DI > Ekonomi

Sunday, 25 August, 13:20

DI - 09 aug 19 kl. 12:11

Experten: ”Oljemarknaden går från dyster till dystrare”Efterfrågan på olja mattats av, enligt den senaste rapporten från IEA. Vid ett förlängt handelskrig tror analytiker att efterfrågan kan minska ytterligare. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
IEA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experten, Oljemarknaden, gårfrån , dystertill , dystrare
DI - 12 sep 16 kl. 11:49

Experten: Så slutar börsveckan

Det blir en dyster vecka på aktiemarknaderna spår Remiums chefsanalytiker Peter Malmqvist i Börsmorgon. Han pekar på de mörka tongångarna i USA i fredags.  .

Dagens PS - 23 mar 18 kl. 09:09

Nattsvart start på Stockholmsbörsen

Öppnar med ett omedelbart fall på 0,7 procent. En aktie går dock mot strömmen. Det är MTG som utmärker sig på en i övrigt dyster Stockholmsbörs med en uppgång på 1,5 procent, rapporterar DiTV:s Börsmorgon.

Västerbottens Folkblad - 29 mar 12 kl. 07:00

Byggnadsminnet som har misskötts

UMEÅ Det är en dyster bild av Scharinska villan som växer fram när det byggnadsminnesförklarade huset inspekteras av experten Anders Nordström. ? Den är misskött av fastighetsägaren och det står jag för, säger han.

Dagens PS - 26 okt 18 kl. 12:39

Taktiken som kan rädda dina placeringar

Här är tre faktorer hos bolagen du ska försäkra dig om när börsen skakar. I dag, vid 12, är Stockholmsbörsen ned med 1,8 procent. Det är med andra ord en dyster börsfredag mitt i rapportfloden.

Dagens PS - 26 okt 18 kl. 12:39

Taktiken som kan rädda dina placeringar

Här är tre faktorer hos bolagen du ska försäkra dig om när börsen skakar. I dag, vid 12, är Stockholmsbörsen ned med 1,8 procent. Det är med andra ord en dyster börsfredag mitt i rapportfloden.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Marknaden är gigantisk – köp bjässen som ska upp 20 procent

Marknaden är gigantisk, tillväxten stabil och bolaget är världsledande. Det är läge att plocka upp aktien efter överdrivna kursfallet..

DI - 1 timme sedan

Vattenkanoner sätts in mot demonstranter i Hongkong

För andra dagen i rad använder polisen tårgas i Hongkong. Även vattenkanoner sätts in för att försöka skingra demonstranter..

DI - 1 timme sedan

Konflikten om Iran-avtalet rävsax för europeiska bolag

NEW YORK. Frågan om Iran-avtalet fortsätter att skapa splittring mellan USA och Europa. Lanseringen av EU:s nya handelsmekanism gentemot Iran har mottagits med stor kyla från….

DI - 2 timmar sedan

Rapport: Här är bästa investeringarna i heta sektorn

Investerarnas jakt på infrastruktur tilltar samtidigt som klimatomställning och transportbehov ställer ökade krav på samhället..

DI - 2 timmar sedan

Trump: Medierna ljuger – ingen splittring på G7-mötet

Handelsprotektionism, klimatförändringar och Iran – på flera områden är de politiska skillnaderna omfattande mellan G7-ledarna..

DI - 3 timmar sedan

6.000 miljarder upp i rök – ”risk att Hongkong tappar sin image”

Nolltillväxt, skakig fastighetsmarknad, turister som flyr – och börsnedgångar på motsvarande uppemot 6.000 miljarder kronor..

DI - 3 timmar sedan

Trump lovar Johnson ”väldigt stort handelsavtal” efter brexit

Storbritannien kommer efter brexit att ingå ett stort handelsavtal med USA, uppgav Donald Trump när han mötte Storbritanniens premiärminister Boris Johnsson i samband med G7-mötet….

DI - 4 timmar sedan

Kopiera proffsknepen på visningen – ”gå inte på känsla”

I helgen kan bostadsspekulanter vraka bland fler än 6.200 visningar i landet. Här är tipsen för att hitta guldkornen och inte förledas av utanpåverk som flashig styling.

DI - 4 timmar sedan

Fler nya bränder i Amazonas

Omvärldens upprördhet och hjälp, samt Brasiliens besked att soldater sätts in, hindrar ännu inte nya skogsbränder i Amazonas..

DI - 4 timmar sedan

Överproduktion av ekomjölk slår mot bönderna

Svenska bönder ökade sin produktion av ekologisk mjölk med 12 procent under 2018 jämfört med föregående år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.