Dagens PS > Ekonomi

Thursday, 27 February, 02:47

Dagens PS - 08 aug 19 kl. 15:17

Det vill svenskarna helst inte dela med grannenEn framtid med så kallad delningsekonomi ser allt mer trolig ut – i alla fall om man ska tro senaste rapporten från Sveriges Bostadsrättscentrum, SBC.
El-scootrar, samåkningstjänster och andrahandsuthyrning är bara några exempel på hur populär delningsekonomin har blivit, menar SBC i syn nya rapport.
”Det är intressant att det skiljer sig så pass mycket mellan vilka som är villiga att dela vad med sina grannar. En bostadsrättsförening är trots allt redan en stor delningsekonomi, säger Helena Klåvus, CIO på SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB, i rapporten.

Den som synar rapporten förstår snabbt att vissa saker är många svenskar mer än villiga att dela med sig av – och andra saker är helt otänkbara.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Sveriges Bostadsrättscentrum, SBC, Helena Klåvus, CIO, SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB, Ipsos NORM, Det, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det vill svenskarna, helstinte , delamed , grannen
Dagensanalys.se - 12 sep 16 kl. 10:01

Här är programmen där svenskarna helst vill medverka

Antikviteter, matlagning och överlevnadsäventyr är populära teman för många tv-tittare som drömmer om att bli en TV-kändis. Här är en skön lista över de program som vi helst vill vara med i. Själv skulle  jag tycka det var häftigt att få vara med i Gladiatorerna.

Dagensanalys.se - 19 jan 18 kl. 12:01

Vilken kändis vill svenskarna helst tillbringa semestern med?

Här är listan som avslöjar vilken kändis som vi helst skulle vilja tillbringa semestern med. Är din favorit med på listan? I en SIFO-undersökning som gjordes i slutet av förra året ställde Resia frågan om vilken svensk kändis man helst tar med sig på en semesterresa utomlands.

Vagabond - 04 aug 17 kl. 10:20

Undersökning: Det läser svenskarna helst i solstolen

Semester, solstol – och en bra bok. En ny undersökning har tagit reda på vad svenskarna helst läser på stranden och semestern – och vilken författare som är mest populär under sommarmånaderna..

Vagabond - 20 sep 17 kl. 09:13

Topplista: Här vill svenskarna helst pensionera sig

En undersökning från resebyrån Ebeach visar var svenskarna helst vill pensionera sig. På förstaplatsen: Svenskarnas favoritresmål Spanien..

E24 - 13 okt 11 kl. 16:45

Här vill svenskarna helst jobba

Google och H&M ligger i topp när svenskarna rankar sina drömarbetsgivare..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Hit reser svenskarna helst på sportlovet

Jämtland toppar listan på vart svenskarna vill åka på sportloven, men var vill vi jämtar själva tillbringa vintersemestern?.

DN - 13 apr 15 kl. 15:26

Här är låtarna som svenskarna helst somnar till

”Sov du lilla...”. Genom en analys av miljontals spellistor avslöjas nu vilka låtar svenskarna lyssnar på när de ska sova..

DI - 10 mar 16 kl. 22:01

Här vill svenskarna helst jobba

Allt fler svenskar efterfrågar flexibla arbetstider. Det visar en ny undersökning där svenskarna har fått säga sitt om de största arbetsgivarna i landet..

DI - 20 maj 16 kl. 09:07

Här är jobben som svenskarna helst vill ha

Administratör är ett riktigt drömyrke om svenskarna får välja, men även författare och äventyrarare placerar sig högt. Det visar en undersökning från Manpower..

Dagens Media - 22 jun 17 kl. 07:47

Det här läser svenskarna helst

När svenskarna lägger sig i hängmattan med en läsplatta i sommar är det framförallt kändis- och nöjespress som lockar. En ny undersökning avslöjar svenska folkets digitala läsvanor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.