FriaTider > Nyheter

Friday, 23 August, 22:31

FriaTider - 06 aug 19 kl. 09:14

Morgan Johansson tycker det är "enormt skrämmande" – med varmt väder
Läs mer på FriaTider
Läs mer om:
Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgan, Johanssontycker det är , enormt, skrämmandemed , varmt, väder
Skånskan - 17 nov 15 kl. 14:04

Skrämmande pjäs om kollektiv rädsla

Scen Scen
Tigern
Malmö stadsteater, Intiman.
Premiär: fredag 13 november 2015. Spelas till och med den 2 december.

YLE - 17 mar 14 kl. 14:58

Elaka styvmödrar och skrämmande trollkarlar

En annorlunda och smågalen version av Bröderna Grimms klassiker "Askungen" ges nu på Wasa Teater och på Vaasan kaupunginteatteri har en bitvis skrämmande "Trollkarlen från Oz" haft premiär. Ofta har de familjepjäser som av tradition har premiär på Wasa Teaters stora scen den här tiden på året varit gjorda så de nästan passat den vuxna publiken bättre än barnen. Det brukar vara frågan om mångbottnade historier, storslagna berättelser som ibland har skrämmande inslag, t.

BT - 03 nov 14 kl. 06:17

"Skrämmande att se hur iskalla folk var"

Maria och Bror Carlzon gjorde det som ingen annan vågade eller brydde sig om. De ingrep och ringde efter ambulans när 62-årige Folke Johansson hade förlorat medvetandet på en central gata i Borås. – Det var skrämmande att se hur iskalla folk var, säger Maria Carlzon.

HBL - 18 feb 15 kl. 23:29

Den skrämmande elefantens dilemma

Helsingfors universitet måste nischa marknadsföringen till de svenska gymnasisterna.Vid Helsingfors universitet (HU) studerar 2 000 personer med svenska som modersmål. Motsvarande siffra för Åbo Akademi är 3 450.

YLE - 21 aug 15 kl. 14:25

SFP: Skrämmande sannfinländska uttalanden

Svenska folkpartiets partisekreterare Johan Johansson tycker att det är skrämmande att Sannfinländarnas partisekreterare anser sig ha kompetens för att avgöra vem som behöver asyl i Finland. Riikka Slunga-Poutsalo anser att Finland är ett alldeles för lockande land för flyktingar på grund av de stöd som utbetalas. Hon efterlyser därför snabbutvisningar och nedskärningar i stöden.

Expressen - 27 jan 19 kl. 14:46

Morgan Johansson: Bra med generös migrationspolitik

Skärpt migrationspolitik var ett av Socialdemokraternas löften inför valet. Men genom uppgörelsen med MP, C och L blir politiken i stället öppnare – vilket migrationsministern Morgan Johansson (S) tycker är bra, uppger SVT.  – För väldigt ömmande fall ska det finnas en möjlighet att i ökad utsträckning ge uppehållstillstånd, säger han till tv-kanalen..

YLE - 27 apr 16 kl. 14:51

Skrämmande och främmande – men barn måste röra på sig mera

Pausgymnastik, väggtejp och utelektioner ger bättre hälsa, högre betyg och mindre mobbning. Barn borde röra på sig betydligt mera i skolan och fördelarna med nya metoder är många – men det finns också en rädsla för förändring inom lärarkåren. Dagens barn är den sannolikt första generationen någonsin som förväntas leva kortare än sina föräldrar.

Dagensanalys.se - 23 maj 16 kl. 14:05

”Hyper Reality” – en skrämmande framtid

VR och AR – Virtuell och förbättrad verklighet är några av de hetaste tech-trenderna idag, och tillsammans med till exempel IoT (Internet of things) så kan vi vara på väg in i en ny framtid. Men vad händer när annonserna tar över helt okontrollerat – eller när vår identitet blir hackad i den ”förbättrade” verkligheten? Videofilmen ”Hyper Reality” visar en skrämmande vision… Det är Londonbaserade Keiichi Matsuda som nyss har färdigställt sin kickstartade kortfilm, ”Hyper Reality”.

Skånskan - 14 okt 16 kl. 12:44

Skrämmande clownrykten möts med extra rastvakter

Hässleholm Trenden att klä ut sig till clown för att skrämma andra omkring en har kommit också till Skåne.
Rykten i sociala medier menar också att skrämmande clowner har setts gå runt i Hässleholm under torsdagskvällen. Lejonskolan i Sösdala möter ryktena och elevernas frågor med extra rastvakter under dagen.

Kristianstadsbladet - 07 aug 13 kl. 09:56

Helena Carlsson: "Känns både spännande och skrämmande"

Foto: Tommy Svensson
I början av juni började ett nytt kapitel i Helena Carlssons liv. Då började hon sitt nya jobb som generalsekreterare för den internationella organisationen, Engso. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.