Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 18:30

Affärsvärlden - 22 jul 19 kl. 10:09

Nordea spår ökad tillväxt för AutolivEn stabiliserad fordonsmarknad kan få Autolivs tillväst att ta fart, tror Nordea..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Autoliv, Autolivs, Nordea

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, spår, ökad, tillväxtför , Autoliv
Nyan - 05 maj 14 kl. 14:00

Nordea ser försiktig tillväxt

Nordea Åland förbättrade de totala intäkterna under första kvartalet 2014 med 8,7 procent till totalt 1,78 miljoner euro. Både intäkterna från räntor och tjänster ökade.
Utlåningen till företag på Åland ökar svagt, vilket Nordea i ett pressmeddelande tolkar som att en liten ljusning i ekonomin kan vara på väg.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nordea: Nu dämpas tillväxten igen

Uppgången under inledningen av 2012 var tillfällig ? nu dämpas tillväxten igen, enligt en ny konjunkturrapport från Nordea. Sveriges bruttonationalprodukt (BNP) växer med endast 0,4 procent i år, enligt prognosen.

SvD - 07 jun 12 kl. 09:04

Nordea: Nu dämpas tillväxten igen

Uppgången under inledningen av 2012 var tillfällig - nu dämpas tillväxten igen, enligt en ny konjunkturrapport från Nordea..

E24 - 09 dec 15 kl. 09:48

Nordea spår stark tillväxt i svensk ekonomi

Den svenska ekonomin befinner sig i en stark tillväxtfas och kommande år får ekonomin dessutom en extra skjuts av flyktinginvandringen. Samtidigt växer budgetunderskotten och arbetslösheten fastnar på en hög nivå. Inflationen stiger men når inte 2-procentsmålet.

PrivataAffärer - 31 aug 16 kl. 11:10

Nordea överviktar aktier och tillväxtmarknader

Nordea väljer i sin marknadssyn för september att gå upp i risk genom att övervikta aktier samt tillväxtmarknader, både i aktier och obligationer. 2016 har överraskat med positiv avkastning från många tillgångsslag, trots valutakrisen i Kina och....

DI - 02 sep 15 kl. 09:10

Nordea tror på starkare tillväxt

Efter en tillväxt på cirka 2,5 procent i den svenska ekonomin de senaste två åren har en viss acceleration märkts de senaste kvartalen. Mycket tyder på att BNP-tillväxten stiger till omkring 3 procent både i år och nästa år, vilket är starkare än den långsiktiga trenden..

Affärsvärlden - 22 dec 14 kl. 10:21

Nordea: Hushållen viktig tillväxtdrivare

Nordea noterar att detaljhandelsförsäljningen i november var mycket starkare än väntat och att trenden i detaljhandeln verkligen är stark..

Affärsvärlden - 06 sep 16 kl. 09:32

Nordea sänker Sveriges tillväxtprognos

Nordea bedömer att Sveriges BNP kommer att stiga med 3,3 procent 2016 och med 1,7 procent 2017. Det framgår av en färsk konjunkturprognos..

Affärsvärlden - 20 nov 14 kl. 13:10

Nordea: Oljeprisfallet drabbar norsk tillväxt

Oljepriset har fallit med över 30 dollar per fat sedan sommaren och marknaden befarar att det kommer att påverka den norska tillväxten..

GöteborgsPosten - 05 sep 18 kl. 09:30

Nordea ser dämpad tillväxt framför sig

Storbanken Nordeas ekonomer varnar för dämpad svensk tillväxt i en färsk konjunkturrapport. De räknar även med en stökig politisk höst, som slutar i en svag minoritetsregering..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

”Brexit definitivt en risk”

Stefan Kopperud, som förvaltar Öhman Sweden Micro Cap, om småbolag, brexit och fondens största innehav..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Home Depot lyfter efter rapport

USA-börserna såg på tisdagseftermiddagen ut att konsolidera sig något i den inledande handeln efter ett par handelsdagar med tydliga indexuppgångar. Inför öppningen noterades indexterminerna strax över nollan och de amerikanska räntorna sjönk..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Börsplus: Goda odds för att aktien ska siga - köp

Hembla, som är fokuserat på miljonprogrambostäder, har inte hängt i den allmänna fastighetsuppgången på börsen trots att bolagets substansvärde växer snabbast, inte minst tack vare modellen med rullande ROT. Det skriver rekommendationstjänsten Börsplus som rekommenderar köp av aktien..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Svagaste kronan på 17 år

Svagaste nivån sedan sommaren 2002. Kronans värde mot dollarn når nya bottennivåer..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Jyske Bank inför minusränta för rika privatkunder

Den danska banken Jyske Bank kommer att införa en negativ räntesats om -0,6 procent på personkonton med placeringar på över 7,5 miljoner danska kronor, om inget annat avtalas..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Medicinteknikbolaget som lyfter på börsen

Stockholmsbörsen handlades på plus vid tisdag lunch, efter att de inledande timmarnas handel varit oregelbunden. Flertalet industri- och verkstadsaktier var i täten av storbolagslistan medan banker och fordonsbolag fanns i botten..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

JP Morgan: Köp inte aktier än - vänta till september

Investerare bör vänta ut månaden och istället vänta till september innan de gör några nya köp. Det menar JP Morgan..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Dystra utsikter för diamantbranschen

Den internationella diamantbranschen har haft ett tufft år hittills med fallande priser på rådiamanter och en svag försäljning av slipade juveler..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Förlust för Starbreeze

Spelutvecklaren rapporterar en förlust för kvartalet. Samtidigt ökar dock omsättningen..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Tunga vd:ar skrotar aktieägar-fokuserad ideologi

I en skrivelse som publicerades under måndagen bryter nästan 200 företagsledare mot årtionden av företagsortodoxi genom att slå fast att företagens uppgift är större än att skapa värde för aktieägarna, skriver New York Times..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.