VA > Ekonomi

Wednesday, 21 August, 04:44

VA - 08 aug 19 kl. 08:59

Handelshögskolan har tagit emot donationer – från sexbrottsdömde finansmannen Jeffrey EpsteinDagens Nyheter avslöjar att den sexbrottsdömde amerikanen Jeffrey Epstein har skänkt pengar till ett stipendium på Handelshögskolan i Stockholm.  .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Jeffrey Epstein, Nyheter, Handelshögskolan, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelshögskolanhar tagit , emot, donationerfrån , sexbrottsdömde, finansmannen, Jeffrey, Epstein
VA - 08 aug 19 kl. 08:59

Handelshögskolan har tagit emot donationer – från sexbrottsdömde finansmannen Jeffrey Epstein

Dagens Nyheter avslöjar att den sexbrottsdömde amerikanen Jeffrey Epstein har skänkt pengar till ett stipendium på Handelshögskolan i Stockholm.  .

DN - 07 aug 19 kl. 18:59

Sexbrottsdömde miljardären Jeffrey Epstein skänkte pengar till Handelshögskolan

Den sexbrottsdömde miljardären Jeffrey Epstein har genom sina stiftelser skänkt pengar till Handelshögskolan i Stockholm.  Pengarna har gått till en fond till förmån för kvinnliga studenter.  Trots att Epstein dömdes under stor uppmärksamhet redan 2008 har han fortsatt att vara donator till stipendiet ända fram till 2014.

Expressen - 07 aug 19 kl. 19:21

Sexbrottsdömd miljardär sponsrade Handels

Den skandalomsusade, sexbrottsdömde miljardären Jeffrey Epstein, 66, har skänkt miljonbelopp till Handelshögskolan, rapporterar Dagens Nyheter, DN. Pengarna, från mannen som köpt sex från en 14-årig flicka, gick till en fond för kvinnliga studenter. – Jag vill inte att Handels ska associeras med det här, säger Handelshögskolans rektor Lars Strannegård..

Jönköpingsnytt - 29 maj 18 kl. 17:42

Sparkad lärare förlorade mot högskolan

En före detta anställd vid Internationella handelshögskolan stämde sin före detta arbetsgivare. Men hon fick inte gehör i rätten, och det innebär att kvinnan tvingas betala rättegångskostnaderna.
.

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

YLE - 05 dec 12 kl. 09:17

Idrottsgymnasisterna fem år senare

Under läsåret 2006-2007 följde Sportmagasinet med livet vid Vörå idrottsgymnasium. Skidåkare, orienterare, friidrottare och fotbollsspelare berättade om sina liv och sina drömmar. Det talades om FM-medaljer, landslagsuppdrag, om olympiska spel och om att bli bäst i världen.

Dagensanalys.se - 27 feb 17 kl. 18:28

McCann och Åkestam Holst har flest nomineringar i Planning Awards

McCann och Åkestam Holst fick tre nomineringar var när Planning Awards jury bedömde det rekordstora deltagarfältet. – Bedömning av kvaliteten, baserad på kompetens och erfarenhet, är ledstjärnan för Planning Awards då det inte finns något absolut facit för utforskande och analys, hur väl en lösning speglar insikten och möter utmaningen, säger Annika Rehn Frobell, juryns ordförande och Planning Director på MullenLowe Brindfors Kriterierna för att bedöma vad som är kvalitet i planning är framtagna i samarbete med Handels-högskolan i Stockholm. Den akademiska kopplingen är naturlig eftersom fler än hälften av alla som arbetar som planners har studerat på Handelshögskolan.

HBL - 13 dec 14 kl. 19:36

Lucia kommer med hopp i en mörk värld

– Lucia med sitt följe bär ut sången till en värld som på många sätt är mörk, säger kyrkoherde Johan Westerlund i sin hälsning under luciakröningen. Och visst blev det både vacker musik och ljus i decemberkvällen.Ilsket regn och slask har kommit ner från himlen under dagen i stället för de idylliska snöflingor man så gärna hoppats på.

Supermiljöbloggen - 27 apr 16 kl. 07:32

Greenpeace: ”Regeringen både får och bör ställa miljökrav på Vattenfall”

På Vattenfalls bolagsstämma idag den 27 april lämnar Greenpeace över ett direktiv till Vattenfall å det svenska folkets vägnar. Med anledning av detta skriver Greenpeace idag ett debattinlägg på Supermiljöbloggen.  I oktober 2014 bestämde Vattenfall att försöka sälja sina brunkolskraftverk och gruvor i Tyskland.

HBL - 19 sep 13 kl. 15:12

Får jag lov?

Mullret från skjutövningarna på den södra sidan av Sandhamn ekar mellan de resliga tallarna, och de sista strålarna av dagsljus letar sig in genom de höga spröjsade fönstren. Försvarshögskolans fina festsal i stilren funkis har ett vackert golv med perfekt glid, inte för glatt, inte för grovt. Det är som gjort för dans.

Fler nyheter från VA

VA - 12 timmar sedan

Så klär du dig bäst för jobbintervjun – enligt modepsykologen

Dawnn Karen ger sina fem bästa tips. .

VA - 13 timmar sedan

Smådeppig start på Wall Street

USA-börserna öppnar ner på tisdagen med samtliga index på minus.   .

VA - 13 timmar sedan

Dags att döda myten om multitasking – ojämlikhet tvingar kvinnor till mer arbete

Kvinnor lägger i snitt fyra timmar mer i veckan på arbetsuppgifter i hemmet. .

VA - 14 timmar sedan

Svagaste kronan sedan 2002 - ”svårt att se vad som skulle kunna få det att vända”

"Det är ingen omöjlighet att kronan går över 10 mot dollarn." .

VA - 14 timmar sedan

Svenska kronan når ny bottennotering – svagaste på 17 år

Kronan tappar mot dollarn och euron. .

VA - 15 timmar sedan

Så mycket kostar klimatförändringarna – världsekonomin kommer krympa med flera procent till år 2100

"Praktiskt taget alla" länders ekonomier kommer ha påverkats negativt av klimatförändringarna till 2100.  .

VA - 17 timmar sedan

Svenskt företag tillverkar klimatsmarta byggblock - till växande trähustrenden

Hållbarhetsvågen har sköljt över hela fastighets- och byggbranschen. Svanenmärkta fastigheter och klimatsmarta hus är numera en självklarhet. IsoTimber Holding AB surfar på vågen med en klimatsmart husstomme som tillverkas av unika byggblock.

VA - 17 timmar sedan

Svenska banken: ”Vi jobbar för våra kunder – inte nästa kvartalsrapport"

Storstadsfokuserade, slutna och vinsthungriga. Det är en allt vanligare kritik mot bankerna. Samtidigt visar undersökningar att privatkunder som har flera banker är mer nöjda.

VA - 17 timmar sedan

Bli av med skitstövlar och rövhattar på jobbet – med hjälp av dessa 5 ”lifehacks”

Ledarskap i digitalåldern kräver nya förmågor. En av de viktigaste framgångsfaktorerna kan vara att göra sig av med saboterande rövhattar. .

VA - 18 timmar sedan

Cancerbolaget rusar tvåsiffrigt efter stark rapport

"De intensiva dialoger vi redan för med ett stort antal kliniker ska ge ännu mer positiva ekonomiska resultat under det andra halvåret 2019", skriver vd Johan Löf i Raysearch delårsrapport. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.