Cornucopia > Ekonomi

Sunday, 25 August, 04:42

Cornucopia - 24 jul 19 kl. 10:45

Lars Wilderäng tar avstånd från artikel hos Svensk AdressändringJag, Lars Wilderäng, tar avstånd från en artikel hos Svensk Adressändring. Den innehåller omskrivna citat av mig, ihopklippta ur sammanhang, och mitt foto saknar korrekt angiven fotograf.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Wilderäng, Svensk Adressändring, Skatteverket, Adressändring, Foto, Fotograf, Linnman, Jag, Nej, Har, LinnmanInte, GDPR, PostNord, MSEK, August Linnman, Borås, Google, Linnmans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lars, Wilderäng, tar, avståndfrån , artikel, hosSvensk , Adressändring
Cornucopia - 17 jan 19 kl. 13:51

Fallet - nästa roman av Lars Wilderäng

"Spännande som fan, otroligt bra. "Falling Down" möter sorglig svensk socialrealism.” - Mats S (som har en fantastisk egen technothriller på gång - Bomb nummer tretton)”Jag imponeras återigen av bredden på ditt författarskap.

Sydsvenskan - 24 jun 14 kl. 16:58

Alla oppositionspartier tar avstånd från Ljungmans pensions

Samtliga oppositionspartier i Vellinge tar avstånd från att avgångna kommunalrådet Lars-Ingvar Ljungman (M) tar ut en pension 57 676 kronor i månaden samtidigt som han jobbar. Socialdemokraterna skyller den uppkomna situationen på Vellingeborna själva.
– Under årtionden har Vellingebor röstat fram en maktfullkomlig moderat majoritet, säger Björn Axtelius (S)..

Sydöstran - 27 maj 19 kl. 16:11

Kommunens toppchefer tar avstånd från sexskämt

– Vi är bekymrade över det som har hänt och vill visa att vi tar detta på allvar och tar avstånd från allt som har med kränkningar och trakasserier att göra, säger kommunchefen Lars Ericsson till Sydöstran..

Expressen - 07 okt 12 kl. 17:31

Northug tar avstånd från tränarens utspel

Norska skidlandslagets mentala tränare Erik Bertrand Larssen menar att det inte går att kombinera elitidrott och studier om man ska lyckas. ? Jag ser landslagsåkare som läser mellan sessionerna, de bästa sover, säger han till norska Aftenposten.

Expressen - 22 sep 11 kl. 22:31

Lars von Trier tar tillbaka ursäkten för Hitler-uttalanden

Lars von Trier tar tillbaka sin ursäkt för Hitler-uttalandena på Cannes filmfestival i våras. Filmregissören sa då att han förstod Hitler. - Jag kan inte vara ledsen för vad jag sagt.

BT - 01 feb 17 kl. 12:06

Lars Lagerbäck tar över Norge

Lars Lagerbäck tar över som ny förbundskapten för Norges herrlandslag i fotboll..

Cornucopia - 02 jul 19 kl. 15:56

Kris! Vad gör vi? - scenario av Lars Wilderäng hos SOS Alarm i Almedalen

Nedan följer mitt scenario åt SOS Alarm i Blåljustältet i Almedalen 2019. Det är ett realitstiskt fiktivt scenario, som utspelar sig under Almedalsveckan. Nedan finns inspelningen av själva eventet, samt den ursprungliga oavkortade texten, samt den sjunde punkten som ströks av tidsskäl.

YA - 11 apr 14 kl. 16:29

Ystadspolitiker tar avstånd

Ystad har bakvägen fått in ett nazistparti i fullmäktige genom att Lars Rosenberg gått med i Svenskarnas parti. – Det är beklagligt att ett sådant parti kommer till Ystad. Det känns inte bekvämt, säger oppositionsrådet Kent Mårtensson.

Skånskan - 02 sep 16 kl. 16:47

Politiker tar avstånd från hot och hat efter våldtäkt

Kävlinge Efter onsdagens brutala våldtäkt i Kävlinge uppstod snabbt en hätsk debatt på sociala medier.
Nu uppmanar Kävlinges politiker invånarna att inte ta till våld eller hat.– Vi ser med oro på uttalade som görs i affekt och i många fall är hatiska och spekulerande.

BT - 01 dec 17 kl. 04:00

SD tar avstånd från Martin Strid

Svar till Lars W, BT 27/11..

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 14 timmar sedan

Malmö: Villapriser kraftigt upp säsongsmässigt, lägenheter svag ner

Villapriserna i Malmö steg kraftigt säsongsmässigt i juli, medan priserna föll något för lägenheterna, jämfört med normal utveckling för månaden.Malmö Live.Vi fortsätter väl på morgonens Skånetema?

Cornucopia - 18 timmar sedan

Microsoft bygger serverhall på prima jordbruksmark i Staffanstor - ger 60 jobb i elbristens Skåne

Microsoft uppför en serverhall i elbristens Skåne och Staffanstorp. Anläggningen, som byggs på en av världens bästa jordbruksmarker, kommer endast ge 60 jobb, men förbruka energi som en mellanstor svensk stad. Samtidigt läggs Heleneholmsverket i Malmö ner, och den så kallade storstaden Malmö går mot elkraftbrist.

Cornucopia - Igår: 16:17

Fredagsmys: Lönefredag - glöm inte köpa Fallet

Dags för lite härligt fredagsmys, denna extra mysiga fredagen den 23:e augusti, och således lönefredag och lönehelg. Du ska således passa på att köpa min bostadsbubblethriller Fallet, som kan beskrivas som Stockholms bostadsbubbla möter Falling Down, och nu rent av fått några recensioner. Det finns även några signerade ex hos Pocketshop på Landvetter om du råkar flygpendla hem eller bort denna fredag.

Cornucopia - Igår: 13:37

Fredagsfråga: Vad har du för månadslön?

Dags att introducera fredagsfråga. Vad har du för månadslön? Svara på enkäten nedan.

Cornucopia - Igår: 10:11

Polestar 2 ser ut att bli en svensk elbilssuccé

Baserat på anekdoter från bekantskapskretsen ser Volvos första rena och riktiga elbil av senaste generationen Polestar 2 ut att bli en svensk elbilssuccé. Bokningsläget ser mycket gott ut i bekantskapskretsen och de som vill ha elbil, men ratat Tesla, verkar ha skrivit upp sig på PoleStar 2.Interiör Polestar.

Cornucopia - Igår: 07:10

Göteborg: Lägenhetspriser säsongsmässigt ner i juli, villapriser kraftigt upp

I juli föll lägenhetspriserna i rikets andra stad Göteborg, medan villapriserna rusade kraftigt.Eriksberg, Göteborg.Säsongsmässig förändring en månad bostadsrätter Göteborg.

Cornucopia - I förrgår: 17:18

Butiksdöden avblåst - ny butik öppnad i Kungsmässan

Mitt lokalaste köpcentrum, Kungsmässan i Kungsbacka, har lyckats boka upp ytterligare en av de minst tre tomma lokalerna redan innan den aktuella utbyggnaden av köpcentret med 8900 m2 till. Butiksdöden kan alltså ses som avblåst.Ny fräsch trendriktig butik öppnad.

Cornucopia - I förrgår: 15:24

Oscar Properties sålde åtta lägenheter på ett kvartal - vill emittera nya aktier

Den så kallade bostadsutvecklaren Oscar Properties sålde endast åtta lägenheter under tredje kvartalet, mot 22 lägenheter samma period 2018. Man vill nu få ett bemyndigande om nyemission för att åtminstone lösa in de utdelningsgivande preferensaktierna.
Norra tornet Innovationen, Oscar Properties prestigebygge.

Cornucopia - I förrgår: 10:17

Konjunkturen: Svensk arbetslöshet skenar - värsta sedan finanskrisen

Den svenska arbetslösheten skenar nu, och i juli såg vi den största säsongsmässiga förändringen sedan den akuta finanskrisen 2008 - 2010. Ökningen i arbetslöshet är nu värre än även under lågkonjunkturen efter skuldkrisen. Frågan är vad den socialistiska regeringen ska skylla på nu, eftersom arbetslöshet endast är regeringens fel när de själva sitter i opposition.

Cornucopia - I förrgår: 09:15

Stockholm: Bostadsrätter säsongsmässigt ner, villor upp

Valueugards siffror visar på säsongsmässigt fallande priser på bostadsrätter i Stockholm under juli månad, men säsongsmässigt stigande priser för villor.Stockholm.Säsongsmässig förändring en månad Valueguard prisindex Stockholm bostadsrätter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.