DI > Ekonomi

Friday, 23 August, 23:54

DI - 12 aug 19 kl. 07:50

Lundin fortsätter miljontanka Lundin MiningFamiljen Lundin har via bolaget Nemesia köpt ytterligare 150.000 aktier i gruvbolaget Lundin Mining. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lundin Mining, Lundin, Nemesia, Finansinspektionens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lundinfortsätter , miljontanka, Lundin, Mining
DI - 28 feb 11 kl. 08:34

Lundin Mining om Equinox-bud: Avvaktar med kommentar

Lundin Mining har blivit informerad om Equinox bud men känner inte till villkoren i erbjudandet. Tills Lundin Mining gått igenom budet kommer bolaget inte att ge några kommentarer. Det är beskedet Lundin Mining ger i ett pressmeddelande på måndagen..

DI - 13 apr 11 kl. 08:31

Lundin Mining: Equinox hycklar

Lundin Mining anser att Equinox reaktion till Minmetals (MMR) bud på Equinox, som är villkorat att Equinox inte köper Lundin Mining, är hyckleri..

DI - 26 apr 11 kl. 08:17

Lundin Mining: Equinox reträtt förändrar inte läget

Lundin Mining trodde aldrig att Equinox bud skulle på bolaget skulle gå igenom varför Equinox officiella reträtt i princip inte förändrar läget. Lundin Mining fortsätter med sin så kallade strategiska översyn..

Nerikes Allehanda - 23 okt 14 kl. 14:31

Zinkgruvan viktig bas för Lundin Mining

Det är tio år sedan Zinkgruvan Mining köptes av Lundin, och blev en del av koncernen Lundin Mining. Det firades i går vid gruvan i Zinkgruvan..

DI - 13 jan 11 kl. 06:32

Lundin Mining i storfusion

Lundin Mining bildar en ny kopparjätte genom att gå samman med kanadensiska Inmet Mining och bildar Symterra Corporation. Det framgår av ett pressmeddelande..

TA - 22 jan 13 kl. 08:58

Lundin Mining i miljardaffär


Lundin Mining har bildat ett samriskbolag med sina samarbetspartners kring Tenkeprojektet i Kongo för att köpa amerikanska OM Groups koboltraffinaderi i finska Kokkola. Raffinaderiet ska ta hand om produktionen från Tenkeprojektet. Lundin Minings andel i affären blir 24 procent.

Affärsvärlden - 29 maj 13 kl. 12:34

Lundin Mining: Har tittat på Northland

Lundin Mining har tagit sig en ordentlig titt på Northland Resources, säger Lukas Lundin..

Affärsvärlden - 16 nov 16 kl. 07:37

Lundin Mining överväger förvärv

Lundin Mining överväger förvärv och en utdelning efter att bolaget slutför försäljningen av sin andel i Tenke Fungurume. Det skriver Bloomberg News på tisdagskvällen med hänvisning till en kommentar från Lundin Minings vd Paul Conibear..

E24 - 13 jan 11 kl. 11:06

Lundin Mining stiger på börsen

Lundin Mining stiger på Stockholmsbörsen efter nyheten om att bolaget planerar en fusion med kanadensiska Inmet. Analytiker som Nyhetsbyrån Direkt varit i kontakt med är överlag positiva..

DI - 24 feb 11 kl. 06:50

Lundin Mining upprepar prognos

Lundin Mining upprepar sin produktionsprognos för 2011. Det visar bokslutsrapporten..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bornold: Spänn fast säkerhetsbältet – det blir turbulent i höst

Under fredagen fördjupades handelskonflikten mellan USA och Kina avsevärt. Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners varnar för att det blir en turbulent höst på börsen..

DI - 45 minuter sedan

Trumps hämnd: Höjer tullarna ytterligare

Donald Trump lovade under fredagen att svara på Kinas nya tullar. En timme efter att de amerikanska börserna stängt kom beskedet..

DI - 1 timme sedan

Nu tar femte generationens tunnbindare över: ”Jag är extremt petig”

I början av 1900-talet fanns det tunnbindarföretag i var och varannan svensk stad.  Endast ett av dessa har överlevt. .

DI - 1 timme sedan

Carney: Storbritanniens ekonomi är på väg att stagnera

Storbritanniens ekonomi är på väg att stagnera under nuvarande kvartal. Det sade Bank of Englands chef, Mark Carney i Jackson Hole på fredagen..

DI - 1 timme sedan

Fastighetstoppen kvalar in bland största insynsköparna på börsen

Listan över de största insynsköpen från enskilda personer hittills i år toppas inte helt oväntat av H&M-ägaren Stefan Persson. .

DI - 1 timme sedan

Swedbankchefer efterlyser grön finanspolitik

Finanspolitiken bör ändras för att underlätta satsningar på grön infrastruktur och en energiomställning från fossila bränslen, skriver två Swedbankchefer på Dagens Nyheters….

DI - 2 timmar sedan

Tung börssmäll på Wall Street efter nya tullhot

Investerarna på Wall Street drog öronen åt sig sedan Donald Trump lovat ett omedelbart svar på de nya kinesiska strafftullar på amerikanska varor som meddelades på fredagen..

DI - 2 timmar sedan

Mark Carney vill ersätta instabil dollar med virtuell valuta

Den brittiske centralbankschefen Mark Carney varnade på fredagen för den amerikanska dollarns ”destabiliserande roll” i världsekonomin vid ett föredrag på centralbankskonferensen….

DI - 2 timmar sedan

Recession hotar – nu krävs stöd: ”Driver inte längre global tillväxt”

HONGKONG. Handelskriget och nedgång i teknikexport har fått flera länder i Asien att tvärnita. Vissa hotas av recession..

DI - 3 timmar sedan

Trump beordrar budbolag att stoppa kinesiskt Fentanyl

I sin twittertirad tidigare på fredagen beordrade Donald Trump amerikanska transport- och budbolag att söka efter och stoppa införsel av substansen Fentanyl från Kina.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.