YA > Nyheter

Tuesday, 20 August, 18:29

YA - 22 jul 19 kl. 10:06

Insändare: Ystads kommuns börs är tomSvar till Kent Wallins insändare ”Gammal skåpmat från en gammal moderat”, YA 17 juli..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Kent Wallins, Gammal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Ystads, kommuns, börsär , tom
YA - 11 jul 19 kl. 11:08

Insändare: Ystads kommuns ekonomi är körd i botten!

Det finns enbart två lösningar:färre anställda eller höjda skatter!.

YA - 02 jan 19 kl. 03:03

Insändare: Ystads skattemedel går rakt in i polska statskassan

I propagandans fotspår slår vi upp YA och läser om nytt lastbilsrekord i Ystads hamn. Sorry men Donald Trump eller Putin vilseleder inte lika mycket som ledningen i Ystads hamn. .

YA - 21 jul 18 kl. 04:40

Insändare: Ystads kommun vill inte följa Europarådet

Jag fick nej till mitt medborgarförslag till Ystads kommun att följa Europarådet, som uppmanar medlemsländerna att informera om hälsoriskerna med WiFi, mobiler, larm och andra trådlösa nätverk efter en genomgång av Bioinitiative Report med 3800 vetenskapliga rapporter från oberoende forskare, utan anslag från telecomindustrin. .

YA - 19 jul 19 kl. 00:01

Insändare: Ystads gator är som att köra på en tvättbräda

När man kör bil på Ystads gator får man va försiktig, det känns som om man kör på en tvättbräda, man får väja för de stora håligheter som finns på de flesta av gatorna..

YA - 16 timmar sedan

Insändare: Vi vill bli 20 000 Simrishamnare senast 2025

Svar på Kerstin Cedergrens insändare i YA den 17 augusti. ”Ta hand om oss skattebetalare som finns här i första hand”..

YA - 23 maj 19 kl. 02:02

Insändare: Äntligen har vi en underhållsplan

Svar på insändare i Ystads Allehanda 15 maj 2019 av socialdemokraterna Pia Ingvarsson och Lars Johansson angående underhållsplaner för Simrishamns kommuns anläggningstillgångar..

YA - 31 maj 18 kl. 01:01

Insändare: Tänk om Strandberg fått som han ville

Vilken dramatik vi nu får uppleva när det är valår och läser insändare i Ystads Allehanda om Ystads hamns utveckling och framtid. Varje ny insändare från dem som inte tycker om Socialdemokraternas framgångar i Ystad, kommer det ständigt nya överraskningar..

YA - 06 jul 19 kl. 00:01

Insändare: Uteblivet svar angående ishall

Har fortfarande inte fått något svar eller kommentar på insändare den 14 februari samt 20 mars 2019. Någon från Ystads kommun och ishallsstyrelsen klarar väl av att svara, för man tänker väl inte tiga ihjäl insändarna i Ystads Allehanda. .

YA - 25 jul 19 kl. 10:43

Insändare: Treklövern + SD = sant

Nu har det gått en tid efter det att en ny majoritet installerade sig i Ystads kommuns styre. Vad har då utkristalliserat sig? Låt mig titta på ett av partierna i fyrklövern..

YA - 14 mar 18 kl. 04:04

Kloka insändare om hamninvesteringen

Kommentar till Hans Elméns insändare angående hamninvesteringen. Tack Hans Edmén för två utmärkta insändare om hamnomflyttningen. Du ställer några viktiga och berättigade frågor till Ystads politiker, som kräver ett svar till stadens invånare.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Svensk mixedtävling kan hamna på Europatouren

Scandinavian Invitation har inte hunnit börja men redan nu pratas det mycket om kommande år. Bland annat kan en mixedtävling i Sverige bli verklighet på Europatouren..

YA - 30 minuter sedan

Sjöbos enda barnklädesbutik stänger efter nyår – ”det är för slitsamt och ganska ensamt”

Efter två år med egen butik på Västergatan trappar Malin Nilsson ner. Hon längtar tillbaka till vården – men fortsätter med barnkläder på deltid..

YA - 1 timme sedan

Åtal: Misstänks ha stulit väska ur garderob på krog

Den åtalade mannen sägs ha stulit en väska på en välkänd Ystadskrog i augusti förra året. Mannen menar att han är oskyldig till anklagelserna, men vittnen på plats hävdar det motsatta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.