DI > Ekonomi

Sunday, 25 August, 14:33

DI - 10 aug 19 kl. 11:29

Offer i rysk explosion var Rosatom-anställdaDe fem personer som omkom i explosionen på en militär testanläggning i ryska Archangelsk i torsdags arbetade för det statliga kärnkraftsorganet Rosatom, uppger Rosatom själv i ett uttalande. Tidigare hade försvarsdepartementet i Moskva uppgett att två personer omkommit..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Rosatom, Archangelsk, Moskva

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Offeri , rysk, explosionvar , Rosatom-anställda
Sydsvenskan - 10 aug 19 kl. 11:07

Offer i rysk explosion var Rosatom-anställda

De fem personer som omkom i explosionen på en militär testanläggning i ryska Archangelsk i torsdags arbetade för det statliga kärnkraftsorganet Rosatom, uppger Rosatom själv i ett uttalande. Tidigare hade försvarsdepartementet i Moskva uppgett att två p.

Helsingborgs Dagblad - 10 aug 19 kl. 11:07

Offer i rysk explosion var Rosatom-anställda

De fem personer som omkom i explosionen på en militär testanläggning i ryska Archangelsk i torsdags arbetade för det statliga kärnkraftsorganet Rosatom, uppger Rosatom själv i ett uttalande. Tidigare hade försvarsdepartementet i Moskva uppgett att två p.

UNT - 10 aug 19 kl. 11:07

Offer i rysk explosion var Rosatom-anställda

De fem personer som omkom i explosionen på en militär testanläggning i ryska Archangelsk i torsdags arbetade för det statliga kärnkraftsorganet Rosatom, uppger Rosatom själv i ett uttalande..

GöteborgsPosten - 10 aug 19 kl. 11:08

Offer i rysk explosion var Rosatom-anställda

De fem personer som omkom i explosionen på en militär testanläggning i ryska Archangelsk i torsdags arbetade för det statliga kärnkraftsorganet Rosatom, uppger Rosatom själv i ett uttalande. Tidigare hade försvarsdepartementet i Moskva uppgett att två personer omkommit..

YLE - 21 jun 17 kl. 12:30

Fyra anställda vid Helsingfors djurskyddsförening misstänks för brott

Fyra personer vid Helsingfors djurskyddsförening (HESY) misstänks för arbetarskyddsbrott. Polisens förundersökning är nu klar och går till åtalsprövning. Det här uppger polisen för Yle Huvudstadsregionen.

YLE - 05 jun 13 kl. 05:28

Häxjakt och hot mot anställda vid Johannes församling

Efter att Yle Huvudstadsregionen i måndags berättade om problem bland de anställda inom Johannes församling har flera personer vittnat om ett ohållbart arbetsklimat. Enligt samtliga källor handlar det om två präster som tagit sig friheten att styra och ställa inom församlingen och tvingar alla andra till tystnad. Efter att en person var i kontakt med domkapitlet om problemen på arbetsplatsen uppstod en så obehaglig häxjakt att ingen längre vågar uttala sig offentligt, berättar en källa.

YLE - 11 apr 16 kl. 08:24

Metsos anställda i Ryssland kopplad till skatteparadis – trixade med fakturor

Yles genomgång av Panamadokumenten visar att Metso Automations försäljningschef i Ryssland har styrt pengar genom flera konton och företag till sitt eget företag i skatteparadiset Panama. Den anställda ska ha styrt pengar från sitt eget bolag i Panama till Metso och därifrån tillbaka till skatteparadiset. Försäljningschefens Panamaregistrerade bolag har genom ett schweiziskt bankkonto betalat räkningar till Metso Automation i Finland.

DN - 05 jul 13 kl. 15:51

Rysk vd ger bort miljoner till anställda

Ryske miljardären Oleg Deripaska kanske inte bor på Nordpolen men för 120 anställda ses han nog som jultomten. Han har nämligen delat ut sin miljonbonus till personal på sitt företag, skriver BBC..

DI - 27 jan 15 kl. 12:17

BP fryser löner för anställda

Fler offer skördas i oljekrisens spår.Den här gången: Hela BP:s personalstyrka.Den brittiska oljejättens 84.

Expressen - 27 jun 17 kl. 19:19

Tre CNN-anställda slutar efter rapportering om Trumps rysskoppling

Tre CNN-anställda slutar sedan tv-jätten ogrundat pekat ut en medarbetare till Donald Trump för samröre med en rysk investeringsfond. Det är en triumf för Trump som länge anklagat CNN för att sprida "falska nyheter"..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Publiksuccé när Stenson svingar gratis i jakt på hemmaseger

Redan innan sista putten rullats i och vinnaren korad pekade allt mot succé för golftävlingen Scandinavian Invitation..

DI - 1 timme sedan

Marknaden är gigantisk – köp bjässen som ska upp 20 procent

Marknaden är gigantisk, tillväxten stabil och bolaget är världsledande. Det är läge att plocka upp aktien efter överdrivna kursfallet..

DI - 2 timmar sedan

Vattenkanoner sätts in mot demonstranter i Hongkong

För andra dagen i rad använder polisen tårgas i Hongkong. Även vattenkanoner sätts in för att försöka skingra demonstranter..

DI - 2 timmar sedan

Konflikten om Iran-avtalet rävsax för europeiska bolag

NEW YORK. Frågan om Iran-avtalet fortsätter att skapa splittring mellan USA och Europa. Lanseringen av EU:s nya handelsmekanism gentemot Iran har mottagits med stor kyla från….

DI - 3 timmar sedan

Rapport: Här är bästa investeringarna i heta sektorn

Investerarnas jakt på infrastruktur tilltar samtidigt som klimatomställning och transportbehov ställer ökade krav på samhället..

DI - 3 timmar sedan

Trump: Medierna ljuger – ingen splittring på G7-mötet

Handelsprotektionism, klimatförändringar och Iran – på flera områden är de politiska skillnaderna omfattande mellan G7-ledarna..

DI - 4 timmar sedan

6.000 miljarder upp i rök – ”risk att Hongkong tappar sin image”

Nolltillväxt, skakig fastighetsmarknad, turister som flyr – och börsnedgångar på motsvarande uppemot 6.000 miljarder kronor..

DI - 4 timmar sedan

Trump lovar Johnson ”väldigt stort handelsavtal” efter brexit

Storbritannien kommer efter brexit att ingå ett stort handelsavtal med USA, uppgav Donald Trump när han mötte Storbritanniens premiärminister Boris Johnsson i samband med G7-mötet….

DI - 5 timmar sedan

Kopiera proffsknepen på visningen – ”gå inte på känsla”

I helgen kan bostadsspekulanter vraka bland fler än 6.200 visningar i landet. Här är tipsen för att hitta guldkornen och inte förledas av utanpåverk som flashig styling.

DI - 5 timmar sedan

Fler nya bränder i Amazonas

Omvärldens upprördhet och hjälp, samt Brasiliens besked att soldater sätts in, hindrar ännu inte nya skogsbränder i Amazonas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.