Expressen > Sport

Sunday, 25 August, 02:58

Expressen - 22 jul 19 kl. 10:12

Nya hotet mot folkhälsan – så gör du för att hantera detSjukskrivningarna på grund av stress har ökat kraftigt.
– Träning är det mest effektiva mot stressrelaterad ohälsa. Bättre än både mediciner och terapi, säger Michail Tonkonogi, professor i medicinsk vetenskap vid Högskolan i Dalarna..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Michail Tonkonogi, Högskolan, Dalarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya hotetmot , folkhälsan, , gördu för att , hantera det
YLE - 29 okt 15 kl. 18:00

Folkhälsan villig att sköta eftis-verksamheten i Vasa

Vasa undersöker möjligheten att köpa all morgon- och eftermiddagsvård av Folkhälsan. Folkhälsan sköter redan verksamheten i Sundom skola och efter nyår tar Folkhälsan också över vid Vikinga skola. - Vi är väldigt nöjda med Folkhälsan och vi undersöker om de skulle kunna ta över verksamheten också vid andra skolor, säger Birgitta Höglund, skoldirektör i Vasa.

YLE - 05 jul 13 kl. 05:05

Folkhälsan Syd Ab besvärar sig mot upphandling

Vårdproducenten Folkhälsan Syd Ab har inlämnat en rättelseyrkan till Raseborgs stad om upphandlingen av resurserat serviceboende. Man har också lämnat in besvär till marknadsdomstolen i samma ärende. Folkhälsan ser allvarliga brister i upphandlingsdokumenten och i beredningen av frågan för grundtrygghetsnämnden i Raseborg.

YLE - 02 jun 16 kl. 06:51

Folkhälsan förlänger morris och eftis i Vasa

Folkhälsan kommer att ordna en extra halvtimme klubbverksamhet på morgonen och en extra halvtimme på eftermiddagen. Det här förlänger de yngsta skolelevernas dagar till mellan 7.30 och 16.

YLE - 22 jan 15 kl. 12:54

Folkhälsan får PT-ensamrätt

Folkhälsan har de senaste tre åren ansvarat för den svenskspråkiga utbildningen av Personal Trainer i FISAF:s regi. Hädanefter kommer bolaget att ha ensamrätt både på finska och svenska. Folkhälsan Utbildning Ab har beviljats ensamrätt för landsomfattande utbildningsrättigheter för Federation of International Sports, Aerobics and Fitness (FISAF) Personal trainer-utbildning.

YLE - 20 jun 13 kl. 04:01

Folkhälsan vill sälja Mjölbolsta

Folkhälsan vill sälja huvudbyggnaden av Mjölbolsta sjukhus. Raseborgs stad hyr i dag avdelningar av Folkhälsan och enligt grundtrygghetsdirektör Arne Nummenmaa är det problematiskt om staden inte kan använda de optionsår som finns inskrivna i avtalet. Stadens hyresavtal med Folkhälsan går ut den sista december 2015.

YLE - 25 jun 12 kl. 06:49

Helsingfors stad och Folkhälsan byter tomter

Folkhälsan är nu ett steg närmare utbygget av seniorcampuset i Brunakärr. På Mannerheimvägen intill Seniorhuset och Majblomman planeras ett nytt hus, Gullkrona. De som gör det möjligt att bygga huset är ett tomtbyte mellan Helsingfors stad och Folkhälsan.

YLE - 24 jan 17 kl. 05:05

Folkhälsan i Åbo flyttar till akademikvarteren

Folkhälsan i Åbo flyttar till Reuterska huset på Henriksgatan 9. Reuterska huset ägs av Stiftelsen för Åbo Akademi. Folkhälsan är tvungen att lämna sina nuvarande utrymmen i Svenska gården på Auragatan eftersom huset ska byggas om till bostäder.

YLE - 26 maj 17 kl. 15:39

Folkhälsan köper hus i Karleby

Folkhälsan vill köpa Emeliehemmet i Karleby. Man driver redan en del av verksamheten i huset. Folkhälsan inledde sin verksamhet vid Emeliehemmet år 2009.

YLE - 24 feb 14 kl. 06:03

Folkhälsan tvingas stänga demensavdelningar i Ekenäs

Folkhälsan stänger demensavdelningarna i Blomsterhemmet och Seniora i Ekenäs. Marknadsdomstolens beslut att ge Raseborgs stad rätt i upphandlingstvisten gör att demensavdelningarnas klienter flyttas om en månad. Marknadsdomstolen gav Raseborgs stad rätt i upphandlingstvisten där Folkhälsan var missnöjd över att staden valde Attendo som vårdproducent.

YLE - 18 jun 13 kl. 04:01

Folkhälsan kan lägga ned demensboenden i Ekenäs

Vårdföretaget Folkhälsan Syd kan stänga två demensenheter i Ekenäs. Folkhälsan förlorade då Raseborgs stad nyss konkurrensutsatte 16 vårdplatser för resurserat serviceboende. Valet fölll på vårdjätten Attendo Medone som från och med årsskiftet vårdar de 16 äldre med demens till ett billigare pris.

YLE - 15 maj 15 kl. 12:44

Folkhälsan söker frivilliga vänner

Ofrivillig ensamhet är ett växande problem. I synnerhet bland våra äldre. Folkhälsan står till tjänst med olika slag av vänverksamhet.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Drömstart – sen bjöd Malmö bort matchen

JOHAN SVENSSON: Ett problem under försäsongen.

Expressen - 2 timmar sedan

Otäcka scener i USA: ”Det är fruktansvärt”

PGA-tourfinalen i Atlanta fick ställas in på grund av ett mäktigt oväder.Sex personer har fått föras till sjukhus sedan blixten slagit ner när banområdet höll på att evakueras.– Fruktansvärt, säger C Mores expert Fanny Sunesson på plats i Atlanta..

Expressen - 3 timmar sedan

TV: ”Jag hade faktiskt förväntat mig nåt annat”

Besvikelse i Malmö efter förlusten.

Expressen - 3 timmar sedan

Ska jag satsa nån euro är det på Contes Inter

Serie A är inte bara Juventus och Ronaldo.Inter kommer utmana om ligatiteln. Napoli också.

Expressen - 4 timmar sedan

Var-kaos i helgalen match: ”Obegripligt”

Franck Ribery gjorde Serie A-debut för Fiorentina.Men bortalaget Napoli var strået vassare i en helgalen ligapremiär som slutade 4-3 till Carlo Ancelottis Napoli..

Expressen - 4 timmar sedan

Redhawks första förlust – trots drömstarten

KITZBÜHEL. Försäsongen har hittills gått i dur för Malmö Redhawks.Men efter tre raka segrar tog det under lördagen stopp.

Expressen - 5 timmar sedan

Real Madrid tappade hemma mot Valladolid

Real Madrid vann skotten med 22-9 och hade ett överlägset bollinnehav. Men Zinedines Zidanes lag spelade endast 1–1 mot bottentippade Valladolid. .

Expressen - 5 timmar sedan

”Jag var egentligen en svag och vek kille”

Erik Skoglund ville motbevisa att han var vek – och det var i boxningslokalen som hans självförtroende till slut växte.I en intervju med SportExpressen berättar 28-åringen om kärleken till sporten som ofta blir missförstådd. – Det är inte så att boxare är våldsbenägna människor som gillar att slåss.

Expressen - 6 timmar sedan

Succé för Expressens SuperSystem på V75

SportExpressen tävlade inför lördagens jackpottfest på V75 ut fem andelar till ett SuperSystem komponerat av Jonas Noreen. Resultatet: Vinnarna fick dela på nästan 25 000 kronor. – Grattis vinnare, hälsar Jonas Noreen.

Expressen - 6 timmar sedan

”Vilken stjärna han är – som han dominerar”

Stavhoppsvärlden tillhör Armand Duplantis.Under Finnkampen var Duplantis felfri över sex meter inför ett kokande Stockholms stadion.– Vilken stjärna han är.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.