Aftonbladet > Nyheter

Friday, 23 August, 22:16

Aftonbladet - 09 aug 19 kl. 00:28

Morgan Johansson till motattack mot polska EU-politikern
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Johansson, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgan, Johanssontill , motattackmot , polska, EU-politikern
SVT - 02 mar 17 kl. 19:42

Morgan Johansson till motattack i Wall Street Journal

Donald Trump har rätt i sina utspel kring Sverige, skrev Sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson och partiets riksdagsgruppledare Mattias Karlsson i en insändare i Wall Street Journal. Fel, tycker justitieminister Morgan Johansson (S) som nu ger SD-topparna svar på tal i den amerikanska tidningen..

Cornucopia - 05 dec 17 kl. 10:24

Morgan Johansson: 20 möten i säkerhetsrådet - ingen berättade ett ord om Transportstyrelsen för Löfven

De läckande hålen i Operation: Rädda Löfven läcker allt mer. Justitieminister Morgan Johansson (s) erkände nu för moderaternas Hans Wallmark att man haft 28 möten i regeringens säkerhetsråd, varav ca 20 efter att försvarsminister Peter Hultqvist (s) dåvarande inkompetensminister Anders Ygeman (s) informerats om säkerhetsläckan vid Transportstyrelsen. Ändå hävdade Ygeman att det aldrig fanns någon säkerhetsklassad lokal att informera Löfven i.

Sydsvenskan - 25 jan 12 kl. 06:30

Morgan Johansson räcker upp handen

En efter en betackar de sig för att bli partiledare. Bara Morgan Johansson, riksdagsman från Lund, säger ja. -?

Cornucopia - 19 jul 18 kl. 15:15

Morgan Johansson: Regeringen vill dra ner svensk försvarsförmåga ytterligare

I samband med en pressträff idag meddelande justitieminister Morgan Johansson (s) att regeringen vill se på möjligheten att dra ner ytterligare på svensk försvarsförmåga.
En av Försvarsmaktens helikopter 16 Blackhawk.Försvarsmaktens första uppgifter att försvara Sverige och leverera operativ försvarsförmåga.

Nyheter 24 - 25 nov 11 kl. 13:42

Morgan Johansson (S): "Ask talar ju inte sanning"


Justitieminister hävdar stolt att hennes parti inte tagit emot bidrag från organisationer sedan 1976. Men stämmer det verkligen? STOCKHOLM.

Helsingborgs Dagblad - 24 aug 15 kl. 14:01

Morgan Johansson till pressat Malmö

Migrationsminister Morgan Johansson (S) besökte i dag Malmös kommunalråd Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) och ett ankomstboende för ensamkommande flyktingbarn. Situationen i Malmö har varit mycket ansträngd den senaste tiden med runt 40 nyanlända barn per dag, lika många som det normalt kommer på en vecka.— Jag har lovat att Migrationsverkets fokus på Malmö ska fortsätta, för att kunna beta av de köer som uppkommit de senaste veckorna, säger Morgan Johansson till TT.

Sydsvenskan - 24 aug 15 kl. 14:01

Morgan Johansson till pressat Malmö

Migrationsminister Morgan Johansson (S) besökte i dag Malmös kommunalråd Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) och ett ankomstboende för ensamkommande flyktingbarn. Situationen i Malmö har varit mycket ansträngd den senaste tiden med runt 40 nyanlända barn per dag, lika många som det normalt kommer på en vecka.— Jag har lovat att Migrationsverkets fokus på Malmö ska fortsätta, för att kunna beta av de köer som uppkommit de senaste veckorna, säger Morgan Johansson till TT.

Cornucopia - 27 okt 17 kl. 07:08

Justitieminister Morgan Johansson (s) bekräftar - vad än Eliasson gör kan han ej sparkas

Efter att det nu visat sig att rikspolischefen Dan Eliasson inte beslutat om en utan två avsteg från lagen, så bekräftar justitie- och inrikesminister Morgan Johansson (s) till SVT att oavsett vad Dan Eliasson tar sig för så kommer han inte få sparken.
Säkrare än döden och skatter.Det finns alltså tre saker här i världen som är säkert - döden, skatter och Dan Eliasson.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Morgan Johansson vill bli S-ledare

I motsats till en rad namnkunniga partikollegor säger den tidigare folkhälsoministern Morgan Johansson ja till att bli Socialdemokraternas nästa partiordförande.- När partiet är i ett sådant här läge existerar inga nej, då finns bara ett svar och det är ja, sade han i SVT:s Gomorron Sverige på tisdagen.Han sa också att han ser flera andra lämpliga kandidater till posten som ledare för Sveriges största parti.

Sydsvenskan - 17 jul 13 kl. 06:30

Morgan Johansson (S): En praktskandal

??Detta var det värsta som kunde hända. Att retroaktiviteten gäller tillbaka till 2009 kan, om jag gör en riktig bedömning, innebära att grovt kriminella personer, en del av dem kopplade till organiserad brottslighet, nu kan få resning och i värsta fall både släppas ur fängelse och få skadestånd.

Regeringen - 09 apr 15 kl. 16:28

Morgan Johansson tar emot Bolåneutredningens betänkande

Torsdag den 9 april överlämnar hovrättsrådet Jonas Högström Bolåneutredningens betänkande, Stärkt konsumentskydd på bolånemarknaden, till justitie- och migrationsminister Morgan Johansson. Efter överlämnandet hålls en pressträff i Rosenbad klockan 10.30 där utredaren och justitie- och migrationsministern medverkar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.