Barometern > Nyheter

Tuesday, 20 August, 18:50

Barometern - 22 jul 19 kl. 09:52

Perukmakare från Kungliga Operan gästar Kråksmåla
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kungliga Operan, Kråksmåla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Perukmakarefrån , Kungliga, Operan, gästar, Kråksmåla
BT - 30 aug 14 kl. 16:51

Hästar sätts in mot demonstranter

Temperaturen stiger vid demonstrationen mot nazistiska Svenskarnas parti i centrala Stockholm. I Kungsträdgården, där tusentals samlats, kastas knallskott och rökbomber. Femton personer har omhändertagits.

Helsingborgs Dagblad - 10 okt 13 kl. 17:36

Malmöoperan gästar Höganäs med La Traviata

Verdiopera framförs i Höganäs..

BLT - 17 jul 12 kl. 08:19

Döden ligger på lur vid operan i Stenshamn

? Jag kommer bli så vacker så, med bölder och vårtor i ansiktet, säger Stina Lindberg förväntansfullt.
Operagänget på Stenshamn gör sig redo för årets skärgårdsopera: Trubaduren.

BLT - 17 jul 12 kl. 08:19

Se alla bilderna från operan

? Jag kommer bli så vacker så, med bölder och vårtor i ansiktet, säger Stina Lindberg förväntansfullt. Operagänget på Stenshamn gör sig redo för årets skärgårdsopera: Trubaduren.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här tränas polisens hästarPolishästar

– Hästar är fantastiska redskap för polisen, i och med att alla älskar dem. Till och med de allra mest hårdföra demonstranterna kommer fram och klappar och då är det lätt att skapa dialog. Men visst, det är väl inte så spännande att visa bilder på demonstranter som klappar hästar, säger Johan Bondesson, medan han sadlar Brutus, nio år gammal.

Sydsvenskan - 20 apr 16 kl. 10:45

"Star wars" fick kungligt besök

Även blåblodiga gillar "Star wars". Det är de brittiska prinsarna William och Harry ett bevis på: i går besökte de inspelningen av "Star wars: Episode VIII" på plats i Pinewood Studios i Buckinghamshire.Besöket innebar bland annat lek med lasersvärd, snack med Luke Skywalker (i form av skådespelaren Mark Hamill förstås) och ett möte med droiden BB-8.

Västerbottens Folkblad - 10 apr 14 kl. 09:17

Jazz på operan i dagarna tre

I kväll och två kväl­lar fram­åt kan Umeå­bor höra in­ter­na­tio­nell­ jazz på fes­ti­va­len 12 points. – Det är ett unikt till­fäl­le att upp­le­va ny, bra mu­sik, ­sä­ger gäs­tan­de ar­tis­ten Elin Lars­son. Fes­ti­va­len star­ta­de för åtta år se­dan i Dub­lin och be­sö­ker vart­an­nat år en stad nå­gon­stans i Eu­ro­pa.

SR - 30 nov 15 kl. 11:18

Trollflöjten som skilsmässodrama med referenser till Star Wars

I Oslo var det i helgen premiär på den norske Operan för Mozarts Trollflöjten i regi av Alexander Mörk Eidem, som ju gjort sig ett namn som Stockholms Stadsteaters succéregissör framför andra - med en förmåga att gjuta nytt liv i klassiker och att till exempel friskt blanda in sångnummer där han tycker att de passar. Anneli Dufva satt i publiken i lördags..

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 16 kl. 14:36

Malmö Opera gästar Ängelholm

Dramatiska operan Lucrezia Borgia ges på Jarl Kulle-scenen..

ÖstersundsPosten - 21 apr 15 kl. 21:05

Folkmusikgruppen Nordic gästar Jazzköket

För drygt tio år sedan träffades musikerna Anders Löfberg, Magnus Zetterlund och Erik Rydvall på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Tankarna om ett musikaliskt samarbete föddes och de bildade gruppen Nordic. Tillsammans har de experimenterat med folkmusik som blandats med jazz, bluegrass, latin och reggae..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Väderums restaurang satsar

En ombyggnad,en utökning av serveringen, nya möbler och installation av en pizzaugn. Väderums Restaurang, tidgare Väderums Kafé på Västra industriområdet i Oskarshamn, har genomgått en förändring..

Barometern - 15 minuter sedan

Antal döda stiger i attack i Burkina Faso

Barometern - 15 minuter sedan

Hockeyförbundet får kritik: Yrvaket och tondövt

Svenska ishockeyförbundet tacklade konflikten med Damkronorna fel från början. Det anser pr-konsulten och krishanteringsexperten Patrik Westander..

Barometern - 30 minuter sedan

Neville: Spelare borde bojkotta sociala medier

Barometern - 45 minuter sedan

Positiv skolstart för Åkrahäll

146 nya elever påbörjade under tisdagen sitt första år på Åkrahällskolan. En siffra som inte var lika hög under de preliminära antagningarna tidigare i år. .

Barometern - 45 minuter sedan

Hårt tryck i Kalmars butiker i juni och juli: ”Slår budgeten”

Sommarhandeln i Kalmar har varit ovanligt stark, visar statistik från handlarna själva. Ett viktig skäl till det är alla utländska gäster. ”Snacket om sommarstaden Kalmar sprider sig”, säger Kalmar Citys centrumutvecklare Lisa Söderholm..

Barometern - 45 minuter sedan

Svensk mixedtävling kan hamna på Europatouren

Scandinavian Invitation har inte hunnit börja men redan nu pratas det mycket om kommande år. Bland annat kan en mixedtävling i Sverige bli verklighet på Europatouren..

Barometern - 45 minuter sedan

Svenska kortfilmer tävlar i Toronto

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.