Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 24 August, 08:53

Affärsvärlden - 12 aug 19 kl. 07:59

Volatil handelsdag på Wall StreetDe ledande börsindexen i New York avslutade veckan med ännu en volatil handelsdag på fredagen..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Wall Street, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volatil, handelsdag, Wall, Street
Dagens PS - 15 feb 18 kl. 06:49

Segersviten – Wall Street ökar för fjärde dagen

New York-börsen hade en ny volatil handelsdag på onsdagen. Oväntat stark inflationsstatistik fick marknadsräntorna att stiga vilket satte initial press. Börsen vände dock upp och stängde i positivt territorium för fjärde dagen i rad.

Affärsvärlden - 05 jun 13 kl. 07:28

Fed-oro tyngde på Wall Street

USA-börserna backade på tisdagen, efter en volatil handelsdag. En tilltagande oro för när Fed kan tänkas trappa ned på tillgångsköpen tyngde sentimentet, efter att företrädare för Goldman Sachs och Deutsche Bank sagt att det kan ske redan efter sommaren..

Affärsvärlden - 20 dec 18 kl. 07:13

Skakig handel på Wall Street efter Fedbesked

De ledande New York-börserna stängde tydligt ned på onsdagen efter en volatil handelsdag..

Affärsvärlden - 16 aug 19 kl. 07:03

GE rasade på Wall Street

De ledande börsindexen i New York avslutade torsdagen på plus, med undantag för Nasdaq, efter ännu en volatil handelsdag, då handelskonflikten mellan USA och Kina fortsatte vara i centrum..

Affärsvärlden - 09 jul 15 kl. 08:54

Volatil handelsdag på Asienbörserna

De asiatiska börserna rör sig åt olika håll på torsdagen under en volatil handelsdag. Tokyobörsen var under dagen kraftigt ned för att senare under dagen återhämta sig med stöd av fyndköpare. På börserna i Kina noterades en större uppgång..

DI - 17 feb 12 kl. 16:30

USA-börser: Wall Street öppnar uppåt

Veckans sista handelsdag på Wall Street började på plus efter torsdagens starka börsutveckling. Optimismen om att Grekland ska få sitt räddningspaket på måndag håller i sig..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fortsatt Europaoro på Wall Street

USA-börserna föll på onsdagen efter en ryckig handelsdag där oron för utvecklingen i eurozonen var det som investerarna främst hade för ögonen. Positiva siffror över bostadsbyggandet i USA och Fed-statistik med industriproduktion som överträffade förväntningarna lyckades inte rå på de dystra minerna på Wall Street. Dow Jones industriindex stängde ned 0,3 procent och Nasdaqs kompositindex gick ner 0,7 procent..

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 12 kl. 22:08

Fortsatt Europaoro på Wall Street

USA-börserna föll på onsdagen efter en ryckig handelsdag där oron för utvecklingen i eurozonen var det som investerarna främst hade för ögonen. Positiva siffror över bostadsbyggandet i USA och Fed-statistik med industriproduktion som överträffade förväntningarna lyckades inte rå på de dystra minerna på Wall Street. Dow Jones industriindex stängde ned 0,3 procent och Nasdaqs kompositindex gick ner 0,7 procent..

Affärsvärlden - 20 jan 14 kl. 07:13

Intel föll på Wall Street

Wall Street stängde blandat på fredagen, en handelsdag med fullt fokus på delårsrapporter. Intel, Morgan Stanley, American Express med flera hade delårsrapporter som intresserade handlarna, och UPS kom med en vinstvarning..

Affärsvärlden - 04 jul 14 kl. 07:53

Rekordnoteringar på Wall Street

På Wall Street avlutades veckans sista och förkortade handelsdag i glatt sentiment efter positiva jobbsiffror och rekordnoteringar för Dow Jones Industrial Average..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Greta Gris säljs för 40 miljarder - ägarbolaget rusar

Ägarbolaget bakom den omåttligt populära barnunderhållningsfiguren Peppa Pig, på svenska känd som Greta Gris, köps upp för nära 40 miljarder kronor av det amerikanska leksaksföretaget Hasbro..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Bullard: Feds jobb att oinvertera räntekurvan

Federal Reserve bör fortsätta att lätta på penningpolitiken eftersom obligationsmarknaden skickar recessionssignaler. Det sade James Bullard, Fedchef i St Louis, i en intervju med CNBC på fredagen..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

USA-terminer tappar efter kinesiskt tullbesked

Terminerna för de ledande USA-börserna handlades inledningsvis upp på fredagen, men vände snabbt till minus sedan Kina aviserat om nya tullar på amerikanska varor..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Amerikansk råolja med på Kinas tullista - oljepriset faller

Amerikansk råolja finns med på den tullista som aviserades av kinesiska myndigheter på fredagen, vilket följdes av prisfall på över 2 procent för både amerikansk olja och Nordsjöolja..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Börsplus: Anar en turnaround - köp

Börsplus börjar ana en turnaround i Mekonomen och trots att aktien stiger på dagens rapport finns fortfarande stor uppsida även om risken också är hög. Det skriver Börsplus och rekommenderar köp..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Ekonomer: Finansministern för optimistisk

Finansminister Magdalena Andersson (S) har för positiv syn på utvecklingen av svensk ekonomi, anser flera ekonomer..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Upp till 2 500 kan få gå från Commerzbank

Tyska Commerzbank planerar ytterligare 1.800-2.500 varsel om uppsägningar, rapporterar Börsen Zeitung med hänvisning till källor inom banken..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Morgan Stanley: Stigande risk för global recession

Effekten av en global avmattning har redan tagit sig in i amerikansk data, varnar storbanken..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

H&M bland modjättar i hållbarhetsallians

Modebolaget H&M och 31 konkurrenter i klädhandlarbranschen har ingått en global allians där man lovar de politiska ledarna i G7, som sammanträder i helgen, att bekämpa klimathotet och att skydda den biologiska mångfalden och världshaven..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Råvaror och verkstad i topp på börsen

Stockholmsbörsen höll i fredagsmorgonens uppgång vid lunchtid..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.