DI > Ekonomi

Wednesday, 21 August, 07:41

DI - 10 aug 19 kl. 17:14

Före detta toppchefer varnar för långvarigt valutakrigChen Yuan, före detta vice chef för kinas centralbank, PBOC, varnade på lördagen för att handelskriget mellan USA och Kina nu utvecklas till ett valutakrig som kan bli långvarigt. Det uppger Bloomberg..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Yuan, PBOC, USA, Kina, Bloomberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föredetta , toppchefer, varnarför , långvarigt, valutakrig
Kristianstadsbladet - 01 aug 14 kl. 12:12

Israel varnar Gazaborna

Det eldupphör i Gaza som inleddes klockan sju i morse och skulle vara i 72 timmar blev inte långvarigt.Nu varnar israelisk militär Gazabor för att striderna återupptas, uppger BBC.
En israelisk stridsvagn ska ha öppnat eld i södra Gaza någon timme efter att eldupphöret inträde, enligt en fotograf från Reuters.

BT - 01 aug 14 kl. 12:13

Israel varnar Gazaborna

Det eldupphör i Gaza som inleddes klockan sju i morse och skulle vara i 72 timmar blev inte långvarigt. Nu varnar israelisk militär Gazabor för att striderna återupptas, uppger BBC.En israelisk stridsvagn ska ha öppnat eld i södra Gaza någon timme efter att eldupphöret inträde, enligt en fotograf från Reuters.

Kristianstadsbladet - 01 aug 14 kl. 12:13

Israel varnar Gazaborna

Det eldupphör i Gaza som inleddes klockan sju i morse och skulle vara i 72 timmar blev inte långvarigt.Nu varnar israelisk militär Gazabor för att striderna återupptas, uppger BBC.
En israelisk stridsvagn ska ha öppnat eld i södra Gaza någon timme efter att eldupphöret inträde, enligt en fotograf från Reuters.

YLE - 29 maj 16 kl. 14:15

Ögonläkare varnar: Lösögonfransar skadar de egna fransarna

Att förlänga ögonfransarna eller använda lösögonfransar har på senare tid blivit mycket populärt. Ögonläkare varnar för allergiska reaktioner eller för att man tappar ögonfransar. Företagshälsovården varnar för kronisk astma hos kosmetologer.

Kristianstadsbladet - 04 jul 14 kl. 02:06

Varnar för långvarigt ebolautbrott

Västafrika plågas just nu av det värsta ebolautbrottet i historien.Trots att tolv länder vid ett krismöte enats om åtgärder för att stoppa smittspridningen varnar WHO för att utbrottet kan fortsätta länge till.
- Jag tror att vi kommer att ha med detta utbrott att göra i åtminstone ett par månader, upp till flera månader, säger Världshälsoorganisationens (WHO) generalsekreterare Keiji Fukuda till nyhetsbyrån AFP.

BT - 04 jul 14 kl. 02:06

Varnar för långvarigt ebolautbrott

Västafrika plågas just nu av det värsta ebolautbrottet i historien. Trots att tolv länder vid ett krismöte enats om åtgärder för att stoppa smittspridningen varnar WHO för att utbrottet kan fortsätta länge till.- Jag tror att vi kommer att ha med detta utbrott att göra i åtminstone ett par månader, upp till flera månader, säger Världshälsoorganisationens (WHO) generalsekreterare Keiji Fukuda till nyhetsbyrån AFP.

DN - 04 jul 14 kl. 05:58

Varnar för långvarigt ebolautbrott

Trots att tolv länder vid ett krismöte enats om åtgärder för att stoppa smittspridningen varnar WHO för att utbrottet kan fortsätta länge till..

Expressen - 04 jul 14 kl. 18:17

Varnar för långvarigt ebolautbrott

Västafrika plågas just nu av det värsta ebolautbrottet i historien, och än är det inte över. Världshälsoorganisationen varnar för att det kan fortsätta länge till..

GöteborgsPosten - 01 aug 14 kl. 09:41

Israel varnar Gazaborna

Det eldupphör i Gaza som inleddes klockan sju i morse och skulle vara i 72 timmar blev inte långvarigt. Nu varnar israelisk militär Gazabor för att striderna återupptas, uppger BBC..

DN - 01 aug 14 kl. 10:10

Israel varnar Gazabor

Det eldupphör i Gaza som inleddes klockan sju i morse och skulle vara i 72 timmar blev inte långvarigt.Nu varnar israelisk militär Gazabor för att striderna återupptas, uppger BBC..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Resultathöjning från kycklingbolaget

Kycklingbolaget Scandi Standard höjde det justerade rörelseresultatet med 24 procent på årsbasis till 115 miljoner kronor under årets andra kvartal..

DI - 4 minuter sedan

Miljardkontrakt för Skanska i Göteborg

Byggjätten Skanska har skrivit kontrakt med Trafikverket om att bygga ut godsjärnvägen Hamnbanan i Göteborg..

DI - 15 minuter sedan

Malmström: Lågkonjunktur hotar – EU måste hantera smällen

EU måste förbereda sig för den lågkonjunktur som hotar runt hörnet, anser EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström. ”Så att man har verktyg för att hantera den sociala och….

DI - 30 minuter sedan

Lägre intäkter och resultat för Raketech

First North-bolaget Raketech, verksamt inom affiliate-tjänster inom sportspelsmarknaden, redovisar totala intäkter för det andra kvartalet 2019 på 5,7 miljoner euro, en minskning….

DI - 30 minuter sedan

Pandoras finanschef miljonköpte efter rapporten

Pandoras finanschef har köpt aktier för 6 miljoner danska kronor i smyckesbolaget. Affären skedde efter att bolaget överraskat positivt med sin kvartalsrapport på tisdagen..

DI - 30 minuter sedan

Lyko nära positivt resultat – omsättningen ökade i andra kvartalet

Skönhets- och hårvårdsbolaget Lyko rapporterar ett rörelseresultat på minus 0,1 miljoner kronor, en tydlig förbättring jämfört med förlusten på 10,9 Mkr under motsvarande period….

DI - 30 minuter sedan

Svenska företag: Allt fler vill flytta från Kina

Handelskriget mellan USA och Kina börjar nu förändra förutsättningarna för svenska bolag på flera sätt, uppger exportföretag Di talat med..

DI - 45 minuter sedan

Aktiebolaget Fastator (publ) delårsrapport januari - juni 2019

Kvartalet april - juni Periodens resultat                                          58,3MSEK (186,7) Resultat per aktie efter utspädning                     4,0 SEK (13,3).

DI - 45 minuter sedan

Business Sweden: ”Tydlig avmattning i konjunkturen”

Oron kring den globala konjunkturen är större bland svenska storbolag än bland de mindre, onoterade, exportbolagen, enligt en genomgång Di har gjort. ”Mönstret känns igen från….

DI - 45 minuter sedan

Svagare än väntat från Lerøy – giftalger tyngde fiskbolaget

Fiskodlingsbolaget Lerøy Seafoods rapporterar ett lägre resultat än väntat. Både operationella problem och ett oväntat utbrott av giftalger tynger resultatet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.