VA > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 11:45

VA - 09 aug 19 kl. 10:07

Facebook ska lansera nyhetsflikBolaget är i diskussioner med nyhetsutgivare om att betala dem tre miljoner dollar årligen i utbyte att få publicera deras nyheter.  .
Läs mer på VA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebookska , lansera, nyhetsflik
Resume - 14 aug 13 kl. 07:30

65 procent av svenskarna är på Facebook


3,8 miljoner svenskar är på Facebook varje dag och tre miljoner av dem använder mobilen. Nu vill Facebook lansera sig som räckviddsmedium..

IDG - 04 mar 13 kl. 10:46

Facebook får nytt utseende

Senare denna vecka kommer Facebook lansera en ny design..

SvD - 18 jun 13 kl. 09:53

Ska Facebook lansera video för Instagram?

På torsdag kommer svaret. Vad tror du?.

Dagensanalys.se - 13 feb 18 kl. 10:28

Facebook skulle lansera annonsrapporter förra året – men vi väntar fortfarande på dem

För att adressera annonsörernas problem med transparens i det sociala nätverket bestämde Facebook förra året att det skulle ge alla annonsörer rapporter om var deras annonser visade sig och vilka möjliga annonsytor som fanns i nätverket. Många företag som lägger sina annonser hos Facebook väntar fortfarande på på sina utlovade rapporter. Förra året sa Facebook att de skulle ge alla annonsörer rapporter som visade alla webbplatser, appar, direktartiklar och inhemska Facebook-videor som deras annonser kan visas när de annonserar i det sociala nätverket.

Nyheter 24 - 11 aug 11 kl. 10:15

Hackerplanerna mot facebook - "ett stort missförstånd"


Urpsrungsplanen var att lansera ett integritetsskyddat facebookalternativ - inte att "döda" facebook. Den senaste tiden har Nyheter24 och många andra medier rapporterat om löst sammansatta hackergruppen Anonymous planer på att döda facebook genom ett antal attacker med början den 5 november. Facebook har själva sagt att de tar hackerhotet på största allvar.

Dagensanalys.se - 23 feb 16 kl. 13:30

Google och Facebook tar alla mobila reklaminvesteringar – var är publicisternas mobila strategi?

Mobilen är alla människors bästa vän, datorn är vårt arbetsverktyg. Vi spenderar mer tid med våra mobiler än någon annan mediekanal. Vi använder den för att ha koll på vad som händer på Facebook, vi använder Google för att hitta det vi söker, eller så använder Google Maps när vi är vilse.

Dagensanalys.se - 03 maj 18 kl. 11:01

Facebook lanserar snart sin smarta högtalare

Snart är Facebook på gång med att lansera sin smarta högtalare. Lanseringen kommer även ske internationellt först, alltså inte USA. Tanken med att lansera den internationellt och inte i USA först är att undvika diskussionerna om Cambridge Analytica, enligt nyhetskanalen CNBC.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Säljare på Amazon använder Facebook för att skaffa fake reviews för sina produkter

Det är stenhård konkurrens på Amazon som har tusentals produkter, ofta i samma kategori. För att nå fram till konsumenterna använder säljare nya knep på Facebook. Tanken är att få fler att gilla och lämna omdömen på Amazon och därmed sprida kännedomen om produkten samt få den att ranka högre.

Dagensanalys.se - 12 jan 17 kl. 10:10

Newsner störst på Facebook 2016

Den totala räckvidden i alla digitala kanaler blir allt mer viktigt för att nå läsarna i mediebruset, rätt utfört är sociala medier är en mycket stark kanal som driver trafik till sajten. En klar och tydlig strategi för Facebook ger effekt, det har Både Newsner och Expressen insett. De båda har gjort otroligt starka insatser i det sociala nätverket, men enligt mätningsföretaget Ezyinsights var det Newsner som vann kampen på Facebook 2016.

Dagensanalys.se - 26 apr 16 kl. 09:29

Facebook utmanar Snapchat med en ny kamera-app

Facebook håller på och utvecklar en fristående kamera-app för att alla sina 1,6 miljarder användare skalla kunna skapa och dela fler bilder och videor. En prototyp av appen har utvecklats av Facebooks ”friend-sharing” team som öppnar upp funktioner för en ny kamera som liknar foto-app från Snapchat. En av funktionerna är att användaren skall kunna spela in video via appen att börja live streaming direkt i appen.

Fler nyheter från VA

VA - 30 minuter sedan

Svenskt företag tillverkar klimatsmarta byggblock - till växande trähustrenden

Hållbarhetsvågen har sköljt över hela fastighets- och byggbranschen. Svanenmärkta fastigheter och klimatsmarta hus är numera en självklarhet. IsoTimber Holding AB surfar på vågen med en klimatsmart husstomme som tillverkas av unika byggblock.

VA - 45 minuter sedan

Svenska banken: ”Vi jobbar för våra kunder – inte nästa kvartalsrapport"

Storstadsfokuserade, slutna och vinsthungriga. Det är en allt vanligare kritik mot bankerna. Samtidigt visar undersökningar att privatkunder som har flera banker är mer nöjda.

VA - 45 minuter sedan

Bli av med skitstövlar och rövhattar på jobbet – med hjälp av dessa 5 ”lifehacks”

Ledarskap i digitalåldern kräver nya förmågor. En av de viktigaste framgångsfaktorerna kan vara att göra sig av med saboterande rövhattar. .

VA - 1 timme sedan

Cancerbolaget rusar tvåsiffrigt efter stark rapport

"De intensiva dialoger vi redan för med ett stort antal kliniker ska ge ännu mer positiva ekonomiska resultat under det andra halvåret 2019", skriver vd Johan Löf i Raysearch delårsrapport. .

VA - 1 timme sedan

Dansk bank inför minusränta på rikas konton

"Jyske Banks resultat påverkas väsentligt av en miljö med uthålligt negativa räntor." .

VA - 1 timme sedan

Ny teknik ska stoppa algblomningen i Sveriges insjöar

Börsnoterade ECOMB genomför crowdfunding i dotterbolaget Ocean Recycle för att syresätta döda havs- och sjöbottnar. Ett LOI (Letter of Intent) är redan tecknat med den första kunden Burgsviken på Gotland. .

VA - 1 timme sedan

Tyskland redo att spendera 50 miljarder euro på stimulanser – för att tackla recessionen

Den tyska ekonomin backade 0,1 procent i förra kvartalet. .

VA - 2 timmar sedan

Vd:n för mångmiljardärens industrigrupp: "Alltmer tydligt att vi står inför en avmattning"

Fler och fler ser tecken på sämre konjunktur. .

VA - 2 timmar sedan

Morgonens viktigaste börshändelser

Stockholm öppnar trevande veckans andra börsdag. .

VA - 2 timmar sedan

Mötes-evangelisten listar: 6 budord för bättre möten

Bara ett stenkast från Enköping ligger Fagerudd Konferens som drivs av Sveriges enda mötesevangelist, Sebastian Tarkowski. I veckans avsnitt av PåJobbet står mötet i centrum och här får vi höra mer om Sebastians mötes-filosofi - som han varmt predikar om. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.