DI > Ekonomi

Saturday, 24 August, 06:34

DI - 09 aug 19 kl. 17:03

S lukrativa fulspel om lotterierLEDARE. När de politiska ungdomsförbunden för första gången måste redovisa sina intäkter träder tydliga skillnader fram. Socialdemokraternas SSU är det i särklass rikaste ungdomsförbundet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ledare, SSU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S lukrativa, fulspelom , lotterier
Nyheter 24 - 01 dec 11 kl. 16:00

M öppnar för bidragsredovisning - men flyttar fokus till lotterier


Sofia Arkelsten och Moderaterna har svängt igen - men vad är det egentligen de vill lagstifta om? STOCKHOLM. Redovisa bidragen - inte redovisa bidragen - redovisa bidragen igen.

Kristianstadsbladet - 21 feb 12 kl. 16:33

Staten tjänar miljarder på spel och lotterier

Colourbox
Svenskarna spenderade förra året 42 miljarder kronor på landets reglerade spelmarknad.
Utslaget på alla svenskar över 18 år blir det 5 000 kronor per näsa. Ett annat sätt att beskriva det är att de svenska hushållen lägger 2,4 procent av sin disponibla inkomst på spel och lotterier och får tillbaka drygt hälften i vinster.

Expressen - 05 mar 13 kl. 09:52

Fergusons fulspel ska ge segern till United

LONDON. Ett taktiskt fulspel ska ge Manchester United segern mot Real Madrid i kväll. Alex Ferguson övergav sitt klassiska spelsystem mot Norwich - enbart för att förvilla José Mourinho, enligt The Guardian.

Nyheter 24 - 29 jan 14 kl. 17:07

Marie Edenhager om uteslutningen ur SD: "Maktspel, fulspel och knivar i ryggen" "Välregisserat"

Precis som Nyheter24 kunde avslöja fick den före detta partistyrelseledamoten Marie Edenhager i går lämna partiet.– Det handlar om utbetalningar utan kvitton och pengar som satts in på privata konton, sa partiets pressekreterare Martin Kinnunen till SVT Gävledala då."Bristfällig hantering"
Till P4 Västmanland säger Sverigedemokraternas partisekreterare Björn Söder att den handlar om flera hundratusen kronor som ska ha försvunnit.

Dalarnas tidningar - 02 sep 16 kl. 13:09

Så avslöjade "semmel-gate" politiskt fulspel och politiserade tjänstemän i landstinget

Den 26 september samlas landstingsfullmäktige. Räkna med att det då fortfarande rinner var från såren som uppstod under sommarens stora konflikt – ”semmel-gate”. DT:s Gabriel Ehrling gick tillbaka till vad som hände, dag för dag.

DN - 12 okt 17 kl. 15:58

Fulspel i kampen om brittisk EU-myndighet

När Stockholm ska slåss med 18 andra städer om att får EU:s läkemedelsmyndighet EMA så påminner striden om Eurovision. Räkna med fulspel, dolda allianser och att EMA självt försöker styra politikerna..

DI - 07 dec 17 kl. 05:01

Professorn: "Fulspel" bakom elnätshöjningarna

Nya prishöjningar på uppemot 50 procent kan vänta för landets elnätskunder om inte en folkstorm bromsar eller monopolföretagen själva tar ansvar efter sitt "fulspel". Det hävdar elnätsexperten Stefan Yard, som samtidigt riktar hård kritik mot den ansvariga myndigheten..

DI - 13 dec 17 kl. 10:46

Onlinepizza anmält för ”fulspel”

Med oproportionella rabatt- och reklammuskler pressar nättjänsten onlinepizza restaurangföretagare på flera mindre orter. Det är ”fulspel”, skriver utmanaren hotmat.se i anmälan till Konkurrensverket..

Expressen - 24 feb 18 kl. 21:45

SVT måste ändra reglerna efter Gustafssons fulspel

David Lindgren lyckades behålla kläderna på. I stället var det SVT som blev stående med byxorna nere. Totalt bortfintade efter Robert Gustafssons bonnsluga fulspel.

BT - 26 apr 12 kl. 12:02

Spel och lotterier för 10 miljarder

Spel och lotterier omsatte 10 miljarder kronor första kvartalet i år, enligt en sammanställning från Lotteriinspektionen. I sammanställningen ingår resultatet från aktörerna ATG, Svenska Spel samt de större rikslotterianordnarna. Uppgifter från bingo, restaurangkasino och övriga rikslotterier saknas.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Bornold: Spänn fast säkerhetsbältet – det blir turbulent i höst

Under fredagen fördjupades handelskonflikten mellan USA och Kina avsevärt. Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners varnar för att det blir en turbulent höst på börsen..

DI - 7 timmar sedan

Trumps hämnd: Höjer tullarna ytterligare

Donald Trump lovade under fredagen att svara på Kinas nya tullar. En timme efter att de amerikanska börserna stängt kom beskedet..

DI - 7 timmar sedan

Nu tar femte generationens tunnbindare över: ”Jag är extremt petig”

I början av 1900-talet fanns det tunnbindarföretag i var och varannan svensk stad.  Endast ett av dessa har överlevt. .

DI - 8 timmar sedan

Carney: Storbritanniens ekonomi är på väg att stagnera

Storbritanniens ekonomi är på väg att stagnera under nuvarande kvartal. Det sade Bank of Englands chef, Mark Carney i Jackson Hole på fredagen..

DI - 8 timmar sedan

Fastighetstoppen kvalar in bland största insynsköparna på börsen

Listan över de största insynsköpen från enskilda personer hittills i år toppas inte helt oväntat av H&M-ägaren Stefan Persson. .

DI - 8 timmar sedan

Swedbankchefer efterlyser grön finanspolitik

Finanspolitiken bör ändras för att underlätta satsningar på grön infrastruktur och en energiomställning från fossila bränslen, skriver två Swedbankchefer på Dagens Nyheters….

DI - 8 timmar sedan

Tung börssmäll på Wall Street efter nya tullhot

Investerarna på Wall Street drog öronen åt sig sedan Donald Trump lovat ett omedelbart svar på de nya kinesiska strafftullar på amerikanska varor som meddelades på fredagen..

DI - 8 timmar sedan

Mark Carney vill ersätta instabil dollar med virtuell valuta

Den brittiske centralbankschefen Mark Carney varnade på fredagen för den amerikanska dollarns ”destabiliserande roll” i världsekonomin vid ett föredrag på centralbankskonferensen….

DI - 9 timmar sedan

Recession hotar – nu krävs stöd: ”Driver inte längre global tillväxt”

HONGKONG. Handelskriget och nedgång i teknikexport har fått flera länder i Asien att tvärnita. Vissa hotas av recession..

DI - 9 timmar sedan

Trump beordrar budbolag att stoppa kinesiskt Fentanyl

I sin twittertirad tidigare på fredagen beordrade Donald Trump amerikanska transport- och budbolag att söka efter och stoppa införsel av substansen Fentanyl från Kina.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.