Realtid > Ekonomi

Saturday, 24 August, 10:50

Realtid - 12 aug 19 kl. 08:20

Saabs vd lämnarSaabs koncernchef och vd Håkan Buskhe ska avgå i början av nästa år. Han vill "hinna med ytterligare en operativ utmaning" i sin karriär, enligt ett pressmeddelande..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Håkan Buskhe

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabsvd , lämnar
Dagens PS - 12 aug 19 kl. 07:38

Saabs vd slutar – söker ny utmaning

Försvarsbolaget Saab meddelade på söndagskvällen att Håkan Buskhe informerat styrelsen om att han lämnar posten som vd och koncernchef. Han har varit vd för Saab sedan september 2010 och kommer att lämna i februari 2020. ”Skälet till att jag väljer att lämna Saab är att jag gärna skulle vilja hinna med ytterligare en operativ utmaning i min karriär.

DI - 11 aug 19 kl. 17:11

Saabs vd och koncernchef lämnar efter årsskiftet

Saabs koncernchef Håkan Buskhe meddelade Saabs styrelse att han lämnar sin post som VD och koncernchef efter årsskiftet. Styrelsen kommer nu att påbörja rekrytering av en efterträdare..

DI - 08 jun 12 kl. 14:33

Saabs tidigare chefsjurist lämnar konkursboet

Saabs tidigare chefsjurist, Kristina Geers, har sedan konkursen i december arbetat kvar och bistått konkursförvaltarna under försäljningsprocessen..

NSD - 18 dec 12 kl. 14:18

Skattekrav på Saabs konkursbo

Saab Automobiles konkursförvaltare har inte lämnar in någon deklaration för Saab 2011 trots att Skatteverket har skickat ett särskilt föreläggande om det. Därför kräver nu Skatteverket Saabs konkursbo på drygt 5,5 miljoner kronor i straffskatter och avgifter, rapporterar P4 Väst..

Affärsvärlden - 24 feb 17 kl. 11:38

Investors vd lämnar Saabs styrelse

Investors vd Johan Forssell har avböjt omval till Saabs styrelse efter sju år där, och i stället föreslås Daniel Nodhäll, ansvarig för noterade kärninvesteringar på Investor som ledamot. Det framgår av kallelsen till försvarskoncernens årsstämma den 5 april..

DI - 24 feb 17 kl. 11:19

Investors vd lämnar Saabs styrelse

Investors vd Johan Forssell har avböjt omval till Saabs styrelse efter sju år där, och i stället föreslås Daniel Nodhäll, ansvarig för noterade kärninvesteringar på Investor som ledamot..

SvD - 24 feb 17 kl. 12:03

Investors vd lämnar Saabs styrelse efter sju år

Investors vd Johan Forssell har avböjt omval till Saabs styrelse efter sju år där, och i stället föreslås Daniel Nodhäll, ansvarig för noterade kärninvesteringar på Investor som ledamot..

Realtid - 24 feb 17 kl. 12:00

Investors vd lämnar Saabs styrelse

Investors vd Johan Forssell avböjer omval till Saabs styrelse, i stället föreslås Daniel Nodhäll, ansvarig för noterade kärninvesteringar på Investor som ledamot..

DN - 24 feb 17 kl. 13:05

Investors vd lämnar Saabs styrelse

Investors vd Johan Forssell har avböjt omval till Saabs styrelse efter sju år där, och i stället föreslås Daniel Nodhäll, ansvarig för noterade kärninvesteringar på Investor som ledamot. Det framgår av kallelsen till försvarskoncernens årsstämma den 5 april..

DI - 22 okt 18 kl. 20:01

Usel utdelning för Saabs miljardsatsning

Saabs miljardinvesteringar i en ny produktfamilj mark- och sjöradar har så här långt gett mager utdelning. Affärerna har uteblivit och nu lämnar de två högsta cheferna verksamheten. Frågan är om Saab är redo för en strukturaffär med exempelvis Thales..

Expressen - 11 aug 19 kl. 17:15

Saabs koncernchef hoppar av 2020

Saabs vd och koncernchef, Håkan Buskhe, lämnar bolaget under nästa år. – Skälet till att jag väljer att lämna Saab är att jag gärna skulle vilja hinna med ytterligare en operativ utmaning i min karriär, säger Håkan Buskhe i ett pressmeddelande.  .

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

Gör som Sveriges Warren Buffett – skriv hos oss

Alfred Bergs krasch, förvaltarnas B-lag och Sveriges Warren Buffett. Det är något av innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 4 timmar sedan

Två debatter extra heta i veckan

Ekobrottslingar, kryptobörser och fondpengar. Några teman bland de mest lästa artiklarna på Realtid den senaste veckan. Här är topp-tio!.

Realtid - 17 timmar sedan

Fed-chefen ger inga tydliga signaler 

Den amerikanska centralbanken kommer att agera på ett lämpligt sätt för att hålla ekonomin igång, sade Fed-chefen Jerome Powell på fredagen i ett tal som SEB:s ekonom Elisabet Kopelman beskriver som “neutralt”..

Realtid - 18 timmar sedan

"Revisionsbranschen är en förtroendebransch" 

“Vi vill bidra till ett välfungerande näringsliv där företag litar på varandra. Samhällsnyttan är något som utmärker revisionsbranschen”. Det säger Malin Nilsson, vd för revisionsbyrån BDO..

Realtid - 22 timmar sedan

”Finanssektorn kan ställa om på tio år med hållbara pengar”

Förra veckans debattartikel "Dags att syna hållbarhetsbluffen i fonderna" väckte stor uppmärksamhet. Instämmer fler i att de "hållbara fonderna" mest är dyra och inte har någon positiv effekt för klimatet? Se här vad Realtids fredagspanel anser..

Realtid - 19 timmar sedan

SPP stärker ledningen

SPP Pension & Försäkring inrättar funktionen strategiska initiativ som ska ledas av Jan Ridderwall, tidigare Försäljningsdirektör. I samband med detta blir Jenny Rundbladh ny Försäljningsdirektör..

Realtid - 19 timmar sedan

Kinas hämndtullar tynger börser

Alla större börser i Europa vände till minus på fredagen efter att Kina meddelade planer om importtullar för fler amerikanska varor..

Realtid - 19 timmar sedan

Ändra reglerna för kapitalförsäkringar om minskade klyftor önskas

Finansdepartementet har inte lyckats stoppa att kapitalförsäkringar används för att undanhålla skatt på onoterade tillgångar. Realtids krönikör Claes Folkmar har några förslag till departementet..

Realtid - 20 timmar sedan

Fundler rekryterar Nordnets före detta nordenchef

Carnegies tidigare vd  Thomas Eriksson och Nordnets före detta vd Håkan Nyberg sitter i styrelsen. Nu rekryterar Fundler Annika Javestad, tidigare nordisk marknadschef på Nordnet, som tar en operativ roll i bolaget. .

Realtid - 22 timmar sedan

”Finanssektorn kan ställa om på tio år med hållbara fonder”

Förra veckans debattartikel "Dags att syna hållbarhetsbluffen i fonderna" väckte stor uppmärksamhet. Instämmer fler i att de "hållbara fonderna" mest är dyra och inte har någon positiv effekt för kimatet? Se här vad Realtids fredagspanel anser..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.