DI > Ekonomi

Monday, 26 August, 10:45

DI - 09 aug 19 kl. 11:04

Trots fantastiska desserter – ribban har sänktsFör två år sedan fick då nyöppnade Tak Di:s prestigefulla pris Årets affärskrog och beskrevs putslustigt som ”en riktig höjdare” i motiveringen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tak Di, Årets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots fantastiska, desserter, ribbanhar , sänkts
DN - 08 apr 13 kl. 22:42

Johan Esk: Ribban har äntligen sänkts

När domare Mattsson bröt fruktskandalen på Stadion var det ett bevis för att svensk fotboll mår bättre än på länge. I alldeles för många årtionden har kastade föremål fått flyga fritt utan åtgärd..

SmålandsPosten - 20 jan 14 kl. 07:05

Satsningar på jobbskapare är ett bra första steg

Från och med årsskiftet så har egenavgifterna för företagare sänkts med 509 miljoner kronor. Det påverkar hela 180?000 företagare.

BT - 09 dec 12 kl. 08:46

Allt fler får körkortet indraget

Allt fler körkort återkallas av medicinska skäl. Kraven har stärkts på läkarna att ingripa tidigare, vilket har gett tydliga avtryck i statistiken. I Västra Götaland drogs 648 körkort in bara under de tre första kvartalen i år.

SvD - 04 jan 14 kl. 22:04

”Likhetsdoktrinen har orsakat skolans kris”

Professor: Ribban har sänkts – för alla..

SvD - 08 jan 14 kl. 14:17

”Likhetsdoktrinen har orsakat skolans kris”

”Ribban har sänkts – för alla.”.

Barometern - 16 jan 14 kl. 10:21

Vänstertidning med SM-guld i presstöd

I veckan fick Sverige en ny dagstidning med namnet ETC. I berättelsen om hur tidningssatsningen gått till nämns prenume­ranternas engagemang, de som lånat ut pengar till ­ägaren och utgivaren Johan Ehrenberg. Fram träder ­bilden av ett alternativ till ”borgerlig press” som vuxit fram underifrån ur folk­djupet.

Barometern - 16 jan 14 kl. 10:21

Vänstertidning med SM-guld i presstöd

I veckan fick Sverige en ny dagstidning med namnet ETC. I berättelsen om hur tidningssatsningen gått till nämns prenumeranternas engagemang, de som lånat ut pengar till ägaren och utgivaren Johan Ehrenberg. Fram träder bilden av ett alternativ till ”borgerlig press” som vuxit fram underifrån ur folkdjupet.

BT - 04 nov 14 kl. 16:21

Han sågar alla lättkränkta svenskar

Fram med högafflarna och facklorna för nu kommer komikern Tobias Persson till Borås med en show om svenskars nya favoritsyssla: att vara kränkt. Allt handlar om perspektiv på tillvaron. I Sverige finns det människor som blir kränkta när de tvingas lämna en dokusåpa eller en tv-tävling som Hela Sverige bakar.

Skånskan - 22 mar 18 kl. 15:05

Den här gången slår Capitals underifrån

André Burakowskys Washington Capitals har inte levt upp till favoritskapet i de senaste säsongernas slutspel. Men den här gången tror ”Lill-Burra” att hans lag gynnas av att bara ses som en outsider.Två säsonger på raken har Andre Burakovskys Washington Capitals vunnit Presidents Trophy, priset som går till det lag som samlat ihop flest poäng under grundserien.

Sydsvenskan - 13 jul 13 kl. 06:30

Nu är vattenkanonen på min gata

När vi köpte vår lägenhet i Rio var ett av säljarargumenten att guvernörspalatset ligger i andra änden av gatan. ?Det saknas aldrig vatten och vi får sällan elavbrott.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Aktiechef rekommenderar köp av guld: Ökad recessionsrisk i USA

Sannolikheten för att den amerikanska ekonomin ska hamna i recession inom ett år har ökat från 25 procent till 40 procent, enligt den amerikanska storbanken Standard Chartereds….

DI - 30 minuter sedan

Handelskonflikt sätter press på börsen – Sobi backar på säljrek

Stockholmsbörsen inledde veckans handel nedåt sedan handelskonflikten mellan USA och Kina eskalerat under helgen..

DI - 30 minuter sedan

Kepler Cheuvreux: Överdriven uppvärdering av livsmedelsjätten

En stark utveckling för Ica i kombination med att aktien setts som en säker tillflyktsort har bidragit till en uppvärdering som är "mer än tillräcklig". .

DI - 30 minuter sedan

Kinesiska AI-utvecklaren Megvii går mot Hongkong-notering

Alibaba-delägda Megvii, som utvecklar algoritmer för ansiktsigenkänning med artificiell intelligens (AI), har lämnat in prospekt för börsnotering i Hongkong..

DI - 45 minuter sedan

Tesla väntas höja priserna efter Kinatullar

Elbilstillverkaren Tesla väntas höja sina priser i Kina tidigare än väntat som ett svar på landets aviserade tullar på amerikanska bilar..

DI - 45 minuter sedan

Danske Bank väntas skära kostnader inom regelefterlevnad

Den danska storbanken Danske kommer troligen att fokusera på att skära kostnader inom storföretagsdelen samt inom regelefterlevnad..

DI - 45 minuter sedan

Ny deppig konjunktursignal – tyska nyckelsiffran svagare än väntat

Europas största ekonomi fortsätter att visa upp svaghetstecken. På måndagsförmiddagen släpptes det välbevakade IFO-indexet som var svagare än väntat. .

DI - 1 timme sedan

Ökade intäkter för ATG – nätkasino kompenserar hästspelstapp

Spelbolaget ATG:s nettospelintäkter steg drygt tre procent under andra kvartalet till 1 091 miljoner kronor, från 1 058 miljoner kronor under motsvarande period i fjol..

DI - 1 timme sedan

Forskningsbolaget lyfter efter Vagivital-avtal

Peptonic Medical går mot strömmen i måndagshandeln efter att ha ingått avtal för bolagets produkt Vagivital..

DI - 1 timme sedan

Galen notering – jakten på nästa idiot är allt som gäller

Betala för att låna ut i 30 år och få betalt för att ha bolån. Det knäppa är det nya normala.  Men finns det någon gräns för hur desperata världens förvaltare kan bli?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.