GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:32

GöteborgsPosten - 21 jul 19 kl. 17:05

"Han har alla förutsättningar att ta hem den"



Här är GP:s Mattias Balkanders analys från Blåvitts seger mot AFC..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
GP, Mattias Balkanders, Blåvitts, AFC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han har alla förutsättningaratt ta , hemden
Barometern - 07 dec 13 kl. 12:04

Ge rätt förutsättningar

Skolan. ”Tvärtom, visar forskning, att betyg inte stimulerar vare sig motivation eller lärande, det gör inte heller ett auktoritärt skolsystem.” Ännu ett ras för svenska femtonåringars kunskaper i matematik, läsförståelse och naturkunskap.

SmålandsPosten - 01 apr 14 kl. 06:28

Olika förutsättningar i förskolan

Vårdnadshavare till barn på Fjärilens och Ekebos förskola i Urshult fick i januari­ information om ändrade tider för allmän förskola, gällande barn med föräldrar som är föräldralediga eller arbetslösa. Tidigare var de 15 timmarna som barnen är berättigade till uppdelade på tre dagar, fem timmar per dag. De nya tiderna är tre timmar per dag fem dagar i veckan.

Magazin24 - 04 mar 14 kl. 07:28

Inför V86: Jagar revansch med ovana förutsättningar

Senast var han på väg mot seger när galoppen kom i sista sväng.
Nu ska I Saw You ta revansch, med för honom ovana förutsättningar.
- Det klart att man är lite utelämnad när man har tillägg men han är minst lika bra bakifrån som från ledningen, säger hästens tränare Åke Lindblom.

Ekonomistas - 17 jan 18 kl. 09:30

Kapitalbeskattningens förutsättningar

Idag presenteras SNS Konjunkturrådsrapport 2018, Kapitalbeskattningens förutsättningar. Den är skriven av mig (ordförande) och docenterna i nationalekonomi Spencer Bastani, Linnéuniversitetet och Åsa Hansson, Lunds universitet. Rapporten kan laddas ned på SNS hemsida (eller på min hemsida) där det även finns annat materiel, och rapporten presenteras även i en artikel på DN Debatt.

Barometern - 29 jul 13 kl. 07:47

Sämre förutsättningar för privat vård

Att det är svårt med läkarrekrytering i Kalmar län är inte något okänt. Ändå skapar man inte förutsättningar för entreprenörsdriven primärvård i glesbygd. Om förutsättningarna vore kostnads- och konkurrensneutrala så hade Sensia vårdcentral i Hultsfred funnits kvar i dag.

Kristianstadsbladet - 28 sep 12 kl. 15:38

"Hoppas min efterträdare får bättre förutsättningar"

Foto: Peter Åklundh
Anders Fransson anser att arbete- och välfärdsnämnden aldrig gav honom någon chans. "Det tar två tre år att bygga upp en hållbar förvaltning, den tiden har jag överhuvudtaget inte fått", säger han.
Anders Fransson fick ett år som förvaltningschef.

Regeringen - 19 nov 12 kl. 17:11

Ansvarstagande parter skapar förutsättningar för ett konkurrenskraftigt SAS

- En uppgörelse har nåtts, där parterna har visat mycket stort ansvar för SAS framtidsutsikter. Jag har förståelse för de svåra beslut och betydande uppoffringar som de anställda i SAS tvingats göra mot bakgrund av bolagets svåra situation. Den svenska regeringen, liksom de norska och danska, kommer nu att delta i en kreditfacilitet som ger stabilitet och skapar förutsättningar för bolaget att genomföra sin affärsplan.

Sydsvenskan - 13 mar 13 kl. 06:30

Förutsättningar för liv på Mars

Rymdsonden Curiosity har hittat och analyserat en stenbit på Mars som tyder på att förutsättningar för liv kan ha funnits där. Stenen innehåller mineraler bestående av väte, kol och syre ? alltså förutsättningar för liv..

Regeringen - 03 apr 14 kl. 11:18

Bättre förutsättningar för gode män och förvaltare

Regeringen föreslår i en lagrådsremiss åtgärder för att säkerställa att det finns tillgång till kvalificerade och lämpliga ställföreträdare.

Pressmeddelande: Bättre förutsättningar för gode män och förvaltare
Lagrådsremiss: Bättre förutsättningar för gode män och förvaltare

Justitiedepartementet, 3 april 2014.

Expressen - 23 okt 14 kl. 11:57

Schumis läkare: "Är goda förutsättningar"

Michael Schumacher har goda förutsättningar att återhämta sig i hemmet. Det menar läkaren Jean-François Payen som behandlade Schumacher i Grenoble, i en intervju med Le Parisien. – Hemma har han mycket goda förutsättningar att underlätta återhämtningen, säger Payen..

Supermiljöbloggen - 07 nov 14 kl. 09:16

Pär Holmgren: ”Inget annat land har bättre förutsättningar än Sverige”

Då har vi fått ännu en påminnelse från FN:s klimatpanel om den allvarliga situation som vi har försatt oss själva i. Rapporterna från klimatpanelen är långa, men egentligen går de att sammanfatta i en kort mening. ”Läget är värre än i den förra rapporten.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Trollhättan FK har fyra raka segrar - vann mot Bullaren med 2–1

Trollhättan FK är i bra form just nu. På lördagen kom seger nummer fyra i rad, efter 2–1 (2–1) hemma mot Bullaren. Det innebär också att Bullaren har fem raka förluster i division 2 nordvästra Götaland i fotboll..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Andersson historisk målskytt i Bundesliga

Sebastian Andersson har skrivit in sig i historieböckerna i den tyska huvudstaden..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Segerraden förlängd för FK Karlskrona - besegrade Ifö Bromölla

3–0 (1–0) blev resultatet när FK Karlskrona och Ifö Bromölla möttes på Västra Mark IP på lördagen. I och med detta har FK Karlskrona hela fem raka segrar i division 2 östra Götaland i fotboll..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Mycket ser redan bra ut för Frölunda

GP-sportens Johan Rylander: "Rönnberg har fått bra svar på försäsongen".

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Väg stängdes efter tankbilsolycka

En person fördes till sjukhus med ambulans efter att en lastbil och en personbil kolliderat på Björlandavägen på lördagskvällen. Vägen stängdes av i riktning mot Göteborg i väntan på att fordonen skulle bärgas..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Utsikten hämtade i kapp underläge och kryssade mot Tvååker

I halvtid ledde Tvååker matchen på hemmaplan i division 1 södra i fotboll mot Utsikten med 1–0. Men i andra halvlek jobbade sig Utsikten in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2–2..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Fullträff av Kittel – som kräver mer inför OS

Patrik Kittel vinkade och viftade glatt med hatten. EM-publiken visade sin uppskattning..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Lunds BK fortsätter att vinna - har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Lunds BK i division 1 södra i fotboll. På lördagen mötte laget Skövde AIK på Klostergårdens IP och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad.

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Formstarka Eds FF tog ny seger mot Munkedal

Eds FF är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Munkedal hemma på Bergslätt IP på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 3–1 (2–0) innebär att Eds FF nu har fyra segrar i följd i division 3 Bohuslän/Dal i fotboll..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Nol lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Kortedala

Kortedala hade ledningen i halvtid med 1–0 borta mot Nol i division 4 Göteborg A i fotboll. Men i andra halvlek kom Nol mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2–2..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.