DI > Ekonomi

Wednesday, 21 August, 17:31

DI - 12 aug 19 kl. 05:06

Uppdraget: Leverera tydlig överavkastning till ägarnaEtt frågetecken när Björn Rosengren tar över som vd och koncernchef för ABB är om han behärskar den internationella miljön och om han lyckas bli accepterad inom en schweizisk jättekoncern.  Stora utmaningar väntar men sannolikheten för en ny succé är goda och det betyder att det finns starka skäl att köpa ABB:s aktie efter utnämningen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Björn Rosengren, ABB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppdraget, Leverera, tydlig, överavkastningtill , ägarna
PrivataAffärer - 17 jul 19 kl. 14:45

På jakt efter långsiktigt hållbar överavkastning i svenska aktier

Vill du veta mer? Klicka här för att läsa mer om Danske Invest Sverige.  Svenska företag har historiskt sett gynnats av en stark hemmamarknad med politisk och finansiell stabilitet, hög grad av innovation och god tillgång till riskkapital på aktiemarknaden.

Kristianstadsbladet - 02 jul 13 kl. 08:30

Lokalt företag ska leverera kött till köken

Foto: Scanpix
Kristianstads kommuns nya, tuffare livsmedelspolicy tycks ha klarat testet. Jobbet att leverera färskt kött till kommunens kök har gått till Kristianstadsföretaget Bondens skafferi, med ?råvaror från skånska gårdar?.

GöteborgsPosten - 24 apr 13 kl. 22:20

På plats för att leverera

I kväll börjar hoppningen på allvar. Malin Baryard-Johnsson är tydlig med vad som gäller. ?

SmålandsPosten - 12 maj 14 kl. 06:22

Viltslakteri vill leverera till kommunen

Skärshult gård utanför Pjätteryd deltar i upphandlingen om att få bli kommunens leverantör av oberett kött. Om de vinner hade det betytt mycket för det lilla slakteriet.
Samtidigt har kommunens val att upphandla en köttpartner gett eko i hela Sverige.

Sydsvenskan - 27 sep 15 kl. 19:50

Beyoncé Knowles i all ära. Nu måste Stefan Löfven ­­leverera på hemmaplan.

Regeringen strävar efter att stärka Sveriges närvaro på den internationella scenen. Så statsminister Stefan Löfven (S) lär ha stortrivts med sina arbetsuppgifter i helgen. I anslutning till FN-toppmötet i New York talade han i Central Park inför uppemot 60 000 personer.

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 15 kl. 19:50

Beyoncé Knowles i all ära. Nu måste Stefan Löfven ­­leverera på hemmaplan.

Regeringen strävar efter att stärka Sveriges närvaro på den internationella scenen. Så statsminister Stefan Löfven (S) lär ha stortrivts med sina arbetsuppgifter i helgen. I anslutning till FN-toppmötet i New York talade han i Central Park inför uppemot 60 000 personer.

E24 - 13 okt 15 kl. 15:18

Saab ska leverera drönare till polisen

Det blir Saab som får uppdraget att leverera drönare till svenska polisen. Det står klart efter att företaget nu lämnat det vinnande budet..

Supermiljöbloggen - 11 dec 15 kl. 12:09

Greenpeace: Regeringen måste leverera mer än diffusa mål och fluffiga ord

Klimat- och miljöminister Åsa Romson (MP) och energiminister Ibrahim Baylan (S) skrev om sina mål med klimatmötet i en debattartikel i Dagens Industri. Nu svarar Greenpeace Sverigechef Annika Jacobson med tre förslag till regeringen. Greenpeace delar i stort den problembeskrivning som Åsa Romson och Ibrahim Baylan målar upp inför klimattoppmötet i Paris, men regeringens förslag för omställningen är i de i bästa fall medelmåttiga och i värsta fall direkt kontraproduktiva.

BT - 05 nov 18 kl. 13:06

Ekonomi: Jätteorder till Volvo – ska leverera 700 bussar till Sydamerika

Efter en upphandling har Volvo fått uppdraget att leverera 700 stadsbussar till Bogota i Colombia. Den största ordern för Volvo på tio år till Sydamerika..

Skånskan - 03 jun 19 kl. 19:23

De vann uppdraget att föra Stadshallen in i framtiden

Lund Det blev White arkitekter som tog hem segern i tävlingen om Stadshallens framtida funktion och utseende. Juryn beskriver det vinnande förslaget som en ”modernisering inom det respektfullas ram”.Stadshallen
Tidsplanen för Stadshallens ombyggnad innebär byggstart under hösten 2019 (inleds med sanering av befintliga lokaler), och byggproduktion vintern 2019/20 fram till sommaren 2021.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Draghi bäddar för pyramidspel – med garanterad vinst

Mario Draghi ser ut att göra sorti som ECB-chef till tonerna av ännu ett massivt stimulanspaket. Förväntningar som drivit upp priserna på europeiska statsobligationer till….

DI - 15 minuter sedan

USA:s budgetunderskott stiger till 960 miljarder dollar för 2019

USA:s budgetunderskott stiger till 960 miljarder dollar för räkenskapsåret 2019 som tar slut den 30 september, enligt den federala myndigheten CBO, Congressional Budget Office. .

DI - 45 minuter sedan

Wall Street: Target och Lowe's lyfter börsen

New York-börserna handlades uppåt i onsdagens tidiga handel då ett par detaljhandlares rapporter överskuggade den senaste tidens handels- och geopolitiska oroligheter..

DI - 45 minuter sedan

Azelio minskade nettoresultatet i andra kvartalet

Solenergiföretaget Azelio redovisar ett nettoresultat för det andra kvartalet 2019 på minus 33,1 miljoner kronor att jämföra med minus 24,4 Mkr i samma kvartal i fjol..

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Europaräntorna stiger

Europaräntorna steg något på onsdagen, samtidigt som börserna var upp. Dollarn visade små förändringar inför Fed-protokollet medan den svenska kronan återhämtade sig..

DI - 45 minuter sedan

Blankarna flockas i Elekta inför kvartalsrapporten

En negativ kursreaktion förutspås komma efter medicinteknikbolaget Elektas kvartalsrapport som presenteras på torsdagen..

DI - 1 timme sedan

Amerikanska råoljelagren sjönk i förra veckan

De amerikanska lagren av råolja sjönk 2,7 miljoner fat under förra veckan. Det rapporterar USA:s energidepartement, DOE, enligt Reuters..

DI - 1 timme sedan

Frankrike uppges ha hård brexit som huvudscenario

Frankrikes regering räknar med att Storbritannien kommer att lämna EU utan avtal..

DI - 1 timme sedan

First North-bolag rusar på glassnyhet: ”Riktigt trevlig grej”

Sötningsbolaget Bayn Europe rusar under intensiv handel på First North på nyheten om ett danskt samarbete..

DI - 1 timme sedan

Professorn: Landsbygdsborna är vår största minoritet

DEBATT. Regeringen vill öka omfördelningen från rika kommuner till fattiga. Det kan fungera som plåster på såren, men kommer inte att rå på den stora urbaniseringstrenden, skriver….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.