DI > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 17:55

DI - 22 jul 19 kl. 10:28

Nordea: Attraktiv relation mellan aktie och resultat i BolidenEtt förväntat svagt andra kvartal har nu materialiserats för Bolidens vidkommande. Aktien har underpresterat bolagets underliggande resultattrend, vilket återigen skapar en attraktiv relation mellan aktiepris och underliggande resultat. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Boliden, Bolidens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, Attraktiv, relationmellan , aktieoch , resultati , Boliden
PrivataAffärer - 27 jan 16 kl. 13:06

Kommentar: Nordea attraktiv aktie för utdelningsjägare

Ökad utdelning och en riktigt fin direktavkastning i Nordea på nästan 7 procent. Men aktien faller tungt efter att marknaden fokuserat på de negativa beskeden. Dagens aktiekurs känns ändå attraktiv för investerare som söker hög direktavkastning,....

DI - 23 nov 17 kl. 18:20

Nordea: A1M Pharmas aktie värd upp till 28 kronor

Nordea Markets ser ett värde om mellan 11 och 28 kronor per aktie för det First North-listade forskningsbolaget A1M Pharma. Det framgår av en analys daterad den 23 november från banken som alltså fått betalt av bolaget för att göra analysen..

PrivataAffärer - 18 mar 15 kl. 09:22

Därför tror Nordea på Autolivs aktie

Nordea Markets spår i ett marknadsbrev att bilsäkerhetsjätten Autoliv går en ljus framtid till mötes och banken menar att man bör räkna med stigande aktiekurs....

DI - 07 jun 19 kl. 16:26

Nordea: Clas Ohlsons aktie 50 procent dyrare än konkurrenter – sälj

Prylkedjan Clas Ohlson släppte sin rapport för det fjärde kvartalet i onsdags och Nordea blev inte speciellt imponerade. Banken anser att aktien är alldeles för dyr..

SvD - 16 feb 16 kl. 12:01

Nordea räknar med cirka 1 miljard i Visa-vinst

Bankkoncernen Nordea räknar med att göra en reavinst på mellan 90 miljoner och 130 miljoner euro (cirka 850–1 230 miljoner kronor) före skatt i samband med att betalkortsjätten Visa köper Visa Europe. Eventuellt tillkommer en ytterligare vinst från preferensaktier och intäkter från avyttrade verksamheter, enligt ett pressmeddelande från Nordea, som är aktieägare och medlem i Visa Europe..

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Nordea stuvar om i modellportföljen

”Investerares pessimism kring stålmarknaden sätter nya rekord nästan varje vecka och förväntningarna har kommit ner rejält”, skriver banken i ett morgonbrev på tisdagen och fortsätter: ”Om vi tittar på vinstneutrala vinstmultiplar så verkar marknaden förutsätta att lönsamheten kommer falla till den värsta nivån som någonsin uppmätts. Vi håller inte med och ser tvärtemot attraktiv risk reward framöver.” Nordea upprepar sin köprekommendation för SSAB och behåller riktkursen 43 kronor för B-aktien.

PrivataAffärer - 07 dec 18 kl. 11:21

Hernhag: Ett härligt bolag men en ”sjukt dyr” aktie

Köp Marcus böcker här: Just nu kan du köpa Marcus bok "Att lyckas med aktier" samt boken "Bli rik och fri med aktier" i vår butik.   SE Hörlinge: Mr Marcus! Jag har kompletterat min portfölj med Tomra och Marine Harvest(som byter namn på julafton) Hur ser du på dem båda?

Affärsvärlden - 07 apr 14 kl. 12:35

Nordea: En attraktiv aktie

Fastighetsbolaget handlas till skillnad från sina konkurrenter till rabatt - detta även med avdrag för slutliga förluster i utestående skattemål. Det skriver Nordea i ett veckobrev..

Dagens PS - 19 sep 17 kl. 11:23

Nordea hyllar SAS-åtgärder

”Attraktiv uppköpskandidat”, anser storbanken. Nordea skriver i en färsk analys, som refereras av Nyhetsbyrån Direkt, att flygbolaget SAS blir alltmer konkurrenskraftigt. Banken räknar med att det resultera i en solid avkastning framöver och att det stärker bedömningen om att SAS kan vara delaktigt i en branschkonsolidering framöver.

PrivataAffärer - 22 jul 19 kl. 11:05

”Svenskt skogsinnehav ger attraktiv värdering”

Det skriver Nordea Markets i en analys, där banken samtidigt höjer rekommendationen till köp från behåll med en riktkurs på 11,50 euro. Banken hänvisar också till att trender gynnar användningen av fiberbaserade material i förpackningskartong, mekaniska sågade trävaror och nya produkter, vilket enligt Nordea kommer att leda Stora Enso in på nya tillväxtområden. Stora Ensos aktie, som gick ned 1,8 procent på rapporten i fredags, hade vid 10.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Nordenbörserna: Pandora lyfte i Köpenhamn

De nordiska börserna hade en blandad utveckling under tisdagen. Pandora gav stöd åt Köpenhamn, medan Helsingfors utvecklades sämst..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen går mot minusstängning

Med några minuter kvar på handelsdagen ser Stockholmsbörsens storbolagsindex ut att stänga på rött, medan breda index ligger och hovrar kring noll..

DI - 30 minuter sedan

Risken för akut elbrist ökar – ”Läget är oerhört allvarligt”

Risken för akut elbrist har ökat ytterligare. Den varningen utfärdar tyska energikoncernen Eon som hävdar att den svenska regeringen bär ett stort ansvar för situationen..

DI - 30 minuter sedan

Därför skringrar krisen moln över Italien

Att Italiens premiärminister Giuseppe Conte valde att avgå på tisdagen och därmed utlösa en ny regeringskris var knappast någon skräll..

DI - 1 timme sedan

Regeringen motarbetar kvinnliga företagare

DEBATT. Andelen företag som startas av kvinnor i Sverige sjunker enligt en internationell mätning. Regeringen måste låta 3:12-reglerna vara och säkerställa konkurrensvillkoren….

DI - 1 timme sedan

Alligator tecknar avtal i Kina – aktien lyfter

Forskningsbolaget Alligator Bioscience har tecknat licensavtal med det privatägda kinesiska bolaget Biotheus..

DI - 1 timme sedan

Ny sida om Båtliv väntas under hösten

De senaste åren har båtlivet haft en stark positiv utveckling. Det är både fler och större båtar i Stockholms skärgård än någonsin..

DI - 1 timme sedan

Svagt nedåt i New York – byggvaruhusjätten stiger på rapport

New York-börserna handlades ned i den inledande tisdagshandeln efter att ha stigit de två senaste dagarna..

DI - 1 timme sedan

Hysteriska avtal bakom inflation i fotbollen

Premier League har varit drivande bakom inflationen för transfersummor inom herrarnas proffsfotboll..

DI - 1 timme sedan

Extension of option for long-term charter of the FPSO Dhirubhai-1

Ocean Yield ASA (“Ocean Yield”) currently has an option agreement with Aker Energy AS (“Aker Energy”) for a long-term bareboat charter of the FPSO Dhirubhai-1..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.