DN > Nyheter

Wednesday, 21 August, 09:04

DN - 22 jul 19 kl. 10:01

Konstrecension: Spretig Smålandssatsning med integritetÅsa Jungnelius spränger den svenska glaskonstvärldens gränser, som en del av den något svårgripbara konsttriennalen ”Nya Småland”, skriver Dan Jönsson. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Smålandssatsning, Jungnelius, Nya Småland, Dan Jönsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konstrecension, Spretig, Smålandssatsningmed , integritet
Kristianstadsbladet - 10 jan 11 kl. 03:33

Angelägen roman om starka kvinnor

Advokaten Norah återvänder till Dakar och träder rakt in i ett familjedrama där skuldkänslor och grumliga minnen sätter hela hennes självbild i gungning.
Som barn skildes hon från sin bror då hennes maktfullkomlige far rövade med honom till Dakar. Själv växte hon upp med sin mor i Frankrike.

BT - 27 dec 14 kl. 15:13

Bella Stenbergs fem bästa album

Kan musik förändra världen? Den kan i alla fall förbättra. Stärka och peppa.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Stockholmstestet vecka 34

Eva-Karin Gyllenberg ställer fem frågor..

DN - 2 timmar sedan

Dom mot dömd kardinal står fast i Australien

Domen mot den australiske kardinalen George Pell, som dömts till sex års fängelse för sexuella övergrepp mot barn, står kvar..

DN - 3 timmar sedan

Par åtalas för att ha låst in sina små barn

Ett par i Söderhamns kommun åtalas för olaga frihetsberövande efter det att polisen hittat parets två små barn instängda i olika rum i en lägenhet, skriver helahälsingland.se..

DN - 3 timmar sedan

HVB-hem anmäls till Ivo för stora brister

Socialnämnden i Eskilstuna har anmält ett HVB-hem till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) för allvarliga brister, rapporterar P4 Sörmland..

DN - 8 timmar sedan

Kommunen rustar för ”stormningen av Area 51”

Facebookuppropet ”Storma Area 51” har fått oanade effekter. Flera miljoner personer har registrerat att man kommer att delta i stormningen den 20 september..

DN - 12 timmar sedan

Antalet sprängdåd i Sverige ökar

Antalet sprängdåd i Sverige har ökat. Mellan januari och juli skedde 120 sprängningar, jämfört med 83 i fjol, visar statistik från polisen..

DN - 14 timmar sedan

18 sökande vill basa över nya arbetsförmedlingen

Ansökningstiden för en av en av statens mest utsatta jobb gick ut i dag. Sammanlagt är det 18 sökande till tjänsten som generaldirektör för Arbetsförmedlingen..

DN - 15 timmar sedan

Japan fast i ekonomisk rävsax under 30 år

När det skälver på marknader i hela världen och hotfulla tecken pekar mot kommande svårigheter saknas till stor del erfarenhet av hur situationen ska hanteras..

DN - 18 timmar sedan

Bokrecension: Anna Fock skriver om vardagen efter katastrofen

Lusten att skildra den sovjetiska vardagen ned på mikronivå driver Anna Focks roman om en av de värsta strålningsolyckorna någonsin framåt, skriver Ola Larsmo..

DN - 18 timmar sedan

Winberg: Vi vill att förbundet visar att vi räknas

Veteranen Pernilla Winberg har tillhört Damkronorna i 17 år. Nu bryter hon tystnaden efter bojkotten. – Jag skulle säga att förutsättningarna snarare har försämrats än förbättrats….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.