DI > Ekonomi

Wednesday, 21 August, 03:01

DI - 11 aug 19 kl. 16:59

Regimkritiska protesterna i Moskva: tv-chef akut till sjukhus efter förhörRyssland uppmanar teknikjättar att sluta annonsera för vad man kallar "illegala sammankomster" på sina plattformar. Draget är det senaste i ett försök från Kreml att slå ned på de största regimkritiska protesterna på snart sju år..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Moskva, Kreml

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regimkritiska, protesternai , Moskva, tv-chef, akuttill , sjukhusefter , förhör
Sydsvenskan - 09 feb 11 kl. 12:02

Protesterna i Egypten sprider sig

Foto: Scanpix
Protesterna i Egypten sprider sig till fler delar av landet. Tre personer har dödats.
Tre personer har dödats och fler än 100 har skadades i oroligheter i södra Egypten, uppger tjänstemän för AFP.

GöteborgsPosten - 03 jan 18 kl. 18:19

Revolutionsgardets chef: Protesterna är över

Medan världen luftar oro över våldet mot de regimkritiska demonstranterna i Iran genomfördes stora manifestationer till stöd för de styrande i landet. President Hassan Rohani hoppas att lugnet snart återställts och enligt revolutionsgardets mäktiga chef är protesterna över..

UNT - 03 jan 18 kl. 18:19

Revolutionsgardets chef: Protesterna är över

Medan världen luftar oro över våldet mot de regimkritiska demonstranterna i Iran genomfördes stora manifestationer till stöd för de styrande i landet..

Sydsvenskan - 04 jul 11 kl. 06:30

Protesterna hotar flytt till forskarbyn

Arkiv: Henrik Rosenqvist
En part som känner sig överkörd är medicinska fakulteten.
LUND. ?

Sydsvenskan - 19 okt 11 kl. 06:30

Regimkritikern blev chef för sina??plågoandar

När Roland Jahn kom till sitt nya jobb den fjortonde mars i år hittade han fyrtiofem av sina gamla p?
När Roland Jahn kom till sitt nya jobb den fjortonde mars i år hittade han fyrtiofem av sina gamla plågoandar där. Nu skulle han bli deras chef.

Kristianstadsbladet - 02 apr 14 kl. 11:31

Fortsatt ordkrig Moskva-Nato

Ordkriget mellan Nato och Ryssland om situationen i Ukraina visar inga tecken på att mattas av - tvärtom.
Medan ryska UD anklagade Nato för kallakrigsretorik proklamerade Natos högste militäre chef en rad åtgärder med stark karaktär av vapenskrammel."Varken Ryssland eller Nato kommer att gynnas av försvarsalliansen beslut att avbryta samarbetet med Moskva.

BT - 02 apr 14 kl. 11:31

Fortsatt ordkrig Moskva-Nato

Ordkriget mellan Nato och Ryssland om situationen i Ukraina visar inga tecken på att mattas av - tvärtom. Medan ryska UD anklagade Nato för kallakrigsretorik proklamerade Natos högste militäre chef en rad åtgärder med stark karaktär av vapenskrammel."Varken Ryssland eller Nato kommer att gynnas av försvarsalliansen beslut att avbryta samarbetet med Moskva.

Sydsvenskan - 05 feb 12 kl. 06:30

Varför är du här? Rysskylan stoppar inte protesterna

Protesterna i Ryssland visar inga tecken på att ta slut. Tvångsdemonstrationer för Putin är den ryska regeringens nya sätt att bekämpa massrörelsen mot valfusk.
Det är kallt.

DN - 12 feb 11 kl. 15:17

Google-chef "extremt optimistisk

30-årige Wael Ghonim, chef för Google i Egypten, blev en av de viktigaste rösterna och symbolerna i de egyptiska protesterna. Efter att Mubarak avgått och upproret nått sitt mål bubblar han av glädje, tror på landets framtid och har inga farhågor om dolda agendor hos militären..

SVT - 18 sep 18 kl. 18:08

Efter främlingsfientliga protester – chef för tysk underrättelsetjänst flyttas

Hans-Georg Maassen, chef för tyska säkerhetstjänsten BFV, får lämna sin post i spåren av de främlingsfientliga protesterna i Chemnitz i slutet av augusti. Det meddelar den tyska regeringen, enligt Reuters..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Walmart stämmer Tesla efter att solpaneler börjat brinna

Varuhuskedjan Walmart stämmer Tesla efter att solpaneler på flera butiker börjat brinna, detta enligt en stämningsansökan vid en domstol i New York..

DI - 5 timmar sedan

Esport: The International blir världens största turnering med över 33 miljoner dollar i prispott

Esport har växt explosionsartat de senaste 10 åren. I takt med esportens tillväxt har turneringarna gått från att arrangeras i lagerlokaler till att fylla stora arenor världen….

DI - 5 timmar sedan

Dämpad riskaptit på Wall Street – går mot stängning nedåt

Efter några dagars återhämtning vek USA-börserna ner i negativt territorium på tisdagen. Det osäkra läget mellan USA och Kina fortsätter att prägla sentimentet..

DI - 5 timmar sedan

Kommitté rekommenderar Kappahls ägare att tacka ja till bud

Den oberoende budkommittén i Kappahl rekommenderar enhälligt aktieägarna att tacka ja till Rune Anderssons Mellby Gårds bud på 20 kronor per aktie, enligt ett pressmeddelande..

DI - 5 timmar sedan

Så påverkas pensionen av börskaoset

Svenskarnas pensioner påverkas av börsfall. Med risk för lågkonjunktur är det dags att se över sitt sparande, hävdar Mattias Munter, pensionsekonom på Skandia.  ”Mer ansvar ligger….

DI - 5 timmar sedan

M vill se en ny energikommission

Moderaterna vill se en ny energikommission och sträcker ut en hand till partier som delar deras inställning i kärnkraftsfrågan..

DI - 5 timmar sedan

Trump överväger skattesänkningar för att elda på ekonomin

USA är ”mycket långt ifrån en recession”, enligt Donald Trump. Men i Vita huset diskuteras ändå olika åtgärder i syfte att stimulera ekonomin, bland annat en betydande….

DI - 5 timmar sedan

Anrik förvaltare går i graven – plantskola för näringslivstoppar

Efter en lång utförslöpa går nu den anrika kapitalförvaltaren Alfred Berg i graven. Det är den Altorägda fondutmanaren Carneo som köper Alfred Bergs svenska fonder och förvaltning….

DI - 6 timmar sedan

Boom i svenska säkerhetsbranschen – tusentals väktare behövs

Svenska säkerhetsbranschen växer snabbt. Under de närmaste åren måste säkerhetsföretag rekrytera fler än 5.300 personer för att möta efterfrågan på väktare och ordningsvakter..

DI - 6 timmar sedan

Storbritannien kan avvakta med att utse ny BoE-chef tills efter brexit

Storbritannien kan komma att avvakta med att utse en ny chef för Bank of England tills efter brexit, rapporterar Bloomberg News..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.