Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 25 August, 02:54

Affärsvärlden - 09 aug 19 kl. 08:52

Prime Living stäms av Lunds universitetStudentbostadsutvecklaren Prime Living och dess helägda dotterbolag Prime Living Lund stäms av Lunds universitet..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Living, Lunds, Prime Living, Prime Living Lund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prime, Living, stämsav , Lunds, universitet
DI - 09 aug 19 kl. 08:48

Prime Living stäms av Lunds universitet – kräver skadestånd och hyresreduktion

Studentbostadsutvecklaren Prime Living och dess helägda dotterbolag Prime Living Lund stäms av Lunds universitet. Universitetet kräver hyresreduktion och skadestånd. Prime Living bestrider kraven..

Skånskan - 19 jul 19 kl. 15:47

Hyresvärd stäms på 3,4 miljoner

lund Universitetet vill ha ersättning för sina kostnader, bland annat för evakuering av de boende, som det anser att bostadsföretaget Prime Living är skuld till. Staten stämmer därför bolaget på 3,4 miljoner kronor.
I slutänden är de internationella studenterna de stora förlorarna.

Skånskan - 26 sep 18 kl. 05:00

Mögel och råttor i studentbostäder

lund Klagomålen har genom åren varit många på de 200 studentbostäderna på Ole Römers väg som blockhyrs av Lunds universitet genom LU Accommodation.Fuktproblem och råttor har varit de största problemen.
– Vi har fått göra mer med de här husen än vad vi har åtagit oss genom hyresavtalet, säger Nikolas Pieta Theofanous, bostadschef på LU Accommodation.

Sydsvenskan - 09 jul 11 kl. 06:30

Resa i arkitekturens värld

Med utställningen "Living" bjuder Louisiana på en resa in i arkitekturens både kartlagda och outfors?
Med utställningen ?Living?

Skånskan - 18 feb 16 kl. 17:14

180 smarta forskarbostäder intill Sparta

Lund Smart boende är nyckelbegreppet för de forskarbostäder som Medicon Village ska bygga intill Sparta.Det innebär bland annat att de cirka 180 hyres- och bostadsrätterna kommer att präglas av kretslopp och låg energiåtgång, utan att det belastar de boendes komfort och flexibilitet. Medicon Village vann förra året kommunens markanvisningstävling för fastigheten Helgonagården 7:10 som ligger vid Spartas östra sida och nu används för parkering.

Kristianstadsbladet - 15 jul 19 kl. 21:46

Rron från Kristianstad vann arkitekturpris i Rom

Tillsammans med två klasskamrater från Lunds universitet tog Rron Bexheti hem segern i arkitekturtävlingen ”Rome Collective Living Challenge”. – Det var överraskade då vi är studenter och tävlade mot etablerade arkitekter, en upplevelse vi aldrig kommer att glömma, säger Rron Bexheti..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 09:35

Greta Gris säljs för 40 miljarder - ägarbolaget rusar

Ägarbolaget bakom den omåttligt populära barnunderhållningsfiguren Peppa Pig, på svenska känd som Greta Gris, köps upp för nära 40 miljarder kronor av det amerikanska leksaksföretaget Hasbro..

Affärsvärlden - Igår: 15:05

Bullard: Feds jobb att oinvertera räntekurvan

Federal Reserve bör fortsätta att lätta på penningpolitiken eftersom obligationsmarknaden skickar recessionssignaler. Det sade James Bullard, Fedchef i St Louis, i en intervju med CNBC på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 15:07

USA-terminer tappar efter kinesiskt tullbesked

Terminerna för de ledande USA-börserna handlades inledningsvis upp på fredagen, men vände snabbt till minus sedan Kina aviserat om nya tullar på amerikanska varor..

Affärsvärlden - Igår: 14:51

Amerikansk råolja med på Kinas tullista - oljepriset faller

Amerikansk råolja finns med på den tullista som aviserades av kinesiska myndigheter på fredagen, vilket följdes av prisfall på över 2 procent för både amerikansk olja och Nordsjöolja..

Affärsvärlden - Igår: 14:43

Börsplus: Anar en turnaround - köp

Börsplus börjar ana en turnaround i Mekonomen och trots att aktien stiger på dagens rapport finns fortfarande stor uppsida även om risken också är hög. Det skriver Börsplus och rekommenderar köp..

Affärsvärlden - Igår: 10:11

Ekonomer: Finansministern för optimistisk

Finansminister Magdalena Andersson (S) har för positiv syn på utvecklingen av svensk ekonomi, anser flera ekonomer..

Affärsvärlden - Igår: 11:20

Upp till 2 500 kan få gå från Commerzbank

Tyska Commerzbank planerar ytterligare 1.800-2.500 varsel om uppsägningar, rapporterar Börsen Zeitung med hänvisning till källor inom banken..

Affärsvärlden - Igår: 13:55

Morgan Stanley: Stigande risk för global recession

Effekten av en global avmattning har redan tagit sig in i amerikansk data, varnar storbanken..

Affärsvärlden - Igår: 13:19

H&M bland modjättar i hållbarhetsallians

Modebolaget H&M och 31 konkurrenter i klädhandlarbranschen har ingått en global allians där man lovar de politiska ledarna i G7, som sammanträder i helgen, att bekämpa klimathotet och att skydda den biologiska mångfalden och världshaven..

Affärsvärlden - Igår: 12:52

Råvaror och verkstad i topp på börsen

Stockholmsbörsen höll i fredagsmorgonens uppgång vid lunchtid..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.