DI > Ekonomi

Friday, 23 August, 23:53

DI - 09 aug 19 kl. 16:16

Bayer tillbakavisar uppgifter om miljardförlikningLäkemedelskoncernen Bayer har inte erbjudit 8 miljarder dollar för att nå en förlikning relaterat till bekämpningsmedlet Roundup. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bayer, Roundup

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bayer, tillbakavisar, uppgifterom , miljardförlikning
DI - 09 aug 19 kl. 10:23

Tyska Bayer upp på uppgifter om miljardförlikning för cancerogent gödsel

Den tyska kemi- och läkemedelskoncernen Bayer kommer att erbjuda runt 6 till 8 miljarder dollar för att nå en förlikning i USA avseende stämningar från det cancerogena gödselmedlet Roundup enligt uppgifter till nyhetsbyrån Bloomberg. Aktien stiger i Frankfurt..

DI - 09 aug 19 kl. 10:23

Bayer uppges förbereda miljardförlikning gällande Roundup

Den tyska kemi- och läkemedelskoncernen Bayer kommer att erbjuda runt 6 till 8 miljarder dollar för att nå en förlikning i USA avseende stämningar gällande bekämpningsmedlet Roundup. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor..

SR - 09 aug 19 kl. 10:50

Bayer söker förlikning för Roundup

Den tyska kemi- och läkemedelskoncernen Bayer kommer att erbjuda runt 6 till 8 miljarder dollar för att nå en förlikning i USA som gäller stämningar från användning av bekämpningsmedlet Roundup, rapporterar Bloomberg News..

BT - 15 jul 12 kl. 04:49

Kortföretag i miljardförlikning

Visa, Mastercard och banker har i en förlikning gått med på att betala återförsäljare drygt sex miljarder dollar (42 miljarder kronor). Det sker efter en långvarig rättstvist där företagen anklagats för att ha gjort upp om avgifter som butikerna får betala när kunderna använder kort.
Som en del av uppgörelsen tillåts handlarna att ta ut en avgift från kunder som handlar med kort.

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 12 kl. 18:23

Amerikansk bank i miljardförlikning

Den amerikanska bankkoncernen Capital One Financial ska betala 210 miljoner dollar, motsvarande 1,47 miljarder kronor, i förlikning. Banken anklagas av kunder och tillsynsmyndigheter för att ha lurat sina kunder att betala för extra produkter till kreditkort. 25 miljoner dollar kommer att gå till myndigheten för finansiellt konsumentskydd, CFPB, och 150 miljoner dollar till de drabbade kunderna..

Nyhetskanalen - 18 jul 12 kl. 19:36

Bankjätte i miljardförlikning

Den amerikanska bankkoncernen Capital One Financial ska betala 210 miljoner dollar, motsvarande 1,47 miljarder kronor, i förlikning. Banken anklagas av kunder och tillsynsmyndigheter för att ha lurat sina kunder att betala för extra produkter till kreditkort. 25 miljoner dollar kommer att gå till myndigheten för finansiellt konsumentskydd, CFPB, och 150 miljoner dollar till de drabbade kunderna..

Affärsvärlden - 28 sep 12 kl. 14:45

BoA tvingas till miljardförlikning för Merrill-köpet

Bank of America kommer att betala 2,4 miljarder dollar för en förlikning med investerare efter köpet av Merrill Lynch..

Affärsvärlden - 08 jan 13 kl. 07:32

Amerikanska banker i miljardförlikning

Tio av de största bostadslångivarna i USA ska betala totalt 8,5 miljarder dollar i en förlikning med statliga tillsynsmyndigheter, gällande brister i hantering av bostadslån och vräkningar under bolånekrisen..

Affärsvärlden - 16 jan 13 kl. 16:25

Amerikanska storbanker i miljardförlikning

Goldman Sachs och Morgan Stanley har gått med på att betala 557 miljoner dollar, motsvarande 3,6 miljarder kronor, i en förlikning med Fed, knutet till felaktig hantering av bostadslån och vräkningar..

Opinionen.se - 25 okt 13 kl. 23:37

JP Morgan i miljardförlikning


Amerikanska storbanken JP Morgan Chase & Co har gått med på att betala 5,1 miljarder dollar som del i en tvist om att banken, och företag den köpt, under finanskrisen 2007?2009 vilselett myndigheter i samband med omstridda affärer på bolånemarknaden, meddelade amerikanska myndigheter på fredagen. Överenskommelsen är del i en större förlikning på rekordstora 13 miljarder dollar som banken försöker nå med flera olika myndigheter..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bornold: Spänn fast säkerhetsbältet – det blir turbulent i höst

Under fredagen fördjupades handelskonflikten mellan USA och Kina avsevärt. Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners varnar för att det blir en turbulent höst på börsen..

DI - 45 minuter sedan

Trumps hämnd: Höjer tullarna ytterligare

Donald Trump lovade under fredagen att svara på Kinas nya tullar. En timme efter att de amerikanska börserna stängt kom beskedet..

DI - 1 timme sedan

Nu tar femte generationens tunnbindare över: ”Jag är extremt petig”

I början av 1900-talet fanns det tunnbindarföretag i var och varannan svensk stad.  Endast ett av dessa har överlevt. .

DI - 1 timme sedan

Carney: Storbritanniens ekonomi är på väg att stagnera

Storbritanniens ekonomi är på väg att stagnera under nuvarande kvartal. Det sade Bank of Englands chef, Mark Carney i Jackson Hole på fredagen..

DI - 1 timme sedan

Fastighetstoppen kvalar in bland största insynsköparna på börsen

Listan över de största insynsköpen från enskilda personer hittills i år toppas inte helt oväntat av H&M-ägaren Stefan Persson. .

DI - 1 timme sedan

Swedbankchefer efterlyser grön finanspolitik

Finanspolitiken bör ändras för att underlätta satsningar på grön infrastruktur och en energiomställning från fossila bränslen, skriver två Swedbankchefer på Dagens Nyheters….

DI - 2 timmar sedan

Tung börssmäll på Wall Street efter nya tullhot

Investerarna på Wall Street drog öronen åt sig sedan Donald Trump lovat ett omedelbart svar på de nya kinesiska strafftullar på amerikanska varor som meddelades på fredagen..

DI - 2 timmar sedan

Mark Carney vill ersätta instabil dollar med virtuell valuta

Den brittiske centralbankschefen Mark Carney varnade på fredagen för den amerikanska dollarns ”destabiliserande roll” i världsekonomin vid ett föredrag på centralbankskonferensen….

DI - 2 timmar sedan

Recession hotar – nu krävs stöd: ”Driver inte längre global tillväxt”

HONGKONG. Handelskriget och nedgång i teknikexport har fått flera länder i Asien att tvärnita. Vissa hotas av recession..

DI - 2 timmar sedan

Trump beordrar budbolag att stoppa kinesiskt Fentanyl

I sin twittertirad tidigare på fredagen beordrade Donald Trump amerikanska transport- och budbolag att söka efter och stoppa införsel av substansen Fentanyl från Kina.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.