Dagens PS > Ekonomi

Saturday, 30 May, 19:20

Dagens PS - 12 aug 19 kl. 07:29

Uppåt i Asien nu på morgonenIndexen i regionen har en munter start på måndagsmorgonen, svensk tid, efter förra veckans dramatik. Omni Ekonomi skriver att utvecklingen på Asiens börser är följande: Shanghai och Shenzhen är upp med 0,6 procent, Hongkong står på plus med 0,2 procent och Kospi i Sydkorea klättrar 0,6 procent. I Japan håller Nikkei stängt i dag på grund av en nationell helgdag, framgår det.
The post Uppåt i Asien nu på morgonen appeared first on Dagens PS..
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Asien, Ekonomi, Asiens, Shenzhen, Kospi, Sydkorea, Japan, Nikkei, Uppåt, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppåt i Asiennu på , morgonen
Cornucopia - 24 feb 20 kl. 07:35

Varierande nedåt på börserna i Asien - guldpriset upp

Börserna går i varierande grad nedåt i Asien under morgonen, medan guldpriset stiger, och i svenska kronor slår nytt rekord. Öppningen i Europa är osäker, men det kan förstås bli coronapanik på marknaderna.
-2.

Cornucopia - 26 feb 20 kl. 07:06

Rött över hela linjen - fortsatta nedgångar i Asien - årets uppgång utplånad

Det är rött i indexen över hela linjen såväl i Europa, USA igår kväll och Asien nu på morgonen. För de flesta index är årets uppgång utplånad. Även marknadsräntorna steg och sänkte obligationsfonder, och guldet föll tillbaka, de senare två förvisso mindre nedgångar än börsen.

Cornucopia - 27 feb 20 kl. 06:40

Nedåt i Asien och USA - men tech upp

På morgonen faller börserna i Asien, och följer därmed efter nedgångarna i USA igår kväll. De amerikanska börserna var dock splittrade och tech i form av Nasdaq-börsen steg. Microsoft vinstvarnade på grund av coronaviruset och Tysklands folkhälsominister varnade för början på en epidemi.

Cornucopia - 15 apr 20 kl. 07:34

Svaga börser i Asien - nytt prisrekord för guldet

Börserna i Asien går svagt under morgonen, trots starka amerikanska börser under gårdagen, som också bjöd på nytt prisrekord för guldet i SEK per gram.
Brandrökfärgat norra Sydney.De amerikanska börserna gick återigen mycket starkt under gårdagen och S&P-500 stängde på +3.

VA - 16 mar 11 kl. 08:59

Rekyl uppåt i Asien väntas ge stadga

16 mars En rekyl uppåt på börserna i Asien, och främst i Japan, borgar för en mer positiv ton på börsen i Stockholm under onsdagen. Nikkei index klättrade 5,7 procent och återtog en del av den betydande nedgång som inledde veckan. Hela regionen drogs med uppåt med indexuppgångar på mellan 1 och 2 procent på övriga ledande börser.

Cornucopia - 04 aug 14 kl. 07:56

Blandat i Asien på morgonen

Vad säger ni, dags för slut på "semestern"? I Asien är det en blandad utveckling nu på morgonen och den amerikanska S&P 500-terminen pekar svagt nedåt. Europeisk och svensk börsuppning är osäker och går nog inte att säga så mycket om.

Cornucopia - 21 aug 15 kl. 07:29

Hårt ner på börserna i Asien under morgonen

Börserna i Asien faller hårt nu under morgonen.

Nikkei går -2.53%, Hang Seng går -2.

Cornucopia - 28 aug 15 kl. 07:43

Börsrekylen fortsätter i Asien

Efter gårdagens tjurrusningar på börserna fortsätter uppgången i Asien nu på morgonen. Samtidigt indikerar S&P 500-terminen en osäker öppning i Europa.

S&P-500 stängde på +2.

Cornucopia - 16 dec 15 kl. 07:40

Osäker börsstart väntas trots rusningar i Asien

Efter gårdagens börsuppgångar fortsätter utvecklingen uppåt i Asien under morgonen. Ändå är riktningen för Europas börser osäker.

Under gårdagen stängde exempelvis svenska OMXS30 på  +2.

Cornucopia - 10 mar 20 kl. 07:12

Starka börser i Asien efter rekordartad måndag - när vänder börsen på riktigt?

Börserna går starkt i Asien under morgonen, efter gårdagens rekordartade börser världen över. Kom dock som alltid ihåg att på en kraschande börs så är det enda som är garanterat att du förr eller senare agerar fel och spelar bort dig. Men när vänder börsen på riktigt?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.