Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 20 August, 18:28

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 19 kl. 10:06

Taiwans flagga utbytt i nya ”Top gun”Trailern till uppföljaren av "Top gun", med Tom Cruise i huvudrollen, har ett par dagar efter att den släppts redan setts av tiotals miljoner världen över. Men vid sidan av glädjeropen om att kultrullen från 1986 får nytt liv har en annan debatt fått fä.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Top, Tom Cruise

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Taiwans, flagga, utbytti nya , Top, gun
Sydsvenskan - 22 jul 19 kl. 10:06

Taiwans flagga utbytt i nya ”Top gun”

Trailern till uppföljaren av "Top gun", med Tom Cruise i huvudrollen, har ett par dagar efter att den släppts redan setts av tiotals miljoner världen över. Men vid sidan av glädjeropen om att kultrullen från 1986 får nytt liv har en annan debatt fått fä.

DN - 22 jul 19 kl. 10:15

Taiwans flagga utbytt i nya ”Top gun”

Trailern till uppföljaren av ”Top gun”, med Tom Cruise i huvudrollen, har ett par dagar efter att den släppts redan setts av tiotals miljoner världen över..

Dagensanalys.se - 31 mar 16 kl. 17:22

Nya Top Gear Trailer släppt på YouTube

Matt LeBlanc i en amerikansk flagga hjälm, och vissa som kräks. Du får allt detta och mer i i nya upplagan av Top Gear… BBC har precis släppt en trailer för Top Gear, som kommer tillbaka i maj efter det att Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May har gått vidare i livet. Men det verkar vara ”business as usual” med massor av coola bilar och stunts, även om Chris Evans inte kan behålla sin lunch.

YLE - 01 okt 15 kl. 11:50

Radiohuset frågar: Vad betyder Finlands flagga för dig?

Den 19-åriga man som för en vecka sedan i Lahtis demonstrerade vid en flyktingförläggning iförd Ku Klux Klan-utstyrsel misstänks bland annat för att ha skymfat Finlands flagga. "Den som offentligen förstör Finlands flagga eller använder den på ett vanvördigt sätt eller olovligen avlägsnar Finlands flagga då den anbringats på en allmänt synlig plats, skall för skymfande av Finlands flagga dömas till böter. " står det i Lagen om Finlands flagga 8 §.

YLE - 27 jul 16 kl. 10:29

Borgå flaggar för Europa - Lovisa saknar EU-flagga

Joensuu stad har utmanat alla europeiska städer och kommuner att flagga med Europaflaggan på torsdag. I Östnyland är det bara Borgå som flaggar. Alla städer och kommuner i Europa är inbjudna att ansluta sig till initiativet på webbplatsen connecting europeans.

Cornucopia - 26 sep 17 kl. 12:31

Rödgröna i Skåne vill införa norsk nazistflagga som officiell skånsk flagga

De rödgröna i Skåne vill göra en röd flagga med gult kors till officiell flagga för regionen. I sin historielöshet har de missat att röd flagga med gult kors var den norska nazistflaggan under Quisling-diktaturen och den nazistiska ockupationen av Norge.
Den föreslagna officiella skånska flaggan till vänster.

Skånskan - 29 nov 18 kl. 19:12

Riksmästarna i Top 12 ska koras

BORDTENNIS Det kommande veckoslutet ska årets Riks Top 12 för ungdomar och juniorer avgöras i Vedebyhallen i Karlskrona med Lyckeby BTK som arrangör.Åtta olika mästare ska koras i riksfinalen. Tolv spelare ingår per klass och alla möter alla.

Skånskan - 06 jun 16 kl. 09:32

Sanningen om Sveriges flagga och den jubilerande svenska flaggans dag.

6 juni Från of­fent­liga och även många en­skilda bygg­nader hade flag­gorna hissats i topp. Det var Gustavsdagen den 6 juni 1916 och runt­om i landet firades för första gången Svenska flag­gans dag. En del af­färer hög­tid­lig­höll ock­så dagen ge­nom att anordna flagg­de­ko­ra­tioner i sina bu­tiks­föns­ter.

Cornucopia - 10 apr 18 kl. 19:34

Är du top 1% i inkomst eller förmögenhet?

Som vi kom fram till i förra inlägget räcker det med en nettoinkomst på 24 000:- SEK i månaden för att vara en av de top 1% med högst inkomst i världen, och 7 000 000:- SEK i nettoförmögenhet för att vara top 1% mest förmögna i världen. Vilket eller vilka av detta är du? Svara nedan.

Magazin24 - 29 okt 12 kl. 22:00

Regions final i Top 12 Öst i bordtennis

Köpings BTK och Västmanlands bordtennisförbund arrangerade Regions finalen i Ungdoms Top 12 Öst 27-28 oktober i Köping arena. De övriga tre regionerna Väst, Syd och Norr spelade samtidigt sina matcher i Partille, Åstorp och Ås. Klasserna som spelades var flickor och pojkar 13, 15, 17 och 20.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Stopp i svamppaniken – oklart om konsten ska målas över

Beslutet om att måla över dem är satt på paus..

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Neville: Spelare borde bojkotta sociala medier

Professionella fotbollsspelare borde bojkotta sociala medier i ett halvår – som en signal mot den ökade rasismen som spelare får utstå på internet. Det anser Phil Neville, förbundskapten för de engelska fotbollsdamerna. Uttalandet kommer efter att Manch.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Hus på 99 kvadratmeter från 1973 sålt i Kvidinge – priset: 1 035 000 kronor

Försäljningen av huset på adressen Långvinkelsgatan 10 i….

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Svensk mixedtävling kan hamna på Europatouren

Scandinavian Invitation har inte hunnit börja men redan nu pratas det mycket om kommande år. Bland annat kan en mixedtävling i Sverige bli verklighet på Europatouren. – Det är väldigt mycket en möjlighet, säger Henrik Stenson kryptiskt.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Minskad invandring ger lägre folkökning i Skåne

Höganäs är den kommun i Nordvästskåne som växer snabbast..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Håkan Nessers nya roman är både underhållning och hjärngymnastik

”Halvmördaren” fungerar bra som både underhållning och hjärngymnastik..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Svenska kortfilmer tävlar i Toronto

Två svenska filmer tävlar i kortfilmssegmentet vid filmfestivalen i Toronto – "Något att minnas" av Niki Lindroth von Bahr och "Ingen lyssnar" av Elin Övergaard. "Det känns otroligt kul och ärofyllt att få ha världspremiär i Toronto. "Något att minnas".

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nyförvärvets långa armar gör Luleå bättre

204 centimeter lång och hela 234 från fingerspets till fingerspets. Nyförvärvet LaRon Smith långa räckvidd innebär att han kommer husera under korgarna för BC Luleå den kommande säsongen. ”Det är en spelare som har varit på radarn genom hela sommaren.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Trafikolycka på E4 vid Tranarpsbron

En olycka har inträffat på E4 mellan Åstorp och Östra Ljungby..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Då får nya ”Peaky blinders” svensk premiär

Efter snart två års väntan vankas den femte säsongen av det brittiska gangsterdramat "Peaky blinders". Den 25 augusti börjar serien sändas på brittiska BBC One, och drygt två veckor senare, 5 september, får serien premiär i Sverige på Cmore. Svenska Net.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.