid > Ekonomi

Sunday, 18 August, 23:47

Realtid - 12 aug 19 kl. 08:22

Sweco förvärvar NRC Groups konsultverksamhetSweco har undertecknat ett avtal om att förvärva NRC Groups verksamhet inom rådgivning och tekniska konsulttjänster för järnvägsinfrastruktur..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
NRC Groups

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sweco, förvärvar, NRC, Groups, konsultverksamhet
Affärsvärlden - 19 okt 16 kl. 13:16

Sweco förvärvar tyska Jo. Frankze

Sweco förvärvar Jo. Franzke, ett tyskt arkitektföretag med 40 medarbetare. Det är Swecos andra förvärv i Tyskland i år och med den nya affären kommer Sweco att ha närmare 1.

Realtid - 10 jan 18 kl. 13:20

Sweco förvärvar dansk arkitektbyrå

Sweco har ingått avtal om att förvärva den danska arkitektbyrån Årstiderne Arkitekter. "Vi har lyssnat till kunderna som i allt högre grad efterfrågar helhetslösningar inom teknik och arkitektur. Genom detta förvärv blir vi ännu bättre på att erbjuda just detta på den danska marknaden" säger Swecos vd Tomas Carlsson till Realtid.

DI - 12 aug 19 kl. 07:12

Sweco köper konsultverksamhet inom järnvägsinfrastruktur

Sweco köper NRC Groups verksamhet inom rådgivning och tekniska konsulttjänster för järnvägsinfrastruktur. .

SvD - 19 okt 16 kl. 14:10

Sweco köper tysk arkitektfirma

Sweco förvärvar Jo. Franzke, ett tyskt arkitektföretag med 40 medarbetare. Det är Swecos andra förvärv i Tyskland i år och med den nya affären kommer Sweco att ha närmare 1 000 arkitekter, varav cirka 150 i Tyskland.

DI - 19 okt 18 kl. 07:50

Sweco köper bolag i Tyskland och Belgien

Sweco förvärvar de belgiska företagen Planet Engineering och Nexilis, samt det tyska bolaget Götzelmann + Partner. I och med förvärven får Sweco 45 nya medarbetare .

Affärsvärlden - 19 okt 18 kl. 07:53

Sweco köper belgiskt bolag

Sweco förvärvar de belgiska företagen Planet Engineering och Nexilis, samt det tyska bolaget Götzelmann + Partner. I och med förvärven får Sweco 45 nya medarbetare.

DI - 06 mar 14 kl. 09:07

Sweco köper Metro Arkitekter

Sweco förvärvar Metro Arkitekter med 30 medarbetare och kontor i Malmö och Göteborg. I och med förvärvet får Swecos arkitektverksamhet 650 medarbetare fördelade på 25 kontor i Norden, enligt ett pressmeddelande..

DI - 19 okt 16 kl. 13:08

Sweco köper tysk arkitektfirma

Sweco förvärvar Jo. Franzke, ett tyskt arkitektföretag med 40 medarbetare..

Affärsvärlden - 01 jun 17 kl. 08:03

Sweco köper bolag i Belgien

Sweco förvärvar det belgiska teknikkonsultföretaget M&R Engineering, som är specialiserat på installationer och är en av marknadsledarna i Belgien..

Realtid - 01 jun 17 kl. 08:17

Sweco expanderar i Belgien

Sweco förvärvar det belgiska teknikkonsultföretaget M&R Engineering. Företaget är specialiserat på installationer och hade en nettoomsättning om 6,6 miljoner EUR 2016..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - Igår: 07:05

Finansnyheterna som lockade flest i sommar

Snart är alla sommarsemestrar slut. Vi har gått igenom de tio mest lästa nyheterna i sommar – har du hängt med? Från och med måndag startar Realtid sin normala utgivning igen – inklusive våra nyhetsbrev..

Realtid - I förrgår: 17:03

Wall Street stiger i slutet av turbulent vecka

USA-börserna inleder veckans sista handelsdag uppåt med stöd av förhoppningar om mer stimulanser och efter att obligationsräntorna stigit något..

Realtid - I förrgår: 17:00

Hon är ny operativ chef på AG Advokat 

Den affärsjuridiska advokatbyrån AG Advokat har rekryterat Hanna Foss från Landahl Advokatbyrå. "Eftersom juristbranschen är så pass traditionell kan man med rätt små medel genomföra stora förändringar", säger hon till Realtid. .

Realtid - I förrgår: 16:20

Liberalerna förstår inte vad skulder innebär

Den ekonomiska analfabetismen breder ut sig. Liberalernas återinsatte ekonomisk-politiske talesman Mats Persson upprepar Anne Wibbles stollighet att ”alla svenskar borde ha en årslön på banken”, skriver Realtids Per Lindvall..

Realtid - I förrgår: 15:51

Skandiabanken och LF Bank ökar marknadsandel inom bolån 

Länsförsäkringar bank och Skandiabanken är de två av de banker som ökar allra mest inom bolån, enligt en sammanställning från kreditvärderingsinstitutet Nordic Credit Rating. .

Realtid - I förrgår: 15:14

Coeli lanserar ny energifond

Två förvaltare från London ska tillsammans med Coeli lansera hedgefonden Coeli Energy Transition. Förvaltarna hoppas att nå en miljard i början av 2020. "För oss är det generellt bra när marknaden kraschar", säger Joel Etzler, en av hedgefondens förvaltare..

Realtid - I förrgår: 14:42

Novo Nordisk anklagas för marknadsmanipulation

Arga aktieägare anklagar den danska läkemedelsjätten Novo Nordisk för marknadsmanipulation och kräver kompensation på 11,8 miljarder danska kronor, motsvarande 17 miljarder svenska kronor..

Realtid - I förrgår: 12:12

Arctic Securities trappar upp inom företagskrediter – anställer tre

Den norska investmentbanken Arctic Securities har anställt tre personer inom corporate finance till sitt kontor i Stockholm som en del av satsningen inom företagskrediter. Det säger Anna Hallsten, vd för bankens svenska verksamhet. .

Realtid - I förrgår: 08:28

Sämre resultat för Ratos – aktien sjunker som en sten

UPPDATERAD Projektnedskrivningar i portföljbolaget Hent påverkar Ratos portfölj med -133 miljoner kronor. Aktien är ned över 14 procent..

Realtid - I förrgår: 11:41

Lundbergs ökar innehavet i Handelsbanken

Investmentbolaget Lundbergs ökar innehavet i Handelsbanken och äger efter köp i veckan 49 miljoner aktier i Handelsbanken, enligt ägardatatjänsten Holdings..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.