DI > Ekonomi

Monday, 26 August, 12:07

DI - 11 aug 19 kl. 18:05

Storbolagen utan vd:ar och handelskriget rasar - Di listar vad du bör ha koll på efter semesternPå måndag byts sommarlunken ut mot vardagspusslet för många. För den som inte riktigt hängt med i nyhetsflödet under sommaren har Di sammanställt en lista över de viktigaste händelserna - och vad du ska tänka på inför börshösten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Di

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbolagenutan , vd:aroch , handelskriget, rasarDi , listarvad , du bör ha koll på efter semestern
Helsingborgs Dagblad - 16 dec 15 kl. 09:24

SSAB rasar efter vinstvarning

Stockholmsbörsen öppnar med små förändringar. Undantaget är stålkoncernen SSAB som rasar efter en vinstvarning från ledningen. Åt andra hållet går SAS, som efter en stark resultatrapport lyfter ordentligt.

E24 - 15 jun 15 kl. 13:45

Här är storbolagen som rasar mest

Ett tjugotal storbolag har backat 10 procent eller mer. På tre månader har Stockholmsbörsen gått från rekord till brett fallande kurser. Elekta, JM, Ericsson och Handelsbanken är vårens och försommarens värsta förlorare bland storbolagen..

Sydsvenskan - 14 apr 15 kl. 09:20

Nokia rasar på Stockholmsbörsen

Handeln på Stockholmsbörsen inleddes med närapå oförändrade kurser. Klockan 9.10 hade OMXS-index gått upp med 0,1 procent till 557,4.

Helsingborgs Dagblad - 14 apr 15 kl. 09:20

Nokia rasar på Stockholmsbörsen

Handeln på Stockholmsbörsen inleddes med närapå oförändrade kurser. Klockan 9.10 hade OMXS-index gått upp med 0,1 procent till 557,4.

Dagens PS - 28 sep 17 kl. 08:46

Di: Aktierna som rasar och rusar i börsspurten

Tidningen listar bolagen som historiskt brukar gå bäst och sämst under börsårets hetaste period. Dagens Industri har gjort en djupdykning bland storbolagen och tagit fram en lista över de tre företag som brukar gå bäst respektive sämst under den starkaste perioden på börsen – det fjärde kvartalet. Jämförelseperioden sträcker sig tio år tillbaka i tiden och toppar listan gör Intrum Justitia.

Dagens PS - 13 dec 17 kl. 10:00

NCC och Ratos rasar på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen har inlett onsdagen nedåt, medan Europabörserna handlas kring nollan. Här är vinnarna och förlorarna. De amerikanska börsterminerna indikerar samtidigt en oregelbunden öppning i eftermiddag.

Dagens PS - 04 jul 18 kl. 10:59

JUST NU: Bankhärvan växer – aktien rasar

Danske Banks penningtvättsskandal i Estland har nu vuxit sig till motsvarande 70 miljarder kronor, dubbelt så mycket som tidigare känt. Det skriver Dagens industri med hänvisning till Köpenhamnstidningen Berlingske. Den nya storleken på den misstänkta penningstvättshärvan gör den till en av de största kända i Europa.

Affärsvärlden - 15 feb 11 kl. 10:51

Trelle rasar på börsen

Trelleborg och Clas Ohlson är två av storbolagen som har en mindre lyckad dag på börsen. Läs börsrapporten om utvecklingen under morgontimmarna..

VA - 31 maj 11 kl. 10:14

Linkmed rasar efter rapport

31 maj Handeln på Stockholmsbörsen inleddes med stigande kurser, i linje med utvecklingen i övriga Europa och Asien. Klockan 9.20 hade OMXS-index gått upp med 0,7 procent till 367,6.

Opinionen.se - 23 apr 14 kl. 09:25

Ericsson rasar på Stockholmsbörsen


Handeln på Stockholmsbörsen inleddes med fallande kurser. Klockan 9.15 hade OMXS-index gått ned med 0,5 procent till 439,9.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Indonesien bygger ny huvudstad för 315 miljarder

Indonesien ska få en ny huvudstad på östra delen av ön Kalimantan. Det uppgav landets president Joko Widodo för journalister på måndagen, enligt Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Kina: USA kan själva göra mer för att minska Fentanylmissbruket

I en Twittertirad i fredags ventilerade Donald Trump sitt missnöje med att Kina inte gör mer för att förhindra smugglingen av den dödliga syntetiska opioiden Fentanyl till USA..

DI - 30 minuter sedan

Strategen ser köpläge: ”Ett bortglömt defensivt guldkorn”

Oron ökar på aktiemarknaden – och defensiva aktier har överpresterat kraftigt mot börsen senaste tiden..

DI - 30 minuter sedan

Trump: Hoppas inte behöva införa biltullar mot Tyskland

Donald Trump hoppas att han inte kommer att behöva överväga att införa biltullar mot Tyskland..

DI - 45 minuter sedan

Iransk oljetanker ändrar kurs igen – USA kräver nytt beslag

Den iranska supertankern Adrian Darya, tidigare kallad Grace 1, har än en gång ändrat kurs..

DI - 45 minuter sedan

Templeton ökar innehavet i Gränges

Templeton Investment Counsel ökar sitt innehav i aluminiumbolaget Gränges och har nu 5,09 procent av kapital och röster. .

DI - 45 minuter sedan

Japanska FI: Bank of Japan bör tänka på bankerna

Bank of Japan är ansvariga för beslutet om att eventuellt stimulera mer för att stötta ekonomin, men de bör då ha i åtanke inverkan på banksektorn..

DI - 1 timme sedan

100 bolag har flyttat till Nederländerna inför Brexit

Hundratals företag i Storbritannien som oroas över att förlora tillgången till den europeiska marknaden överväger att flytta sin verksamhet till Nederländerna..

DI - 1 timme sedan

Närstående till styrelseledamot köper aktier i SBB för 2,0 miljoner kronor

Salvatore Grimaldi har den 21 augusti köpt 118.248 B-aktier i fastighetsbolaget SBB, Samhällsbyggnadsbolaget. .

DI - 1 timme sedan

Danske Bank faller på ny Ryssland-rapportering och analys

Aktien är ned 1,3 procent i skrivande stund på en ny artikel från danska tidningen Berlingske om hur kriminella systematiskt använder banken för penningtvätt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.