DI > Ekonomi

Monday, 26 August, 00:09

DI - 11 aug 19 kl. 18:18

Brist på bensin inför strejk i PortugalMånga bensinstationer i Portugal har fått slut på bensin och diesel inför den strejk som tankbilsförarna inleder vid midnatt natten mot måndagen. Bilförare har passat på att tanka inför hotet om bensinbrist..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Portugal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brist, bensininför , strejki , Portugal
Sydsvenskan - 11 aug 19 kl. 17:32

Brist på bensin inför strejk i Portugal

Många bensinstationer i Portugal har fått slut på bensin och diesel inför den strejk som tankbilsförarna inleder vid midnatt natten mot måndagen. Bilförare har passat på att tanka inför hotet om bensinbrist. Landets regering har förklarat att en "energi.

Helsingborgs Dagblad - 11 aug 19 kl. 17:32

Brist på bensin inför strejk i Portugal

Många bensinstationer i Portugal har fått slut på bensin och diesel inför den strejk som tankbilsförarna inleder vid midnatt natten mot måndagen. Bilförare har passat på att tanka inför hotet om bensinbrist. Landets regering har förklarat att en "energi.

GöteborgsPosten - 11 aug 19 kl. 17:46

Brist på bensin inför strejk i Portugal

Många bensinstationer i Portugal har fått slut på bensin och diesel inför den strejk som tankbilsförarna inleder vid midnatt natten mot måndagen. Bilförare har passat på att tanka inför hotet om bensinbrist..

Dagens PS - 01 aug 18 kl. 07:44

Svenska Ryanair-piloter varslar om strejk

Flygbolaget vägrar förhandla med Svensk Pilotförening om kollektivavtal. Det är bakgrunden till strejkhotet bland de svenska piloterna på det irländska lågprisflygbolaget, skriver Dina Pengar i Expressen. “Skulle det inte ge någon effekt får vi överväga ytterligare åtgärder”, säger Martin Lindgren, ordförande i SPF, till tidningen.

Dagens PS - 13 dec 17 kl. 07:41

Ryanairs piloter planerar strejk innan julen

Piloter som jobbar för lågprisflygbolaget Ryanair planerar att gå ut i strejk i ett antal europeiska länder, rapporterar BBC. I Irlands huvudstad Dublin, där Ryanair har sitt säte, planerar 79 piloter att gå ut i strejk den 20 december. Gruppen motsvarar cirka 28 procent av samtliga Dublin-baserade piloter.

Helsingborgs Dagblad - 09 jan 12 kl. 15:52

Strejk slår mot Portugals hamnar

Hamntrafiken till och från det krisdrabbade eurolandet Portugal kommer i veckan att delvis slås ut av en femdagars strejk bland hamnarbetare. Strejken genomförs av fackförbundet Fesmarpor i protest mot nedläggningen av en hamnoperatör i Aveiro i norra Portugal..

DI - 09 jan 12 kl. 16:38

Strejk bland hamnarbetare i Portugal

Hamntrafiken till och från det krisdrabbade eurolandet Portugal kommer i veckan att delvis slås ut av en femdagars strejk bland hamnarbetare..

NSD - 22 mar 12 kl. 18:09

Strejk störde trafik i Portugal

Kollektivtrafiken i större portugisiska städer stördes på torsdagen av en dygnslång strejk som den största fackunionen CGTP hade utlyst. Strejken riktade sig mot de åtstramningar och arbetsmarknadsreformer som vidtagits för att Portugal skulle få ett stödpaket på 78 miljarder euro från EU och IMF..

SR - 11 aug 19 kl. 09:26

Energikris utropas inför strejk i Portugal

På måndag går tankbilschaufförerna i Portugal ut i strejk vilket har gjort att landets regering utropat energikris och tvingats till strikta åtgärder för att inte sjukhus och andra samhällskritiska instanser ska drabbas..

Dagens PS - 29 maj 18 kl. 09:45

Lågprisbolaget hotas av strejk till sommaren

Ryanair riskerar att drabbas av strejk under sommaren om man inte går med på de krav som framförts av fackförbund i fyra europeiska länder. Fackförbunden som representerar Ryanairs kabinanställda i Spanien, Portugal, Belgien och Italien har efter ett möte i Madrid gått ut och sagt att de tänker avisera en strejk den 30 juni. Strejken kan dock bli inställd om Ryanair väljer att uppfylla de krav som lagts fram av fackförbunden.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Bukowskis säljer unik designsamling – med utropspris 2,5 miljoner

En privat samlare har vigt sitt liv åt att samla Hans J. Wegners möbler. Nu går den danske formlegendarens alster under klubban i Stockholm..

DI - 1 timme sedan

Hårdare tag mot bolagsmålvakter

Det ska bli enklare för Ekobrottsmyndigheten och Kronofogden att förbjuda bolagsmålvakter att bedriva näringsverksamhet, skriver Dagens Nyheter..

DI - 1 timme sedan

Rebeller avfyrade robotar mot Saudiarabien

Huthirebellerna i Jemen har avfyrat tio robotar mot en flygplats i Jizan i Saudiarabien. Tiotals människor har dödats i angreppet enligt rebellerna..

DI - 2 timmar sedan

Sida: Valutakursen inte den största risken

Biståndsmyndigheten Sida har tidigare fått kritik för att inte arbeta tillräckligt aktivt med valutasäkringar..

DI - 2 timmar sedan

Kronkollapsen sänker biståndet – ”budgeten krymper till slut”

Sveriges bistånd uppgår i år till över 50 miljarder kronor. Men den svaga kronkursen har gjort det svenska biståndet mer oförutsägbart, vilket till och med kan leda till att….

DI - 3 timmar sedan

Hösten kommer tidigt – så klarar sig börsen och bopriserna

Kalla konjunkturvindar sveper in över Sverige och i höst ställs flera internationella hot på sin spets..

DI - 4 timmar sedan

Efter kursrallyt – nu måste vinsten springa ikapp aktien

H&M har fått fart på tillväxten och insynspersoner storhandlar. Det har bäddat för en stark kursutveckling som lyft aktien till högsta nivån sedan december för två år sedan. .

DI - 5 timmar sedan

Ofelbara formeln som ger karriären raketskjuts: ”Lika enkel som genial”

Står du och stampar på jobbfronten? Då finns det flera framgångsrika strategier för att avancera i hög hastighet..

DI - 5 timmar sedan

Stor genomgång – här kan du ansöka om drömstipendiet

Det finns över 17.000 registrerade stiftelser i Sverige med tillgångar på miljarder att ansöka om, för studier eller forskning. .

DI - 7 timmar sedan

Haldex vd om sin sagolika plan för nästa liv

Bromstillverkaren Haldex nya vd Helene Svahn är en otålig ­bilförare som alltid vill ha en plan – med undantag för den egna styrketräningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.