Dagens PS > Ekonomi

Monday, 17 February, 02:55

Dagens PS - 25 jul 19 kl. 12:47

Dollarstores ägare tar ut storvinst efter rekordårButikskedjan Dollarstore rapporterade en kraftigt ökande omsättning – då passar ägaren Peter Ahlberg på att ta ut en mångmiljonutdelning. Det rapporterar Dagens industri. Bolaget har även ökat vinsten kraftigt och för 2018 låg den på 69 miljoner kronor, jämfört med det föregående årets siffra på 28 miljoner kronor. Peter Ahlberg är ensam aktieägare i Dollarstore och den utdelning han nu tar ut har ett värde på 10 miljoner kronor. Det innebär att Ahlberg totalt plockat ut cirka 46 miljoner kronor i utdelningar sedan 2010.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Dollarstore, Peter Ahlberg, Dagens, Ahlberg, Dollarstores, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dollarstores, ägare, tarut , storvinstefter , rekordår
UT - 14 sep 13 kl. 08:32

Två lokala krögare tar överkallbadhusets restaurang

Två lokala krögare tar över restaurangen i kallbadhuset. Det är Björn Lorentzon och Kina Jönsson, som i dag driver Kök1, som nu utökar sin verksamhet och flyttar ut i sjön. Kallbadhusföreningens målsättning har varit att det inte ska bli något glapp i restaurangverksamheten när Jens Byhlin och restaurang Mat&Vin flyttar ut och nästan så blir det.

Blekinge Läns tidning - 01 aug 17 kl. 07:04

Barnklädesbutik såld – ny ägare tar över

Under söndagseftermiddagen meddelar ägarna Linda Eklund och Josefin Hedlin att nya ägare tar över i september..

BT - 30 jan 13 kl. 12:22

Markägare tar upp kampen mot vildsvin

Vildsvin har skadat stora områden vid Remmene skjutfält i närheten av Herrljunga. I går samlades markägare och jägare för att diskutera vad som ska göras åt saken. ?

YLE - 11 apr 16 kl. 18:52

Anvias småägare tar upp kampen mot Elisa

De lokala småägarna vill köpa upp aktier för att trygga Anvias fortsatta existens som självständigt företag. Småägarna bjuder 2200 euro för en aktie. Det har uppstått en hård kamp om aktier i det österbottniska telekom företaget Anvia.

Nyan - 30 dec 13 kl. 10:00

Italienska krögare tar över glassbar

Italian Food med ägare Siv Rodström tar från årsskiftet över glassbaren Bellissimo i S-Markets lokaler i Godby. Företaget kommer också att öppna italiensk restaurang i den båt i Östra hamnen där thairestaurangen Mannechai tidigare drevs.
Glassbaren Bellissimos förra ägare Per Söderlind har sålt verksamheten på grund av tidsbrist.

DalaDemokraten - 10 nov 17 kl. 09:00

Ny ägare tar över 30-talshus i Nås

Fastigheten på Stationsområdet 210 i Nås har bytt ägare. Ny ägare är Björn Paul Abramsson, 48 år, som tar över huset från Björn Ingvar Larsson. Ägarskiftet blev klart i september 2017.

Norrtelje Tidning - 10 nov 17 kl. 09:00

Ny ägare tar över 60-talshus i Herräng

Fastigheten på Strömmingsstråket 6 i Herräng har bytt ägare. Ny ägare är Britt Marie Henriksson, 69 år, som tar över huset från Åke Lilja. Ägarskiftet blev klart i oktober 2017.

DalaDemokraten - 21 nov 17 kl. 09:00

Ny ägare tar över fastigheten på Buska 48 i Horndal

Fastigheten på adressen Buska 48 i Horndal har bytt ägare. Ny ägare är Maj Ingeborg Kammarbo, 70 år, som tar över huset från Erik Gunnar Kammarbo. Ägarskiftet blev klart i oktober 2017.

DalaDemokraten - 08 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare tar över fastigheten på Marnäs 71 i Enviken

Fastigheten på Marnäs 71 i Enviken har bytt ägare. Ny ägare är Hans-Gunnar Jernberg, 52 år, som tar över huset från Karl Gunnar Järnberg. Ägarskiftet blev klart i oktober 2017.

Länstidningen i Jämtland - 24 jan 18 kl. 09:02

Ny ägare tar över 60-talsvilla i Hammerdal

Fastigheten på adressen Kyrkgatan 13 i Hammerdal har bytt ägare. Ny ägare är Kerstin Vivianne Sundström, 81 år, som tar över huset från Paul Mauritz Sundström. Ägarskiftet blev klart i december....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.