DI > Ekonomi

Saturday, 24 August, 20:36

DI - 09 aug 19 kl. 10:23

Tyska Bayer upp på uppgifter om miljardförlikning för cancerogent gödselDen tyska kemi- och läkemedelskoncernen Bayer kommer att erbjuda runt 6 till 8 miljarder dollar för att nå en förlikning i USA avseende stämningar från det cancerogena gödselmedlet Roundup enligt uppgifter till nyhetsbyrån Bloomberg. Aktien stiger i Frankfurt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bayer, USA, Roundup, Bloomberg, Frankfurt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tyska, Bayerupp på , uppgifterom , miljardförlikningför , cancerogent, gödsel
DI - 09 aug 19 kl. 10:23

Bayer uppges förbereda miljardförlikning gällande Roundup

Den tyska kemi- och läkemedelskoncernen Bayer kommer att erbjuda runt 6 till 8 miljarder dollar för att nå en förlikning i USA avseende stämningar gällande bekämpningsmedlet Roundup. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor..

DI - 09 aug 19 kl. 16:16

Bayer tillbakavisar uppgifter om miljardförlikning

Läkemedelskoncernen Bayer har inte erbjudit 8 miljarder dollar för att nå en förlikning relaterat till bekämpningsmedlet Roundup. .

BT - 15 jul 12 kl. 04:49

Kortföretag i miljardförlikning

Visa, Mastercard och banker har i en förlikning gått med på att betala återförsäljare drygt sex miljarder dollar (42 miljarder kronor). Det sker efter en långvarig rättstvist där företagen anklagats för att ha gjort upp om avgifter som butikerna får betala när kunderna använder kort.
Som en del av uppgörelsen tillåts handlarna att ta ut en avgift från kunder som handlar med kort.

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 12 kl. 18:23

Amerikansk bank i miljardförlikning

Den amerikanska bankkoncernen Capital One Financial ska betala 210 miljoner dollar, motsvarande 1,47 miljarder kronor, i förlikning. Banken anklagas av kunder och tillsynsmyndigheter för att ha lurat sina kunder att betala för extra produkter till kreditkort. 25 miljoner dollar kommer att gå till myndigheten för finansiellt konsumentskydd, CFPB, och 150 miljoner dollar till de drabbade kunderna..

Nyhetskanalen - 18 jul 12 kl. 19:36

Bankjätte i miljardförlikning

Den amerikanska bankkoncernen Capital One Financial ska betala 210 miljoner dollar, motsvarande 1,47 miljarder kronor, i förlikning. Banken anklagas av kunder och tillsynsmyndigheter för att ha lurat sina kunder att betala för extra produkter till kreditkort. 25 miljoner dollar kommer att gå till myndigheten för finansiellt konsumentskydd, CFPB, och 150 miljoner dollar till de drabbade kunderna..

Affärsvärlden - 28 sep 12 kl. 14:45

BoA tvingas till miljardförlikning för Merrill-köpet

Bank of America kommer att betala 2,4 miljarder dollar för en förlikning med investerare efter köpet av Merrill Lynch..

Affärsvärlden - 08 jan 13 kl. 07:32

Amerikanska banker i miljardförlikning

Tio av de största bostadslångivarna i USA ska betala totalt 8,5 miljarder dollar i en förlikning med statliga tillsynsmyndigheter, gällande brister i hantering av bostadslån och vräkningar under bolånekrisen..

Affärsvärlden - 16 jan 13 kl. 16:25

Amerikanska storbanker i miljardförlikning

Goldman Sachs och Morgan Stanley har gått med på att betala 557 miljoner dollar, motsvarande 3,6 miljarder kronor, i en förlikning med Fed, knutet till felaktig hantering av bostadslån och vräkningar..

Opinionen.se - 25 okt 13 kl. 23:37

JP Morgan i miljardförlikning


Amerikanska storbanken JP Morgan Chase & Co har gått med på att betala 5,1 miljarder dollar som del i en tvist om att banken, och företag den köpt, under finanskrisen 2007?2009 vilselett myndigheter i samband med omstridda affärer på bolånemarknaden, meddelade amerikanska myndigheter på fredagen. Överenskommelsen är del i en större förlikning på rekordstora 13 miljarder dollar som banken försöker nå med flera olika myndigheter..

Trelleborgs Allehanda - 25 okt 13 kl. 23:35

JP Morgan i miljardförlikning


Amerikanska storbanken JP Morgan Chase & Co har gått med på att betala 5,1 miljarder dollar som del i en tvist om att banken, och företag den köpt, under finanskrisen 2007-2009 vilselett myndigheter i samband med omstridda affärer på bolånemarknaden, meddelade amerikanska myndigheter på fredagen.Överenskommelsen är del i en större förlikning på rekordstora 13 miljarder dollar som banken försöker nå med flera olika myndigheter..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Superentreprenören bygger bilar som ingen annan

Är Batman på semester? I den vackra havsbukten, i Utvälinge söder om Ängelholm, är frågan plötsligt relevant..

DI - 1 timme sedan

Macrons budskap på toppmötet: Alla förlorar på handelsoron

Den ökade protektionismen utmålas som ett allvarligt hot mot världsekonomin vid G7-mötet i Frankrike..

DI - 2 timmar sedan

Experterna: Tullsmockor bäddar för börsfall – så ska du agera

Nya kursfall hotar direkt när börsen öppnar igen på måndag efter upptrappningen av handelskriget mellan Kina och USA..

DI - 3 timmar sedan

Skådespelarpolarna möts i filmen som skrämt privata investerare

Sedan tonåren har Matias Varela och Gustaf Skarsgård varit bröder och vapen­dragare. Relationen bygger på total uppriktighet..

DI - 3 timmar sedan

Gradvall: ”Att vara älskad av alla är inte vägen till framgång”

Det handlar inte om hur saker och ting är. Det handlar om hur de uppfattas. Sell the myth, not the facts..

DI - 3 timmar sedan

Nordkorea har avfyrat robotar

För sjunde gången på kort tid har Nordkorea avfyrat vad som bedöms vara kortdistansrobotar. De två projektilerna slog ned i Japanska sjön, utanför den japanska ekonomiska zonen,.

DI - 4 timmar sedan

Tusk varnar Trump: Handelskrig leder till recession

EU-rådets avgående ordförande Donald Tusk varnade USA:s president Donald Trump för konsekvenserna av eskalerande handelkrig inför lördagskvällens G7-möte..

DI - 5 timmar sedan

Telia pressar leverantörer att leva upp till kraven

Hållbara investeringar är redan en het trend. Nu vill Telia använda sina upphandlingar för att öka tempot i klimatarbetet..

DI - 5 timmar sedan

Nya sammandrabbningar i Hongkong

De protesterande i Hongkong möttes av batonger och tårgas i sammandrabbningar med polisen, och demonstranterna svarade med ett bombardemang av flaskor och bambukäppar. ”Fredliga….

DI - 6 timmar sedan

Åkesson kritiserar Busch Thor: ”Ta ansvar på riktigt”

SD-ledaren Jimmie Åkesson uppmanar KD-ledaren Ebba Busch Thor att sätta ned foten om migrationspolitiken. ”Det är dags för henne att ta ansvar på riktigt”, sade han i sitt….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.