Realtid > Ekonomi

Thursday, 22 August, 02:48

Realtid - 10 aug 19 kl. 13:47

Claes Dahlbäck åtalad i MalaysiaMalaysia har åtalat 17 nuvarande och före detta chefer på Goldman Sachs. Bland de åtalade finns Claes Dahlbäck, uppger tidningen The Guardian..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Dahlbäck, Malaysia, Goldman Sachs, Claes Dahlbäck, The Guardian

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Claes, Dahlbäck, åtaladi , Malaysia
Expressen - 10 aug 19 kl. 15:35

Kända företagsledaren Claes Dahlbäck åtalad

Den svenska företagsledaren Claes Dahlbäck, 72, är en av 17 personer som har eller haft ledande befattningar på investmentbanken Goldman Sachs som har åtalats i Malaysia, rapporterar The Guardian.  Toppcheferna anklagas för att ha haft ansvar för en stor korruptionsskandal i landet och svensken riskerar tio års fängelse vid fällande dom. .

Dagens PS - 13 aug 19 kl. 16:10

Profilen Claes Dahlbäck riskerar fängelse i Malaysia

Investors före detta vd är en av 17 personer som åtalas i samband med en korruptionsskandal i landet. Det rapporterar Expressen. De personer med högst befattning inom investmentbanken Goldman Sachs åtalats för delaktighet i en korruptionsskandal i landet.

DI - 13 aug 19 kl. 15:00

Claes Dahlbäck åtalas i Malaysia – riskerar tio års fängelse

Investors förre vd Claes Dahlbäck är en av 17 personer vid Goldman Sachs som åtalas för investmentbankens inblandning i en stor korruptionsskandal i Malaysia. Det rapporterar Expressen.  .

BT - 23 sep 13 kl. 12:58

Mordrättegången: Vittnade om att åtalad var aggressiv

På måndagsmorgonen började rättegången mot 32-åringen som åtalats för mord i ett parkeringsgarage på Distansgatan. Offret, en 22-årig man, utsattes för mycket kraftigt våld mot huvudet och avled av hjärnskador. ?

BT - 11 feb 13 kl. 18:52

Sexbrottsdömd advokat åtalad igen

Trots att en advokat dömdes för att sexuellt ha ofredat två kvinnliga klienter fick han fortsätta. Nu har han åtalats för att åter ha tagit en kvinna på brösten. I november 2010 dömdes advokaten, som är verksam i Västsverige, till villkorlig dom och 100 dagsböter för att ha antastat två kvinnor.

BT - 23 sep 13 kl. 07:34

Åtalad för mord i garage ? i dag börjar rättegången

I dag börjar rättegången mot 32-åringen som åtalats för mord i ett parkeringsgarage på Distansgatan. Offret, en 22-årig man, utsattes för mycket kraftigt våld med sparkar och stampar mot huvudet och avled av hjärnskador. Männen kände inte varandra och hade aldrig tidigare träffats då de mitt i natten möttes vid 49:ans servicebutik i hörnet Åsbogatan-Kungsleden.

BT - 08 feb 14 kl. 15:03

Åklagare kräver livstid för mordåtalad boråsare

Åklagaren krävde livstid när rättegången avslutades mot den 28-årige boråsare som dödade sin exflickvän i Malmö med 27 knivhugg. Det finns inga förmildrande omständigheter, har kammaråklagare Mikael Pihl tidigare förklarat i BT och han gick på samma linje i fredagens slutplädering i Malmö tingsrätt: Dådet var planerat och mannen köpte en kniv på Claes Ohlson i Knalleland innan han tog bussen till Malmö. Dessutom var våldet oerhört kraftigt och utdraget, enligt åklagaren.

Dagens PS - 08 sep 18 kl. 07:00

Finanskändisen: ”Jag gillar skatter”

Folkkäre sparekonomen Claes Hemberg talar ut i Dagens PS om vad han gör nu, om politik och om partiernas praktmiss inför morgondagens val. Hemberg har profilerat sig som småspararnas favorit. Han anlitades flitigt som expertkommentator i affärsmedierna under sin tid som sparekonom på Avanza, som han gjorde exit från i februari i år efter exakt 20 år och en dag och samtidigt dumpade hela sitt aktieinnehav i nätmäklaren och drog in snabba cash.

City - 11 apr 11 kl. 11:04

Västindiska passadvindar längs Drottninggatan

Foto: Sara Mac KeyHelena Pilsas Ahlin är Sveriges ambassadör i Bulgarien. Claes Hammar är Sveriges ambassadör i Karibien. Båda sitter dock i Stockholm.

Kristianstadsbladet - 28 nov 11 kl. 06:30

Kryddat med gift

Still alive Claes Malmberg. Kristianstads teater, 26 november. Extranumret i form av låten "Lucille"?

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 timmar sedan

Lunar Way får banklicens

Bankappen Lunar Way har fått banklicens i Sverige. Bolaget har också tagit in ytterligare 280 miljoner kronor..

Realtid - 10 timmar sedan

Ny finanschef på Savills Sverige 

Fastighetsrådgivarbolaget Savills anställer Carina Ohlander som ny finanschef för den svenska verksamheten och Krister Johansson som ansvarig för Client Accounting för förvaltningsgruppen, skriver Savills i ett pressmeddelande..

Realtid - 11 timmar sedan

Goldman Sachs krigar om Saudi Aramcos IPO

Goldman Sachs finns nu på listan över tänkbara rådgivare vid Saudi Aramcos planerade börsnotering efter nobben 2017. Börsnoteringen förväntas bli världens största..

Realtid - 11 timmar sedan

Konsolidera fonder – ett verbalt tuggummi

Carneos köp av Alfred Bergs kapitalförvaltning innebär inte att den gamla anrika firman går i graven. Snarare handlar det om att man till slut plockar bort gravstenen, skriver Realtids Per Lindvall. .

Realtid - 11 timmar sedan

Auktorisation leder till bättre kundupplevelse

Hur nöjda kunderna är med redovisningsbyråerna hänger samman med om redovisningskonsulterna är auktoriserade. Det visar en studie från Svenskt Kvalitetsindex..

Realtid - 12 timmar sedan

Commerzbank planerar stänga minst 100 kontor - tysk tidning

Den tyska storbanken Commerzbank planerar att minska antalet bankkontor till mellan 800 och 900, från dagens omkring 1.000 stycken, enligt tyska Handelsblatt som hänvisar till källor, skriver Nyhetsbyrån Direkt..

Realtid - 13 timmar sedan

”Vill fortsätta ta marknadsandelar”

Carnegie Fonders köp av Alfred Bergs svenska verksamhet passar väl in med befintlig kompetens. Fondbolagets vd Hans Hedström har som målsättning att fortsätta ta marknadsandelar inom svenskt sparande..

Realtid - 13 timmar sedan

Carnegie Fonder efter Alfred Berg-köp: Vill fortsätta ta marknadsandelar

Carnegie Fonders köp av Alfred Bergs svenska verksamhet passar väl in med befintlig kompetens och fondbolagets vd Hans Hedström har som målsättning att fortsätta ta marknadsandelar inom svenskt sparande..

Realtid - 13 timmar sedan

”Varumärket har överlevt verksamheten”

Att Alfred Berg går i graven förvånar varken Erik Lidén, grundare av Insiderfonder, eller Joakim Bornold, Söderberg & Partners sparekonom. "De som tidigare inte gick i säljtankar gör det definitivt nu", säger Erik Lidén, som själv sålde Insiderfonder till East capital i början av året..

Realtid - 15 timmar sedan

Carneo vill fördubbla kapitalet inom fem år

Carneo har som målsättning att fördubbla sitt förvaltade kapital inom cirka fem år, säger kapitalförvaltar-koncernens vd Christoffer Folkebo efter köpet av Alfred Bergs svenska fonder och kapitalförvaltning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.