DI > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 05:21

DI - 09 aug 19 kl. 15:02

Minusöppning väntas på Wall Street – Uber faller i förhandelnNew York-börserna såg på förhand ut att börja nedåt på fredagen, efter en stökig handelsvecka. Bloomberg har rapporterat att USA dröjer med ett beslut om att låta amerikanska företag återuppta affärer med kinesiska Huawei, en nyhet som fungerade som en broms för marknaden. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street, York, USA, Huawei

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minusöppning, väntas, Wall, Street, Uber, falleri , förhandeln
DI - 31 jul 14 kl. 15:20

New York: Minusöppning väntas

Terminerna för de ledande USA-indexen pekar mot en negativ öppning på Wall Street under torsdagen. Makrostatistik och delårsrapporter fortsätter dra till sig investerares blickar denna vecka, och samtidigt har fokus hamnat mot den europeiska banksektorn och att Argentina inte lyckats betala sina skulder..

DI - 08 apr 19 kl. 15:00

Minusöppning väntas på Wall Street – sänkta industrijättar tynger

Terminerna för USA-börserna låg på minus inför måndagens öppning. Industriindexet tyngdes av flera tunga analytikersänkningar på bland annat Boeing, General Electric och Starbucks..

Affärsvärlden - 27 dec 18 kl. 14:59

Minusöppning väntas på Wall Street

Terminerna för New York-börserna pekade mot en öppning i negativt territorium på torsdagen, efter onsdagens hausse och börsbaisse på julafton..

DI - 05 aug 19 kl. 14:58

Minusöppning väntas på Wall Street – teknikaktier pressas

Terminerna för New York-börserna pekade mot en lägre öppning på måndagen, sedan Kina låtit sin valuta falla till den lägsta nivån gentemot dollarn på över ett decennium..

DI - 22 aug 18 kl. 15:13

USA-börser: Bakslag för Trump – minusöppning väntas

Terminerna för de stora börsindexen pekar mot en onsdagsöppning på lätt minus i USA, efter nyheterna om två bakslag för den amerikanske presidenten. Hans tidigare advokat Michael Cohen erkände på tisdagen att Donald Trump inför presidentvalskampanjen 2016 uppmanat till brott genom att beordra en betalning till två kvinnor, samtidigt som Donald Trumps tidigare kampanjchef Paul Manafort dömdes för en rad skattebrott..

DI - 07 aug 19 kl. 14:57

Minusöppning väntas i New York – Disney väntas tappa efter rapport

Terminerna för USA-börserna tydde på en negativ öppning på onsdagen, när den ihållande handelskonflikten fortsatte att öka på oron för en global ekonomisk avmattning. Fler investerare valde i stället att vända sig till upplevt säkrare placeringar som räntepapper eller guld..

DI - 02 okt 13 kl. 09:31

Börsen: Minusöppning väntas

Europaterminerna noterades lägre omkring 10 minuter före onsdagens öppning. Fokus riktas alltjämt mot andra sidan Atlanten där de politiska låsningarna försatt de amerikanska federala myndigheterna på undantag. Dessutom omgärdas kommande skuldtaksförhandlingar av oro..

DI - 17 dec 14 kl. 08:50

Börsen: Minusöppning väntas

Stockholmsbörsen kan inleda onsdagens session på minus efter gårdagens volatila handelsdag..

DI - 29 jul 16 kl. 14:57

Minusöppning väntas i New York – oljan tynger

Terminerna i USA pekade försiktigt nedåt inför öppning på fredagen, Google lyfter medan oljan och makrosiffror tynger..

DI - 21 mar 19 kl. 14:04

Minusöppning väntas i New York – Biogen rasar efter studieflopp

Terminerna för de ledande börsindexen i USA indikerade en torsdagsöppning i rött dagen efter centralbanken Feds mjuka besked..

DI - 03 dec 15 kl. 15:07

Minusöppning väntas i New York

USA-börserna väntas börja torsdagen med sjunkande kurser. Stort fokus låg på andra sidan Atlanten, där ECB först meddelade att banken sänker depositräntan och där ECB-chefen Mario Draghi sedan höll presskonferens..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

USA till Grekland: Hjälp till båten är terrorstöd

USA har uttryckt en ”stark åsikt” till den grekiska regeringen om att inte bistå den iranska oljetankern Adrian Darya 1, som tidigare hette Grace 1..

DI - 30 minuter sedan

Stilla öppning på Asiens börser

För tredje dagen i rad öppnade börsen i Tokyo positivt, under tisdagen dock bara svagt. Nikkei 225-index hade under den tidiga handeln gått upp 0,2 procent medan det bredare….

DI - 7 timmar sedan

Nytt hopp för utbombade börsbolag

Välfärdsbolagen sätter nya bottenrekord på börsen trots att konjunkturoron borde gynna sektorn. Nya politiska initiativ kan dock få vinden att vända för de pressade bolagen..

DI - 7 timmar sedan

Tangiamo Touch får order på 1,2 miljoner kronor

Tangiamo Touch, som är verksamma inom sensorteknologi för touchskärmar, har erhållit en första serieorder om cirka 1,2 miljoner kronor från TCS John Huxley på ADR system, utifrån….

DI - 7 timmar sedan

S&P 500 och Dow Jones upp för tredje dagen i rad

Återhämtningen på Wall Street fortsatte på måndagen med uppgångar för de ledande indexen på hopp om nya stimulanser från regeringar och centralbanker..

DI - 7 timmar sedan

Postnord skjuter upp planer på postutdelning varannan dag

Postnord skjuter upp planerna på att testa postutdelning varannan dag, rapporterar SVT och Sekotidningen..

DI - 8 timmar sedan

Efter rapportfiaskot – analytiker splittrade om Ekholms sanering

Efter sommarens rapportfiasko är synen på Ericsson mer splittrad än på länge. Bland analytikerna finns en som tycker att aktien ska upp med 50 procent - medan en annan ser en….

DI - 8 timmar sedan

Oljepriset fortsätter att stiga – guldet backar

Råoljan steg kraftigt under måndagen med 2,5 procent i kölvattnet av att risksentimentet i fredags hittade tillbaks till marknaden. .

DI - 8 timmar sedan

Vd:ns oro över handelskriget: ”Hela Asien är skakat”

Milljöteknikbolaget Nederman växer snabbt tack vare flera förvärv och valutamedvind.  Men bolaget visar en svag organisk tillväxt och framför allt går det trögt i Kina.    ”.

DI - 8 timmar sedan

Twitter anklagar Kina för desinformationskampanj i Hongkong

Enligt CNBC anklagar mikrobloggen Twitter Kina för att bedriva en desinformationskampanj riktad mot protesterna i Hongkong..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.