DI > Ekonomi

Wednesday, 21 August, 06:38

DI - 11 aug 19 kl. 20:56

Uppgifter: Epstein lämnades utan tillsyn - mot rutinernaVarför lämnades den sexbrottsanklagade Jeffrey Epstein utan tillsyn trots ett tidigare självmordsförsök? Och kommer hans offer att bli utan upprättelse? Frågorna hopar sig och konspirationsteorierna frodas efter miljardärens död..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Jeffrey Epstein

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Epstein, lämnadesutan , tillsynmot , rutinerna
UNT - 11 aug 19 kl. 20:41

NYT: Epstein lämnades utan tillsyn

Varför lämnades den sexbrottsanklagade Jeffrey Epstein utan tillsyn trots ett tidigare självmordsförsök?.

GöteborgsPosten - 11 aug 19 kl. 20:54

NYT: Epstein lämnades utan tillsyn

Varför lämnades den sexbrottsanklagade Jeffrey Epstein utan tillsyn trots ett tidigare självmordsförsök? Och kommer hans offer att bli utan upprättelse?.

Expressen - 13 aug 19 kl. 06:00

Källor: Jeffrey Epstein vaktades av vikarie

En av vakterna som övervakade Jeffrey Epstein innan dödsfallet var en vikarie, enligt källor till AP. Miljardären skulle tittas till av vakter var trettionde minut, men lämnades utan uppsikt i flera timmar.Nu uppdagas flera frågetecken kring det kritiserade fängelset..

Regeringen - 20 jun 17 kl. 11:27

Tillsyn över vissa installationer för alternativa drivmedel

I denna proposition föreslås att kommuner ska utöva tillsyn över att lagen om krav på installationer för alternativa drivmedel och förordningen om krav på installationer för alternativa drivmedel följs i fråga om tankstationer för väte. Tillsynen ska utövas av samma kommunala nämnd som utför tillsyn över tankstationen enligt lagen om brandfarliga och explosiva varor. En kommun ska få sluta avtal med ackrediterade organ om att det ackrediterade organet ska bistå kommunen i kommunens tillsyn.

BT - 03 okt 13 kl. 12:48

"Vi ska göra ytterligare tillsyn av polismyndigheterna"

Sigurd Heuman, ordförande för Säkerhets- och integritetsskyddsnämnden, höll i dag presskonferens för att diskutera Skånepolisens register över romer. I dag sammanträdde Säkerhets- och integritetsskyddsnämnden (SIN) för att diskutera Skånepolisens register över romer. Klockan 12 höll de en presskonferens.

BT - 03 okt 14 kl. 15:50

"Han lämnades ensam med förskolebarnen"

Mannen som nu står åtalad för sexbrott på en förskola i Borås öppnade och stängde under flera veckor förskolan på egen hand.
Enligt förskolechefen upplevde personalgruppen att han gick att lita på – därför lämnades han ensam med barnen trots att han bara arbetstränade. Redan i somras anhölls den man som nu står åtalad för grovt sexuellt övergrepp mot barn, utnyttjande av barn för sexuell posering och sexuellt ofredande på en förskola i Borås.

YLE - 23 okt 16 kl. 08:07

Politiker vill ha snubbelstenar för Helsingforsjudar som överlämnades till Nazityskland

Kristdemokraten och fullmäktigeledamoten Mika Ebeling har gjort en motion om att lägga så kallade snubbelstenar eller stolpersteine till minnet av judar som fördes från Helsingfors till Nazityskland. 18 andra fullmäktigeledamöter har undertecknat motionen. Åtta judar tvingades ombord på fartyget S/S Hohenhörn den 6 november 1942.

Skånskan - 07 nov 15 kl. 08:00

Region Skåne utreds kring läckta uppgifter

kristianstad Region Skåne kan ha förmedlat personuppgifter om sina patienter inom vården till privata företag.
Det misstänker Datainspektionen som nu startat en utredning.Inom Region Skåne används datasystemet Sesam för att hantera olika personuppgifter och det är detta som ligger till grund för Datainspektionens beslut att inleda en tillsyn mot Region Skåne.

BT - 30 dec 14 kl. 12:57

Uppmanar efter attacken: "Ägare bör hålla god tillsyn över sina djur"

Valter Eliasson på gården Vatthult söder om Sandhult skrämde iväg en varg från sin egen fårhage och lyckades stoppa ett pågående angrepp och begränsa förlusten till en tacka. – Det var inget som skrämde mig eller så. Men naturligtvis vill jag inte ha någon varg här, säger han själv.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Strejk på lågprisflygbolaget i september

Ryanairs kabinpersonal i Spanien går ut i strejk nästa månad. Förbunden USO och Sitcla har varslat om strejk under tio dagar i september, främst fredagar och söndagar under hela….

DI - 15 minuter sedan

Morgonkoll: Asien i sidled efter nedgång på Wall Street

De kinesiska börserna visar på små medan Tokyobörsen handlas ned på tisdagsmorgonen. Konjunkturkänsliga sektorer som fordons- och gruvaktier backar..

DI - 15 minuter sedan

Rekordmånga söker skuldsanering: ”Oroande i en högkonjunktur”

Trots låg arbetslöshet och slutet på en högkonjunktur, tvingas allt fler att söka om skuldsanering. Första halvåret visar på rekordsiffror..

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: USA-räntorna svagt upp inför Fed-protokoll

Amerikanska statspappersräntor har vänt svagt uppåt efter den svenska marknadens stängning på tisdagen, dollarn handlas samtidigt något starkare mot japanska yen men mer….

DI - 45 minuter sedan

Fedchefen i San Francisco ser ingen hotande recession

Fedchefen i San Francisco, Mary Daly, stödde centralbankens räntesänkning i juli för att det skulle kunna motverka ekonomiska motvindar, inte för att hon såg någon omedelbar….

DI - 1 timme sedan

Brexit: Storbritannien låter Finland rösta

Storbritannien kommer under perioden fram till brexit-deadline, den 31 oktober endast delta i EU-möten som har ”signifikanta nationella intressen” för landet, och landet vill att….

DI - 1 timme sedan

Efter kalla handen – Trump ställer in Danmarksresan

Ett ”absurt” förslag. En avfärdad affär. Och en trumpen president.

DI - 1 timme sedan

Detta händer onsdagen den 21 augusti

På onsdagen väntas bland annat rapporter från kycklingbolaget Scandi Standard och husvagnstillverkaren Kabe..

DI - 7 timmar sedan

Walmart stämmer Tesla efter att solpaneler börjat brinna

Varuhuskedjan Walmart stämmer Tesla efter att solpaneler på flera butiker börjat brinna, detta enligt en stämningsansökan vid en domstol i New York..

DI - 8 timmar sedan

Esport: The International blir världens största turnering med över 33 miljoner dollar i prispott

Esport har växt explosionsartat de senaste 10 åren. I takt med esportens tillväxt har turneringarna gått från att arrangeras i lagerlokaler till att fylla stora arenor världen….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.