DI > Ekonomi

Saturday, 24 August, 06:17

DI - 11 aug 19 kl. 12:15

Tumult vid demokratiprotester i HongkongTrots att polisen avfärdat flera demonstrationstillstånd samlas tusentals Hongkongbor på gatorna även i dag för att uttrycka sitt missnöje med stadens ledning. Vad som började som lugna protestyttringar har som så många gånger tidigare lett till sammandrabbningar mellan polisen och demonstranter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hongkong, Hongkongbor

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tumultvid , demokratiprotesteri , Hongkong
SVT - 14 okt 14 kl. 19:17

Kina censurerar nyheter från Hongkong

I Hongkong har polis idag fortsatt att ta bort barrikader och att öppna gatorna igen efter veckor av omfattande demokratiprotester. De protesterande, framförallt ungdomar som förgäves krävt demokrati och fria val är nu betydligt färre än tidigare..

SR - 23 mar 11 kl. 01:36

Skottlossning nära centrum för demokratiprotester

Från Syrien rapporteras i natt om kraftig skottlossning i staden Daraa. Eldgivningen hörs ifrån det moskéområde som varit centrum för de senaste dagarnas demokratiprotester..

DI - 17 apr 16 kl. 11:34

Tumult på Hongkongs flygplats

HONGKONG. Tumult utbröt under en demonstration på Hongkongs flygplats på söndagen där kritik riktades mot regeringschef CY Leung. Samtidigt anmäldes ledaren till stadens antikorruptionsbyrå..

DN - 13 jul 19 kl. 13:41

Pepparsprej mot demonstranter i Hongkong

Tusentals demonstranter har tagit sig ut på gatorna i Hongkong för att protestera mot kinesiska handlare. Polis och demonstranter har drabbat samman efter att tumult uppstått..

SVT - 13 jul 19 kl. 14:15

Pepparsprej mot demonstranter i Hongkong

Tusentals demonstranter har tagit sig ut på gatorna i Hongkong för att protestera mot kinesiska handlare. Polis och demonstranter har drabbat samman efter att tumult uppstått..

SR - 13 jul 19 kl. 14:44

Hongkong: Tumult när tusentals demonstrerar mot handlare

Tusentals demonstranter har tagit sig ut på gatorna i Hongkong för att protestera mot kinesiska handlare..

DI - 13 jul 19 kl. 15:02

Våldsamma protester i Hongkong

Tusentals demonstranter har tagit sig ut på gatorna i Hongkong för att protestera mot kinesiska handlare. Polis och demonstranter har drabbat samman efter att tumult uppstått..

SR - 13 aug 19 kl. 20:13

Trump: Kinesiska trupper på väg mot Hongkong

Tumult utbröt under tisdagskvällen mellan polis och demonstranter vid Hongkongs flygplats, där protester stoppar incheckningar för andra dagen i rad. Vid sjutiden på tisdagskvällen twittrade USA:s president Donald Trump att kinesiska trupper närmar sig gränsen till Hongkong. Hör vår utsände Nils Eklund om situationen..

UNT - 19 okt 16 kl. 11:10

Nytt tumult i Hongkongs parlament

Två självständighetsivrande parlamentsledamöter i Hongkong hindrades på onsdagen från att sväras in i regionens parlament när ledamöter som är lojala med Kinas regering lämnade i protest..

Helsingborgs Dagblad - 19 okt 16 kl. 11:10

Nytt tumult i Hongkongs parlament

Två självständighetsivrande parlamentsledamöter i Hongkong hindrades på onsdagen från att sväras in i regionens parlament när ledamöter som är lojala med Kinas regering lämnade i protest. Mötet ställdes då in eftersom för få ledamöter var närvarande för.

YA - 19 okt 16 kl. 11:10

Nytt tumult i Hongkongs parlament

Två självständighetsivrande parlamentsledamöter i Hongkong hindrades på onsdagen från att sväras in i regionens parlament när ledamöter som är lojala med Kinas regering lämnade i protest. Mötet ställdes då in eftersom för få ledamöter var närvarande för att bevittna ceremonin.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Bornold: Spänn fast säkerhetsbältet – det blir turbulent i höst

Under fredagen fördjupades handelskonflikten mellan USA och Kina avsevärt. Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners varnar för att det blir en turbulent höst på börsen..

DI - 7 timmar sedan

Trumps hämnd: Höjer tullarna ytterligare

Donald Trump lovade under fredagen att svara på Kinas nya tullar. En timme efter att de amerikanska börserna stängt kom beskedet..

DI - 7 timmar sedan

Nu tar femte generationens tunnbindare över: ”Jag är extremt petig”

I början av 1900-talet fanns det tunnbindarföretag i var och varannan svensk stad.  Endast ett av dessa har överlevt. .

DI - 7 timmar sedan

Carney: Storbritanniens ekonomi är på väg att stagnera

Storbritanniens ekonomi är på väg att stagnera under nuvarande kvartal. Det sade Bank of Englands chef, Mark Carney i Jackson Hole på fredagen..

DI - 8 timmar sedan

Fastighetstoppen kvalar in bland största insynsköparna på börsen

Listan över de största insynsköpen från enskilda personer hittills i år toppas inte helt oväntat av H&M-ägaren Stefan Persson. .

DI - 8 timmar sedan

Swedbankchefer efterlyser grön finanspolitik

Finanspolitiken bör ändras för att underlätta satsningar på grön infrastruktur och en energiomställning från fossila bränslen, skriver två Swedbankchefer på Dagens Nyheters….

DI - 8 timmar sedan

Tung börssmäll på Wall Street efter nya tullhot

Investerarna på Wall Street drog öronen åt sig sedan Donald Trump lovat ett omedelbart svar på de nya kinesiska strafftullar på amerikanska varor som meddelades på fredagen..

DI - 8 timmar sedan

Mark Carney vill ersätta instabil dollar med virtuell valuta

Den brittiske centralbankschefen Mark Carney varnade på fredagen för den amerikanska dollarns ”destabiliserande roll” i världsekonomin vid ett föredrag på centralbankskonferensen….

DI - 9 timmar sedan

Recession hotar – nu krävs stöd: ”Driver inte längre global tillväxt”

HONGKONG. Handelskriget och nedgång i teknikexport har fått flera länder i Asien att tvärnita. Vissa hotas av recession..

DI - 9 timmar sedan

Trump beordrar budbolag att stoppa kinesiskt Fentanyl

I sin twittertirad tidigare på fredagen beordrade Donald Trump amerikanska transport- och budbolag att söka efter och stoppa införsel av substansen Fentanyl från Kina.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.