Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 24 August, 10:49

Dagens Media - 09 aug 19 kl. 11:24

Svensk Damtidning anställer – satsar på kommersiell redaktörSvensk Damtidning gasar i satsningen på digital omställning – och upplever något av ett monopol på kungabevakning..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Damtidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svensk Damtidning, anställer, satsar, kommersiell, redaktör
LV - 16 jan 14 kl. 08:46

Rörfirma satsar och anställer sju personer

Ett Norrköpingsbaserat företag satsar på Västervik och utökar sin verksamhet. Samtidigt bygger de nya lokaler på Ljungheden och anställer sju personer..

BT - 22 apr 14 kl. 17:38

Elgiganten växer i Borås - öppnar "megastore" och anställer 18 nya

Elgiganten expanderar, renoverar och anställer 18 nya personer i Borås. Elgiganten öppnar under hösten en "megastore" i Borås. Det är den befintliga butiken i Knalleland som expanderar genom att man tar över Experts gamla lokaler bredvid.

BT - 22 apr 14 kl. 17:38

Elgiganten växer i Borås - öppnar en "megastore" och anställer 18

Elgiganten expanderar, renoverar och anställer 18 nya personer i Borås. Elgiganten öppnar under hösten en "megastore" i Borås. Det är den befintliga butiken i Knalleland som expanderar genom att man tar över Experts gamla lokaler bredvid.

Nerikes Allehanda - 29 mar 17 kl. 14:32

Örebro länsteater anställer politiker som kommunikationsansvarig

Länsteatern satsar på sin externa och interna kommunikation. Nu anställer man Katarina Tolgfors, idag oppositionsråd för Moderaterna i Region Örebro län, som kommunikationsansvarig..

Dagens PS - 08 jun 18 kl. 10:35

Klarna massanställer – satsar hårt i Berlin

Di Digital berättar att fintechbolaget nu anställer ”aggressivt”. Enligt tidningen har betaltjänstbolaget rekryterat över 200 personer sedan årsskiftet och personalstyrkan uppges nu överstiga 2.000, konsulter inkluderade.

Sydsvenskan - 21 okt 15 kl. 04:00

Företagen anställer när kunderna strömmar till

Som alla vet är arbetslösheten bland unga och invandrare hög. För att få fler in på arbetsmarknaden tycks alla ha en och samma medicin - sänkta trösklar in på arbetsmarknaden.Men en företagare anställer inte fler bara för att lönen, skatten och arbetsgivaravgiften sänks.

YLE - 03 maj 16 kl. 10:56

Ingen finska? Ingen utbildning? Inget problem när Fafa's anställer invandrare

Falafelkedjan Fafa’s bryr sig inte om varken språkkunskaper eller utbildning, utan anställer gärna invandrare för att ge dem en chans att komma in i arbetslivet. Fler företag borde se vilken potential invandrarna har, säger Fafa’s grundare Doron Karavani. Fafa’s jobbannons väckte mycket uppmärksamhet i sociala medier för några veckor sedan.

Dagensanalys.se - 24 apr 19 kl. 15:10

Novus förstärker och anställer Per Grenert

Opinions- och marknadsundersökningsbolaget Novus förstärker sitt team och anställer Per Grenert, som har en lång erfarenhet av insiktsgenererande undersökningar. Per Grenert är anställd som Senior Consultant och kommer närmast från Svenskt Kvalitetsindex (SKI). I höstas anställde vi två nya konsulter, och nu har jag glädjen att välkomna ytterligare en ny kollega.

HBL - 31 maj 13 kl. 16:51

Sjukhus anställer pensionärer som sommarvikarier

Sommaren är här och därmed den årligen återkommande personalbristen inom social- och hälsovården. Enligt vårdfacket Tehys årliga enkät bland sina huvudförtroendemän har det inom vården i år anställts något färre studenter, nyutbildade och korttidsjobbare än i fjol. Därför anställs det allt fler pensionärer som vikarier inom vården.?

YLE - 18 aug 14 kl. 04:16

Skolorna producerar - företagen anställer

Utbildarna i Vasa förser regionens energiföretag med kunnig arbetskraft. Samarbetet mellan skolorna och näringslivet beskrivs som gott men det kan bli ännu bättre. Det omtalade energiklustret består bland annat av företag som Wärtsilä och ABB, Vaasa Engineering, Mervento, Vacon, Citec och The Switch.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 19 timmar sedan

Helin om Agenda-uppehållet: ”Offentliga Sverige har semester”

Under sommaren pausar public service-bolagen flera tongivande program – något som väcker kritik från bland annat DN:s chefredaktör Peter Wolodarski. Nu svarar SVT på kritiken..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Så jobbar Bonnier News med rösttjänster

Prata med dina nyheter – så ser framtiden ut enligt Bonnier News Next ut. Nu går startskottet för ett två år långt projekt. ”Användarna kommer inte nöja sig med helt statiskt innehåll framöver”, säger Matilda Ljudén, produktägare på Bonnier News Next, till Dagens Media..

Dagens Media - 21 timmar sedan

IPG:s nya vd: ”Vi ska bli en inspirationskälla”

Simone Westerberg får uppdraget att leda IPG Mediabrands framåt efter nätverkets stora omstrukturering..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Tomas Brunegård: ”Jag blev personen som inte var värd vatten”

Som vd på Stampen var det Tomas Brunegård som ledde köpfesten som sedan fick tidningskoncernen att dränkas i sina egna skulder. Nu släpper han en självbiografi och talar ut om tiden som av av mediesveriges mest hatade personer. ”Det har varit en resa”, säger Tomas Brunegård..

Dagens Media - Igår: 10:12

Simone Westerberg blir vd för IPG

Simone Westerberg lämnade Group M i våras – nu blir hon vd för IPG Mediabrands..

Dagens Media - Igår: 10:12

Simone Westerberg blir vd på IPG

Simone Westerberg blir vd för IPG Mediabrands i Sverige..

Dagens Media - Igår: 09:54

Fem fördelar med IAB:s nya transparens-ramverk

Spotx Stephen Byrne lyfter fem anledningar till varför publicister bör se positivt på IAB:s uppdaterade ramverk som hanterar medgivande från användare..

Dagens Media - Igår: 08:02

Än finns chans att tävla i Inhouse

Det finns fortfarande möjlighet att skicka in bidrag till Inhouse – tävlingen som belönar reklam producerad internt på Sveriges marknads- och inhouseavdelningar..

Dagens Media - Igår: 08:04

Google ska bygga nytt sätt att spåra användare

Google letar nya sätt att spåra användare när trenden går mot att blockera och rensa bort kakor..

Dagens Media - Igår: 14:35

Breakit i samtal med Thomas Mattsson

Enligt uppgifter till Dagens Media är Thomas Mattsson på väg till Breakit. Medgrundaren Stefan Lundell bekräftar att samtal förts, men säger att ingenting är klart i nuläget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.