Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 24 August, 00:58

Dagens Media - 09 aug 19 kl. 11:57

Strömmat knappar in på linjärt i StorbritannienTrenden fortsätter i Storbritannien – fler ser mer på strömmat medan linjär-tv tappar..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Storbritannien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Strömmat, knapparin på , linjärti , Storbritannien
Sydsvenskan - 10 jan 16 kl. 02:00

Lottofeber i USA

I USA har jackpot inför nästa dragning i Powerball-lotteriet klättrat upp till 900 miljoner dollar (7,6 miljarder kronor), i takt med allt fler lottköpare strömmat till.Vinsten blir den största som hittills betalats ut i Nordamerika.Powerball, som lotteriet heter, spelas i 44 delstater, huvudstaden Washington och två andra amerikanska territorier.

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 16 kl. 02:00

Lottofeber i USA

I USA har jackpot inför nästa dragning i Powerball-lotteriet klättrat upp till 900 miljoner dollar (7,6 miljarder kronor), i takt med allt fler lottköpare strömmat till.Vinsten blir den största som hittills betalats ut i Nordamerika.Powerball, som lotteriet heter, spelas i 44 delstater, huvudstaden Washington och två andra amerikanska territorier.

P3 - 28 jun 16 kl. 15:01

Rudy Loewe: "Många har blivit tillsagda att resa hem, att de måste lämna landet"

Sedan Storbritannien röstade för att lämna EU har det strömmat in berättelser om rasism och påhopp över hela landet.Många samlas nu under hashtaggen #postrefracism..

Helsingborgs Dagblad - 30 aug 15 kl. 08:42

Det är bättre nu

Tror du att kriminaliteten ökar i Sverige?Då är du inte ensam.År efter år samma sak: Mellan 65 och 80 procent av folket tror det, när Brottsförebyggande rådet, Brå, frågar dem.

YA - 26 apr 14 kl. 04:00

Island upp ur askan

Foto: Thorvaldur Kristmundsson
I hamnen i lilla Borgarnes står flera hus med osålda lägenheter.
Det har gått sju år sedan de byggdes och det hårda klimatet längs Islands kust har redan gjort avtryck på panelerna. På motsatt sida ligger det trevliga bosättarmuseet, som tar besökarna tillbaka till den tid då de första norrmännen kom till den bubblande ön mitt i Atlanten.

HBL - 14 sep 13 kl. 04:00

Netflix växer stadigt i bredbandstäta Finland

Filmtjänsten Netflix ökar mängden egenproducerat material. Det blir bland annat dokumentärer och komedier, säger vd:n Reed Hastings.I oktober har det gått ett år sedan Netflix startade i Norden.

Dagensanalys.se - 11 jul 16 kl. 11:29

OS kan vara det perfekta tillfället för second screening-annonsering

De Olympiska Spelen är bara några veckor bort, och med det även ett tillfälle för varumärken och företag att få mer skärmtid. En ny rapport visar också att en stor majoritet av dem i OS-soffan spenderar en massa tid framför andra skärmar – så detta är ett gyllene tillfälle för så kallad second screening-annonsering. Second Screening innebär att annonsörer gör klokt i att komplettera marknadsföringen med andra källor än bara TV:n, i synnerhet på sådant som mobiltelefoner.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 10 timmar sedan

Helin om Agenda-uppehållet: ”Offentliga Sverige har semester”

Under sommaren pausar public service-bolagen flera tongivande program – något som väcker kritik från bland annat DN:s chefredaktör Peter Wolodarski. Nu svarar SVT på kritiken..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Så jobbar Bonnier News med rösttjänster

Prata med dina nyheter – så ser framtiden ut enligt Bonnier News Next ut. Nu går startskottet för ett två år långt projekt. ”Användarna kommer inte nöja sig med helt statiskt innehåll framöver”, säger Matilda Ljudén, produktägare på Bonnier News Next, till Dagens Media..

Dagens Media - 11 timmar sedan

IPG:s nya vd: ”Vi ska bli en inspirationskälla”

Simone Westerberg får uppdraget att leda IPG Mediabrands framåt efter nätverkets stora omstrukturering..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Tomas Brunegård: ”Jag blev personen som inte var värd vatten”

Som vd på Stampen var det Tomas Brunegård som ledde köpfesten som sedan fick tidningskoncernen att dränkas i sina egna skulder. Nu släpper han en självbiografi och talar ut om tiden som av av mediesveriges mest hatade personer. ”Det har varit en resa”, säger Tomas Brunegård..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Simone Westerberg blir vd för IPG

Simone Westerberg lämnade Group M i våras – nu blir hon vd för IPG Mediabrands..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Simone Westerberg blir vd på IPG

Simone Westerberg blir vd för IPG Mediabrands i Sverige..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Fem fördelar med IAB:s nya transparens-ramverk

Spotx Stephen Byrne lyfter fem anledningar till varför publicister bör se positivt på IAB:s uppdaterade ramverk som hanterar medgivande från användare..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Än finns chans att tävla i Inhouse

Det finns fortfarande möjlighet att skicka in bidrag till Inhouse – tävlingen som belönar reklam producerad internt på Sveriges marknads- och inhouseavdelningar..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Google ska bygga nytt sätt att spåra användare

Google letar nya sätt att spåra användare när trenden går mot att blockera och rensa bort kakor..

Dagens Media - Igår: 14:35

Breakit i samtal med Thomas Mattsson

Enligt uppgifter till Dagens Media är Thomas Mattsson på väg till Breakit. Medgrundaren Stefan Lundell bekräftar att samtal förts, men säger att ingenting är klart i nuläget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.