DI > Ekonomi

Monday, 19 August, 22:39

DI - 09 aug 19 kl. 10:52

Fortsatt ned på börsen – gruvsektorn tapparStockholmsbörsen handlas fortsatt ned tillsammans med merparten av Europas ledande börsindex. Gruvbolagen tillhör förlorarna..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt ned, börsen, gruvsektorn, tappar
DI - 21 jan 15 kl. 10:43

Stockholmsbörsen: Lundin tappar på blodfattig börs

Stockholmsbörsen halkade, i likhet med de flesta övriga Europabörserna, snart ned under nollstrecket efter en positiv start på onsdagen. Olja och teknologi är de två svagaste sektorerna i Stockholm medan konsumenttjänster och verkstad var bland de två bästa..

DI - 29 jan 15 kl. 10:27

Stockholmsbörsen: Bankerna tappar mark efter rapport

Stockholmsbörsen inleder torsdagens handel nedåt med bankerna i täten för nedgången. Bland dagens rapporter kunde SEB inte leva upp till förväntningarna..

DI - 11 maj 15 kl. 09:41

Stockholmsbörsen: Cloetta tappar

Stockholmsbörsen inleder veckans handel svagt nedåt. Efter 15 minuters handel har OMXS-index sjunkit 0,1 procent till 531,6..

DI - 10 dec 15 kl. 14:20

Börsen: Fingerprint tappar

Stockholmsbörsen noterades svagt ned strax efter lunchtid på torsdagen, bland annat tyngt av H&M. I Europa var indexrörelserna oregelbundna..

DI - 11 apr 18 kl. 13:50

Stockholsbörsen: Storbanker tappar stort

Stockholmsbörsen handlades ned i accelererande trend under onsdagen. Ökad geopolitisk oro gav bränsle för utökad nedgång. Utvecklingen var likartad i övriga Europa.

Realtid - 15 okt 18 kl. 14:23

Fortsatt nedåt på börsen – Getinge tappar rejält

Nedgången på Stockholmsbörsen forsätter efter lunch. Det breda indexet har sjunkit med ungefär 0,22 procent. Medicinteknikbolaget Getinge toppar fortsatt listan över dagens förlorare med en nedgång på 14,5 procent, efter att det blivit känt att bolaget stäms av 900 patienter i USA och Kanada..

DI - 05 nov 18 kl. 13:54

Nedåt på Stockholmsbörsen – Kinnevik tappar drygt 4 procent

Stockholmsbörsen har inlett veckan med svagt fallande kurser i stillsam och nyhetsfattig handel. Rapportsäsongen har gått in i en lugnare fas och blickarna har åter vänts mot världspolitiken och utvecklingen i den pågående handelsstriden mellan USA och Kina. I Stockholm sågs defensiva bolag stiga, däribland telekombolagen..

DI - 26 mar 19 kl. 09:38

Nedåt på Stockholmsbörsen – folkaktien tappar efter att ha flaggat för lägre vinst

Stockholmsbörsen inledde tisdagen med stigande index som dock snabbt vände ner under nollan. Teleoperatören Telia backar med 1,6 procent efter att ha flaggat för en något större nedgång i bolagets underliggande organiska ebitda-resultat under det första kvartalet. .

DI - 11 jul 17 kl. 11:11

Stockholmsbörsen: Oljan drar ned börsen

Stockholmsbörsen steg i inledningen av tisdagshandeln, med Ericsson och H&M som mest handlade aktier, men vände så småningom ned i likhet med oljepriset. Sandvik steg efter en rekommendationshöjning, och rapportbolaget Com Hem vände efter inledande uppgångar till minus..

BT - 19 nov 13 kl. 17:45

Flera tungviktare drog ned börsen

Stockholmsbörsen backade på tisdagen i linje med de ledande börserna i Europa. OMXS-index stängde på minus 0,3 procent. Flera tungviktare drog nedåt under tisdagens handel, bland andra H & M som backade 0,6 procent.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Nytt hopp för utbombade börsbolag

Välfärdsbolagen sätter nya bottenrekord på börsen trots att konjunkturoron borde gynna sektorn. Nya politiska initiativ kan dock få vinden att vända för de pressade bolagen..

DI - 45 minuter sedan

Tangiamo Touch får order på 1,2 miljoner kronor

Tangiamo Touch, som är verksamma inom sensorteknologi för touchskärmar, har erhållit en första serieorder om cirka 1,2 miljoner kronor från TCS John Huxley på ADR system, utifrån….

DI - 45 minuter sedan

S&P 500 och Dow Jones upp för tredje dagen i rad

Återhämtningen på Wall Street fortsatte på måndagen med uppgångar för de ledande indexen på hopp om nya stimulanser från regeringar och centralbanker..

DI - 1 timme sedan

Postnord skjuter upp planer på postutdelning varannan dag

Postnord skjuter upp planerna på att testa postutdelning varannan dag, rapporterar SVT och Sekotidningen..

DI - 1 timme sedan

Efter rapportfiaskot – analytiker splittrade om Ekholms sanering

Efter sommarens rapportfiasko är synen på Ericsson mer splittrad än på länge. Bland analytikerna finns en som tycker att aktien ska upp med 50 procent - medan en annan ser en….

DI - 1 timme sedan

Oljepriset fortsätter att stiga – guldet backar

Råoljan steg kraftigt under måndagen med 2,5 procent i kölvattnet av att risksentimentet i fredags hittade tillbaks till marknaden. .

DI - 1 timme sedan

Vd:ns oro över handelskriget: ”Hela Asien är skakat”

Milljöteknikbolaget Nederman växer snabbt tack vare flera förvärv och valutamedvind.  Men bolaget visar en svag organisk tillväxt och framför allt går det trögt i Kina.    ”.

DI - 2 timmar sedan

Twitter anklagar Kina för desinformationskampanj i Hongkong

Enligt CNBC anklagar mikrobloggen Twitter Kina för att bedriva en desinformationskampanj riktad mot protesterna i Hongkong..

DI - 2 timmar sedan

Småspararaktien har mångdubblats inför rapporten: ”Risken är skyhög”

Quickbit noterades i mitten av juli och har efter en kursrusning under sommaren seglat upp som ett av de största bolagen på handelsplatsen NGM Nordic MTF..

DI - 2 timmar sedan

Börsåterhämtning i New York – Apple leder uppgången

New York-börserna var med ett par timmar kvar av måndagens handel tydligt upp för andra dagen i rad sedan hopp om nya stimulanser från regeringar och centralbanker förbättrat….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.