Realtid > Ekonomi

Thursday, 22 August, 06:40

Realtid - 09 aug 19 kl. 15:46

G4S ska knoppa av kontanthanteringsdelSäkerhetskoncernen G4S, som konkurrerar med Securitas och Loomis på vissa områden, ska knoppa av bolagets kontanthanteringsdel Cash Solutions..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
G4S, Securitas, Loomis, Cash Solutions

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: G4Sska , knoppaav , kontanthanteringsdel
DI - 09 aug 19 kl. 08:30

G4S har formellt beslutat om avknoppning av kontanthanteringsdel

Styrelsen i den danskbrittiska säkerhetskoncernen G4S, som konkurrerar med Securitas och Loomis på vissa områden, har nu klubbat avknoppningen av bolagets kontanthanteringsdel Cash Solutions. Det framgår av bolagets halvårsrapport. .

DI - 01 okt 13 kl. 11:26

Cevian vill stuka om G4S

Cevian Capital vill se strukturförändringar i den dansk-brittiska säkerhetskoncernen G4S och aktivistfonden argumenterar för en avknoppning av bolagets kontanthanteringsdel. Det skriver den brittiska tidningen The Telegraph..

Realtid - 12 mar 19 kl. 10:01

G4S ska knoppa av kontanthanteringen 

Det dansk-brittiska säkerhetsföretaget G4S ska avknoppa sin kontanthanteringsverksamhet under andra halvåret i år. Det efter intressanta erbjudanden från budgivare, skriver Financial Times..

YLE - 22 apr 14 kl. 14:22

Universitetsanställda vill inte samarbeta med säkerhetsfirman G4S

I fjol beslöt universitetet i Bergen i Norge att inte förnya sitt kontrakt med G4S. Universitetet motiverade beslutet med att ett fortsatt samarbete skulle skada högskolans rykte. Nu vädjar 22 anställda, bland dem flera professorer, till Helsingfors universitets ledning att inte fortsätta sitt samarbete med säkerhetsföretaget G4S på grund av etiska skäl.

Kristianstadsbladet - 17 jul 14 kl. 11:34

Svenska G4S säljs till Sector Alarm


Den Oslo-baserade säkerhetskoncernen Sector Alarm köper G4S svenska dotterbolag G4S Sweden för 438 miljoner kronor.Enligt G4S koncernchef Ashley Almanza ingår affären i koncernens program för aktiv portföljförvaltning som lanserades i fjol och som syftar till att förbättra koncernens strategiska fokus och avkastning.G4S Sweden har 3 400 anställda på 36 kontor i landet och erbjuder säkerhetssystem till både företag och privata kunder.

Trelleborgs Allehanda - 17 jul 14 kl. 11:34

Svenska G4S säljs till Sector Alarm


Den Oslo-baserade säkerhetskoncernen Sector Alarm köper G4S svenska dotterbolag G4S Sweden för 438 miljoner kronor.Enligt G4S koncernchef Ashley Almanza ingår affären i koncernens program för aktiv portföljförvaltning som lanserades i fjol och som syftar till att förbättra koncernens strategiska fokus och avkastning.G4S Sweden har 3 400 anställda på 36 kontor i landet och erbjuder säkerhetssystem till både företag och privata kunder.

BT - 17 jul 14 kl. 11:34

Svenska G4S säljs till Sector Alarm

Den Oslo-baserade säkerhetskoncernen Sector Alarm köper G4S svenska dotterbolag G4S Sweden för 438 miljoner kronor. Enligt G4S koncernchef Ashley Almanza ingår affären i koncernens program för aktiv portföljförvaltning som lanserades i fjol och som syftar till att förbättra koncernens strategiska fokus och avkastning.G4S Sweden har 3 400 anställda på 36 kontor i landet och erbjuder säkerhetssystem till både företag och privata kunder.

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 08:32

G4S köper ISS av EQT i jätteaffär

Säkerhetsjätten G4S köper servicekoncernen ISS för cirka 5,2 miljarder pund, omkring 54 miljarder kronor. ISS kontrolleras i dag av Wallenbergsfärens riskkapitalbolag EQT. G4S och ISS omsatte i fjol sammanlagt 15,9 miljarder pund, cirka 166 miljarder kronor.

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 14 kl. 11:37

Svenska G4S säljs till Sector Alarm

Den Oslo-baserade säkerhetskoncernen Sector Alarm köper G4S svenska dotterbolag G4S Sweden för 438 miljoner kronor. Enligt G4S koncernchef Ashley Almanza ingår affären i koncernens program för aktiv portföljförvaltning som lanserades i fjol och som syftar till att förbättra koncernens strategiska fokus och avkastning..

Dagens PS - 26 sep 17 kl. 16:27

Google kan knoppa av efter EU:s piska

Hot om enorma böter får Google att kapitulera. Tech-bolaget Google kan komma att knoppa av sin shoppingenhet för att blidka konkurrensmyndigheterna i EU. Google Shopping kommer framöver också att få lägga bud på annonsutrymme likt alla andra.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

”Advokaternas arbetssätt kommer att förändras”

Advokatbyråernas affärsmodeller utmanas av digitaliseringen. Det gäller också hur advokaterna arbetar säger advokatbyrån Setterwalls nya IT-chef Fredrick Karlsson. .

Realtid - 45 minuter sedan

PPM-systemet förvandlar pensionärer till miljonärer

Skandalerna kring enskilda förvaltare och debatten om nya regler för Premiepensionen gör att spararna inte kan se skogen för alla träden. PPM är fantastiskt bra och skapar många nya miljonärer. Spiltan fonders vd Per Håkan Börjesson förklarar varför..

Realtid - 13 timmar sedan

Lunar Way får banklicens

Bankappen Lunar Way har fått banklicens i Sverige. Bolaget har också tagit in ytterligare 280 miljoner kronor..

Realtid - 14 timmar sedan

Ny finanschef på Savills Sverige 

Fastighetsrådgivarbolaget Savills anställer Carina Ohlander som ny finanschef för den svenska verksamheten och Krister Johansson som ansvarig för Client Accounting för förvaltningsgruppen, skriver Savills i ett pressmeddelande..

Realtid - 15 timmar sedan

Goldman Sachs krigar om Saudi Aramcos IPO

Goldman Sachs finns nu på listan över tänkbara rådgivare vid Saudi Aramcos planerade börsnotering efter nobben 2017. Börsnoteringen förväntas bli världens största..

Realtid - 15 timmar sedan

Konsolidera fonder – ett verbalt tuggummi

Carneos köp av Alfred Bergs kapitalförvaltning innebär inte att den gamla anrika firman går i graven. Snarare handlar det om att man till slut plockar bort gravstenen, skriver Realtids Per Lindvall. .

Realtid - 15 timmar sedan

Auktorisation leder till bättre kundupplevelse

Hur nöjda kunderna är med redovisningsbyråerna hänger samman med om redovisningskonsulterna är auktoriserade. Det visar en studie från Svenskt Kvalitetsindex..

Realtid - 16 timmar sedan

Commerzbank planerar stänga minst 100 kontor - tysk tidning

Den tyska storbanken Commerzbank planerar att minska antalet bankkontor till mellan 800 och 900, från dagens omkring 1.000 stycken, enligt tyska Handelsblatt som hänvisar till källor, skriver Nyhetsbyrån Direkt..

Realtid - 17 timmar sedan

”Vill fortsätta ta marknadsandelar”

Carnegie Fonders köp av Alfred Bergs svenska verksamhet passar väl in med befintlig kompetens. Fondbolagets vd Hans Hedström har som målsättning att fortsätta ta marknadsandelar inom svenskt sparande..

Realtid - 17 timmar sedan

Carnegie Fonder efter Alfred Berg-köp: Vill fortsätta ta marknadsandelar

Carnegie Fonders köp av Alfred Bergs svenska verksamhet passar väl in med befintlig kompetens och fondbolagets vd Hans Hedström har som målsättning att fortsätta ta marknadsandelar inom svenskt sparande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.