DI > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 11:32

DI - 09 aug 19 kl. 17:44

Skandal att förtiga att värnskatt är en luftaffärVärnskatten ska avskaffas. Det står i januariöverenskommelsen och det var C och L som lyckades få in denna förändring där..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skandalatt , förtigaatt , värnskattär en , luftaffär

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Quickbits vd: Bankdepositioner bakom svagt kassaflöde

Fintechbolaget Quickbit, som hjälper e-handlare att ta betalt via kryptovalutor såsom Bitcoin, har för närvarande ett lågt kassaflöde på grund av att mycket pengar är upplåsta hos….

DI - 15 minuter sedan

Kontrollbalansräkning visar på kapitalbrist i Panion

Panion Animal Health har tagit fram en kontrollbalansräkning som granskats av bolagets revisor och den visar att bolagets eget kapital understiger hälften av det registrerade….

DI - 30 minuter sedan

EU-experten: Därför kan attacken lyckas

EU-experten Fredrik Erixon tror att Boris Johnsons attacker mot backstoppen, nödlösningen för gränsen på Irland i utträdesavtalet, kanske kan löna sig. ”Jag vet flera regeringar….

DI - 30 minuter sedan

Dystra utsikter för diamantbranschen – lager på "obegripligt" höga nivåer

Den internationella diamantbranschen har haft ett tufft år hittills med fallande priser på rådiamanter och en svag försäljning av slipade juveler..

DI - 45 minuter sedan

Svaga studieresultat för Bioinvents partner

Bioinvents partner Oxurion meddelar att topline-data från en fas 2a-studie som utvärderar THR-317 i kombination med anti-VEGF för behandling av diabetisk makulaödem (DME) inte….

DI - 45 minuter sedan

Ståljätten väntas säga upp personal kommande veckor

US Steel avser att genomföra uppsägningar under de kommande veckorna, enligt dokument som lämnats in till lokala myndigheter. .

DI - 45 minuter sedan

Räntor & valutor: Europeiska statspappersräntor sjunker

Europeiska statspappersräntor sjunker åter något på de flesta håll i förmiddagens handel på tisdagen, euron handlas samtidigt svagare mot dollarn..

DI - 45 minuter sedan

Ryssland anklagar USA för upptrappning efter robottest

Ryska regeringen anklagar USA för att öka den militära spänningen mellan länderna genom måndagens provskjutning av en medeldistansrobot..

DI - 45 minuter sedan

Apple miljardsatsar på streamingtjänst – vill hinna före Disney

Amerikanska Apple har vikt totalt 6 miljarder dollar för att producera eget film- och serieinnehåll som ska konkurrera med branschtungviktare som Netflix, HBO och Disney inför….

DI - 45 minuter sedan

SEB: Bostadsbyggandet har börjat stabiliseras

Bostadsbyggandet fortsätter att sjunka, men det sker en stabilisering på en historiskt ganska hög nivå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.