Skånskan > Opinion

Thursday, 22 August, 09:30

Skånskan - 22 jul 19 kl. 10:54

Stöld av barnvagnSkurup En stöld av en barnvagn som stod i ett trapphus i Skurup uppdagades i helgen.
Stölden har skett någon gång mellan den 18 och 21 juli. Kvinnan som äger barnvagnen polisanmälde stölden, men polisen har i nuläget ingen misstänkt för brottet..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Skurup

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stöldav , barnvagn
Trelleborgs Allehanda - 10 jun 12 kl. 06:30

Vill inte mäta bullrande barnvagn

Trelleborgshem överklagar ett beslut av samhällsbyggnadsnämnden om att bolaget ska mäta om en hiss bullrar mer när man åker i den med barnvagn.
? Vi anser inte att det finns någon anledning att mäta bullret med en barnvagn i hissen.

Trelleborgs Allehanda - 11 jun 12 kl. 06:30

Beslut om bullrande barnvagn

Trelleborgshem överklagar ett beslut av samhällsbyggnadsnämnden om att bolaget ska mäta om en hiss bullrar mer när man åker i den med barnvagn.
? Vi anser inte att det finns någon anledning att mäta bullret med en barnvagn i hissen.

Barometern - 07 jul 14 kl. 17:31

Kalmarbo fick rätt om farlig barnvagn

I augusti 2012 köpte en Kalmarbo en barnvagn från företaget SBA baby. I augusti 2012 köpte en Kalmarbo en barnvagn från företaget SBA baby. Två månader senare beslutade konsumentverket att barnvagnen inte längre fick säljas då den utgjorde en allvarlig risk för kvävning samt fall- och klämskador.

BT - 03 dec 14 kl. 15:00

Hon skänker barnvagn till Alina

Kinnabon Marie Wennström blev berörd av höggravida tiggaren Alina Balescu som snart reser hem till Rumänien – och bestämde sig för att ge henne en barnvagn.
– Jag tror att Alina behöver den, säger Marie Wennström. I början av veckan berättade BT om den gravida rumänska kvinnan Alina Balescu som tigger utanför City på Allégatan.

Skånskan - 29 maj 18 kl. 14:00

Får nöja sig med billig barnvagn

höör Ett par i Höörs kommun får nöja sig med 500 kronor att köpa en barnvagn för.Paret har inga egna pengar att köpa barnvagn för utan vände sig till socialtjänsten och ansökte om bidrag.
Socialtjänsten beviljade ansökan och betalade ut 500 kronor så att de kan köpa en begagnad barnvagn.

Västerbottens Folkblad - 30 jul 11 kl. 06:45

Barnvagn brann

SKELLEFTEÅ En barnvagn började brinna vid 2-tiden på fredagsnatten. En förd till sjukhus. SKELLEFTEÅ En barnvagn började brinna strax före klockan 2 natten mot lördagen.

Sydsvenskan - 02 dec 11 kl. 22:35

Barnvagn brann i källare

Foto: Patrick Persson
Det brann i en barnvagn i en fastighet på Eriksfältsgatan på fredagskvällen.
Klockan 21.13 larmades SOS Alarm om rökutveckling i ett trapphus på Eriksfältsgatan.

Sydsvenskan - 07 dec 11 kl. 22:23

Barnvagn påkörd vid övergångsställe

En bilist ska ha kört på en barnvagn vid ett övergångsställe. Barnet uppges inte ha skadats allvarligt vid olyckan.
Vid 16.

Magazin24 - 15 dec 11 kl. 16:27

Barnvagn stals på Dybecksgatan

En dyrbar barnvagn stals under en veckas tid. En familj som förvarade en barnvagn i trapphuset blev under tiden 6 till 13 december bestulna på barnvagnen.
Märket på vagnen är Urban Jungle och värdet är 9 000 kronor..

Västerbottens Folkblad - 23 jan 12 kl. 11:02

Barnvagn ? en stor investering

Barnvagn är svenska småbarnföräldrars största utgift under barnets första år. Nästan 40 procent tycker det är okej att spendera upp till 10 000 kronor på en vagn. Barnvagn är svenska småbarnföräldrars största utgift under barnets första år.

Västerbottens Folkblad - 29 mar 12 kl. 11:21

Körde på barnvagn ? får böta

UMEÅ 61-åringen körde på en barnvagn med sin bil och skadade kvinnan som drog den. Sedan smet han från olycksplatsen. Nu döms han till böter.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

150 kvadratmeter stort hus i Eslöv sålt till nya ägare

Eslöv Ulf Åke Jönsson, 58, och Ulla Karin Elisabeth Jönsson, 56, är nya ägare till fastigheten på Svalövsvägen 13 i Eslöv. Huset byggdes 1980 och har en boyta på 150 kvadratmeter. Säljare är Biljana Bachevska och Tobias Damevski.

Skånskan - 11 timmar sedan

Rosengård utslaget av Pehrssons Kalmar

FOTBOLL Ex-MFF:aren Magnus Pehrssons Kalmar FF på allsvenskt finbesök.
Då blev det respass för division 2-klubben FC Rosengård 1917 ur Svenska cupen efter förlust med knappa 1-2.– Jag är nöjd med mina spelares insats.

Skånskan - 12 timmar sedan

Genarpsbor luftade åsikter

Genarp Diskussionerna var konstruktiva och lösningsinriktade när tekniska nämnden träffade Genarpsbor under ett öppet möte i Medborgarhuset på onsdagskvällen.
Politikerna visade ett tydligt intresse av att ta tag i de problem som byborna har lyft fram i decennier, som fler bostäder, ett nytt centrum och bättre kommunikationer samt infrastruktur.Byborna vill att kommunen tar krafttag när det gäller att få byggherrar att satsa i Genarp.

Skånskan - 12 timmar sedan

Matnatten förförde gästerna med smaker

lund Krogarna i Lund öppnade på onsdagskvällen portarna på vid gavel för arrangemanget Matnatten. 400 Lundabor och tillresta gick från ställe till ställe för att avnjuta olika specialiteter och ta ett och annat glas.– Det är ett jättebra koncept.

Skånskan - 13 timmar sedan

Kolonistuga står i lågor

Trelleborg En brand utbröt i en kolonistuga på Maskingatan i Trelleborg under onsdagskvällen.Larmet om branden inkom till SOS Alarm klockan 19 37. Enligt larmet brinner det i en kolonistuga på Maskingatan i Trelleborg.

Skånskan - 15 timmar sedan

50 blir 40 när vägen går genom tätbebyggt område

Ekeboda En Hörbybo vill i ett medborgarförslag sänka farten i Ekeboda från 50 till 40 och sätta upp skylten ”Lekande barn”.
Kommunstyrelsen går förslagsställaren halvvägs till möte.Förslagsställaren menar att det finns mycket växtlighet på båda sidor av den krokiga vägen förbi Ekeboda handelsträdgård ut mot ridhuset.

Skånskan - 15 timmar sedan

29-åring ny ägare till 20-talshus i Eslöv

Eslöv Stefan Gösta Dennis Dalros, 29, är ny ägare till huset på adressen Selarps Fälad 22 i Eslöv. Huset byggdes 1929 och har en boyta på 148 kvadratmeter. Säljare är Ulf och Monica Andersson.

Skånskan - 16 timmar sedan

Knivman på lager åtalas

Hörby Den 21-årige man som tidigare i augusti greps av polis på lagret till Hörby lågprisaffär åtalades i Lunds tingsrätt i tisdags för försök till stöld och brott mot knivlagen.
Han ska, enligt stämningsansökan, försökt stjäla två eller tre flak med läsk, och stoppades endast ”på grund av tillfälliga omständigheter” efter att en kund och en butiksanställd upptäckt honom.
Vid gripandet upptäckte polisen att mannen i en väska hade med sig en kniv ”trots att det inte var befogat”.

Skånskan - 16 timmar sedan

Tidigare häktad vill ha pengar

Hörby En 40-årig Hörbybo anhölls den 10 maj i år för mordförsök alternativt grov misshandel i Helsingborg.
Tre dagar senare, den 13 maj, häktades han, ett beslut som upphävdes redan två dagar senare.
Nu har han skickat in en ansökan till Justitiekanslern (JK) om ersättning enligt JK:s praxis eftersom han anser sig ha suttit oskyldigt häktad..

Skånskan - 17 timmar sedan

Påkörd person i Holma

Malmö På onsdag eftermiddag körde en förare på en person vid Shellmacken i Holma, Malmö.Larmet inkom till SOS Alarm klockan 15 59. Enligt larmet har en person blivit påkörd av en bilförare vid Shellmacken i Holma, Malmö.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.