DI > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 04:49

DI - 10 aug 19 kl. 17:58

Makarnas kulinariska mötesplats: ”Vi lever vår dröm”Det tog 15 år, men nu börjar bitarna falla på plats för paret Kringlund. ”Vi har genomfört det vi drömde om”, säger Bibbi Kringlund om sin kulinariska mötesplats..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kringlund, Bibbi Kringlund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Makarnas, kulinariska, mötesplatsVi , levervår , dröm
Dagen - 18 mar 11 kl. 11:16

Judisk familj i Malmö lever under dödshot

En judisk familj i Malmö har via brev hotats till livet. Kvinnan i familjen är läkare, mannen är polis. De kom till Sverige från Polen på 1960-talet.

YA - 13 jun 14 kl. 12:00

Makarnas önskan förverkligad

Foto: Sprisse Nilsson
De vilar på vackrast tänkbara plats på Öveds kyrkogård, makarna Bertil Weitz och Mary-Anne Gyllenstierna. I går hedrades deras minne med kransnedläggning, bön och sång. I dag kan nio ungdomar tacka sin lyckliga stjärna för att de har anknytning till Öved, och för det testamente som makarna Gyllenstierna-Weitz lät skriva.

Kristianstadsbladet - 11 jan 13 kl. 18:06

Sigfridsson lockade storpublik

Foto: Peter Åklundh
Vårsäsongen på mötesplats Trollebo fick en rivstart. På fredagen njöt uppemot 100 personer av Lasse Sigfridssons ljuva stämma.
De första var på plats redan klockan halv tolv på Västergård för att först äta lunch och sedan invänta den före detta Lasse Stefanz-medlemmen.

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 15 kl. 15:42

Kockkonsult fixar biffen då Matstaden kokas ihop

Helsingborg ska, om den blågröna majoriteten får som den vill, bli Sveriges främsta matstad. Under våren och sommaren görs en förstudie för vidare beslut i oktober. Kocken Rikard Nilsson är projektledaren som ska samla och dokumentera det som bjuds i dag, det som önskas och det som måste ske för att man ska lyckas.

Cornucopia - 02 maj 19 kl. 15:15

Äktenskapsförord och enskild egendom nödvändig för traders och egna företagare - och alla andra

Detta inlägg är publicerat i samarbete med juridiskadokument.nu.

När du gifter dig får din partner automatiskt giftorätt i din egendom.

SvD - 21 feb 11 kl. 22:30

Inälvor den nya innematen

Kulinariska läckerheter eller mat med hög äckelfaktor? Hjärta, njure, tunga och lever förpassades till ?det onämnbara köket?

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Nytt hopp för utbombade börsbolag

Välfärdsbolagen sätter nya bottenrekord på börsen trots att konjunkturoron borde gynna sektorn. Nya politiska initiativ kan dock få vinden att vända för de pressade bolagen..

DI - 6 timmar sedan

Tangiamo Touch får order på 1,2 miljoner kronor

Tangiamo Touch, som är verksamma inom sensorteknologi för touchskärmar, har erhållit en första serieorder om cirka 1,2 miljoner kronor från TCS John Huxley på ADR system, utifrån….

DI - 6 timmar sedan

S&P 500 och Dow Jones upp för tredje dagen i rad

Återhämtningen på Wall Street fortsatte på måndagen med uppgångar för de ledande indexen på hopp om nya stimulanser från regeringar och centralbanker..

DI - 7 timmar sedan

Postnord skjuter upp planer på postutdelning varannan dag

Postnord skjuter upp planerna på att testa postutdelning varannan dag, rapporterar SVT och Sekotidningen..

DI - 7 timmar sedan

Efter rapportfiaskot – analytiker splittrade om Ekholms sanering

Efter sommarens rapportfiasko är synen på Ericsson mer splittrad än på länge. Bland analytikerna finns en som tycker att aktien ska upp med 50 procent - medan en annan ser en….

DI - 7 timmar sedan

Oljepriset fortsätter att stiga – guldet backar

Råoljan steg kraftigt under måndagen med 2,5 procent i kölvattnet av att risksentimentet i fredags hittade tillbaks till marknaden. .

DI - 8 timmar sedan

Vd:ns oro över handelskriget: ”Hela Asien är skakat”

Milljöteknikbolaget Nederman växer snabbt tack vare flera förvärv och valutamedvind.  Men bolaget visar en svag organisk tillväxt och framför allt går det trögt i Kina.    ”.

DI - 8 timmar sedan

Twitter anklagar Kina för desinformationskampanj i Hongkong

Enligt CNBC anklagar mikrobloggen Twitter Kina för att bedriva en desinformationskampanj riktad mot protesterna i Hongkong..

DI - 8 timmar sedan

Småspararaktien har mångdubblats inför rapporten: ”Risken är skyhög”

Quickbit noterades i mitten av juli och har efter en kursrusning under sommaren seglat upp som ett av de största bolagen på handelsplatsen NGM Nordic MTF..

DI - 8 timmar sedan

Börsåterhämtning i New York – Apple leder uppgången

New York-börserna var med ett par timmar kvar av måndagens handel tydligt upp för andra dagen i rad sedan hopp om nya stimulanser från regeringar och centralbanker förbättrat….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.