Sydsvenskan > Inrikes

Sunday, 25 August, 05:02

Sydsvenskan - 22 jul 19 kl. 10:00

Käglingebor besvikna på att Malmö stad låtit den gamla 4H-gården stå tom i åtta årKrossade rutor och klotter möter tioåringarna som minns gårdens gris från när de var små..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Käglingebor, besviknapå att , Malmöstad , låtitden , gamla, 4H-gården stå tom i åtta år
Skånskan - 16 jul 19 kl. 05:00

Käglingebor vill ha svar om 4H-gården

Malmö Gården för­faller och gran­narna undrar vad som på­går. Nu måste nämnden svara Käglingeborna.Louisedalsgården i Käg­linge har stått tom se­dan 2011, ef­ter att kommunen be­slutade att lägga ner 4H-verk­sam­heten där.

Kristianstadsbladet - 21 okt 14 kl. 08:55

Borglund (KD): Vi kan känna oss besvikna

Foto: Bosse Nilsson
KD-ledaren Christina Borglund beklagar att allianspartierna inte håller ihop och menar att det kan straffa sig framöver. ”Det kommer fler val, det här skapar en mycket konstig situation i Kristianstad”.
Gruppledaren Christina Borglund (KD) fick beskedet på måndagseftermiddagen.

Sydsvenskan - 02 jun 14 kl. 05:30

Boten fick mig att undra om Malmö verkligen värnar oss som väljer cykeln

Mitt i den ljummaste försommaren ser jag något gult på bilens vindruta. Undrande går jag fram till bilen, tar lappen och läser. Jag har fått en parkeringsanmärkning som kostar mig 400 kronor, för att jag låtit bli att köra med bilen i helgen.

Expressen - 05 sep 14 kl. 07:13

Magnus Gertten: Vi har gråtit oss rödögda

MALMÖ. Artisten Björn Afzelius dog i cancer bara 52 år gammal. Först nu femton år senare kommer filmen och alla i Malmösångarens närhet har beredvilligt ställt upp för att gör historien om honom komplett.

Skånskan - 08 dec 15 kl. 14:00

Malmö rätt plats för seriedrömmar

Kultur och Nöje Någon gång kring millennieskiftet blev jag inbjuden till en paneldebatt om mediefrågor på Kvarnby folkhögskola, som då hade sina lokaler på Zenithgatan i Malmö. Bakom inbjudan stod något som kallade sig Serieskolan, som var en nystartad linje på folkhögskolan i skapandet av serier för vuxna, ofta med politisk inriktning. Med vänsterkurs, förstås, eftersom Kvarnby har den ideologiska inriktningen.

Skånskan - 24 apr 18 kl. 05:00

Verksamhetschef för Malmö pride slutar

MALMÖ Chris Schenlaer slutar som verksamhetschef för Malmö pride.
– Jag har mått otroligt dåligt i den här processen, berättar Chris Schenlaer.Efter den senaste tidens interna konflikter inom Malmö pride finner hon ingen annan utväg än den här.

Västerbottens Folkblad - 29 aug 13 kl. 08:15

?Alla har gråtit?

Elever och personal på Lundsbergsskolan är besvikna och chockade över att deras skola tvingas stänga. Rektorn, tidigare Umeåbon Staffan Hörnberg, tycker man vidtagit de åtgärder [...].

HBL - 27 jun 14 kl. 04:59

”Privata företagen säkert besvikna”

I social- och hälsovårdsreformen verkar de privata aktörerna tilldelas en roll som underleverantörer. Det är mindre än vad de hoppats på, säger forskaren Hennamari Mikkola.Den privata sektorn har varit på frammarsch de senaste åren, särskilt inom företagshälsovården, tandvården och boende för seniorer.

Skånskan - 22 okt 15 kl. 06:00

Långsiktiga lösningar i Malmö

Malmö Sedan i september har Malmö befunnit sig i krisläge på grund av flyktingströmmarna. Nu planerar sociala resursförvaltningen för långsiktiga och hållbara lösningar. Jul- och nyårshelgerna ska man klara.

Sydsvenskan - 16 okt 14 kl. 04:00

Varför framställs Operaverkstan som något nytt i Malmös kulturliv?

Fråga: I Boel Gerells recension av ”Lilla döden hälsar på” (Kultursidorna 11/10) på Unga teatern kan läsaren få intrycket att Operaverkstan är en ny företeelse i Malmös kulturliv. Så är inte fallet. Operaverkstan är Malmö operas laboratorium.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Vellinge är ingen storstad.

Dagens Samhälle jämför äpplen med päron. Det blir oseriöst..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Hög tid att sluta sälja ut säkerheten.

Det är illa nog att lagstiftningen inte redan finns på plats..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Polisen ryter till om falska gunglarm

Polisen i Skåne har på senaste tiden fått in flera ärenden om att personer fastnat i gungor och behöver hjälp att komma loss. Det skriver polisen på sin sajt. Inringarna har oftast varit barn eller ungdomar som larmat polis eller räddningstjänst till le.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Israeliskt flygangrepp i Syrien

Israel har genomfört flygangrepp i eller nära Syriens huvudstad Damaskus, rapporterar flera medier. Enligt den statliga nyhetsbyrån Sana har luftvärnet lyckats avvärja flera attacker. Explosioner har hörts i huvudstaden, enligt nyhetsbyrån AFP:s korresp.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Unga låtsas fastna i gungor – filmar räddningsinsatsen

Polisen uppmanar föräldrar att prata med sina barn om allvaret i att falsklarma..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Tamt Redhawks föll mot Red Bull München

Släppte in fyra mål i sista perioden..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Skogsbrand på grekisk ö – svenskar evakueras

Ett område på den grekiska ön Samos evakueras sedan en skogsbrand brutit ut i närheten av byn Pythagorion, uppger flera medier. Resebyrån Apollo har evakuerat svenskar från tre hotell i området. – Vi har evakuerat 32 svenska gäster som har fått åka in t.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Rusning till Australiens hjärta inför förbud

Som en hägrande jättejuvel reser sig Uluru, även känd som Ayers Rock, ur det platta ökenlandskapet. Men utsikten uppifrån Australiens nationalklenod, världens största klippa, kan förbli en hägring för den som inte skyndar sig – i slutet av oktober förbj.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Kastade hund från tredje våningen – fängslas

En 34-årig man i Montpellier i södra Frankrike har dömts till tre års fängelse för att ha kastat ut sin hund från tredje våningen, rapporterar France Bleu. Mannen togs på bar gärning i början av augusti när poliser som patrullerade utanför byggnaden såg.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Tiotusentals tågade i Dresden mot rasism

Bland deltagarna fanns artister, fackrepresentanter och politiker från skilda läger..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.