Expressen > Nyheter

Tuesday, 20 August, 18:33

Expressen - 22 jul 19 kl. 09:51

Tingstadstunneln avstängd efter krockTingstadstunneln i Göteborg är avstängd efter en olycka.Två personbilar har kolliderat i mittkörfältet, enligt Trafikveret.– Fyra ambulanser är på plats och ytterligare två är på väg, säger Linda Bergquist, teamledare på SOS Alarm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Göteborg, Trafikveret, Linda Bergquist, SOS Alarm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tingstadstunneln, avstängdefter , krock
GöteborgsPosten - 12 mar 18 kl. 12:41

Lastbil in i taket – Tingstadstunneln avstängd

En lastbil har kört in i taket på Tingstadstunneln. Tingstadstunneln är helt avstängd i norrgående riktning. Ingen ska ha skadats..

Expressen - 02 feb 15 kl. 18:03

E22 är avstängd – krock i blixthalkan

Det är väldigt halt i stora delar av södra Sverige just nu. Vid 17.20-tiden frontalkolliderade en personbil med en lastbil utanför Linderöd.

GöteborgsPosten - 26 nov 17 kl. 13:20

Väg avstängd – krock i Göteborg

Artillerigatan i Kortedala i Göteborg är helt avstängd efter att två personbilar krockat med varandra. – Vi arbetar vid platsen, säger Christer Dyrfelt vid räddningstjänsten..

GöteborgsPosten - 06 sep 18 kl. 06:12

Krock vid Tingstadstunneln – E6 avstängd

En bil har kört in i en lastbil på E6:an utanför Tingstadstunneln. Vägen är helt avstängd i södergående riktning. Skadeläget för inblandade är okänt..

GT - 06 sep 18 kl. 06:30

E6 avstängd efter krock

E6 är avstängd efter att en personbil kört in i en lastbil vid Tingstadstunneln.Två körfält i södergående riktning är avstängda.Skadeläget är oklart..

Expressen - 27 feb 17 kl. 11:36

Lastbil och personbil i krock i tunnel – en fil avstängd

En lastbil och en personbil har krockat i Tingstadstunneln i Göteborg.En fil är helt avstängd.– Det påverkar trafiken helt uppenbart, säger Hans Lippens, polisens presstalesman i region Väst..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 13:28

Krock vid E6 – trafiken avstängd

En personbil och lastbil har krockat 200 meter utanför Tingstadstunneln i riktning in mot centrum. Enligt Rolf Kagelind på räddningstjänsten är trafiken helt avstängd..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 13:28

Krock på E6 – trafiken avstängd

En personbil och lastbil har krockat 200 meter utanför Tingstadstunneln i riktning in mot centrum. Enligt räddningstjänsten är trafiken helt avstängd..

Expressen - 27 jul 19 kl. 14:34

Olycka vid Tingstadstunneln – väg helt avstängd

Två bilar har krockat vid Tingstadstunneln in mot stan.Till följd av olyckan är vägen helt avstängd.Skadeläget är oklart..

NT - 9 timmar sedan

Central bro avstängd för gående och cyklister

Hamnbron kommer att vara avstängd för gående och cyklister året ut..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

NYHETSDAGEN: Irans utrikesminister vägrade skaka hand med Margot Wallström • Polislokal förstörd efter detonation • Foodoras cykelbud går ut i strejk

Margot Wallström mötte i dag Irans utrikesminister Javad Zarif i Stockholm.Men återigen uteblev handskakningen mellan ministrarna. Vilket kritiseras från föreningen Kvinnors Rätt.

Expressen - 1 timme sedan

Skräckbilderna från havets botten: ”Död och lidande”

På ytan märks ingenting – men på havets botten dör fiskar som på löpande band.Djuren fastnar i tappade fisknät, så kallat spökgarn, och svälter ihjäl.– Det är död och lidande där nere, säger dykaren Jonny Magnusson.

Expressen - 1 timme sedan

Flera fordon i krock på E6 – okänt skadeläge

Flera bilar är inblandade i en olycka på E6 vid Tygelsjö.Skadeläget och trafikpåverkan är okänt, enligt polisen..

Expressen - 1 timme sedan

En knivskadad vid bråk utomhus

En person har skadats vid ett bråk utomhus i Växjö. Enligt polisen ör det sig om en stick- eller skärskada. Skadeläget är okänt.

Expressen - 1 timme sedan

IKEA utrymt efter rökutveckling

Ikea Kållered har utrymts efter rökutveckling på platsen.Räddningstjänsten har skickat flera enheter till varuhuset och ska rökdyka i lokalerna..

Expressen - 1 timme sedan

Krögare som dömts för brott mördad i Danderyd

Mannen som mördades utanför en Ica-butik är en krögare som flera gånger dömts för brott.2015 dömdes han för vapenbrott efter att ha gripits i Stockholm med en laddad revolver.Tidigare har han drivit en känd Stockholmskrog..

Expressen - 2 timmar sedan

Bil i krock med lastbil – vägen avstängd

En trafikolycka har inträffat på en väg i närheten av Götene.– Det är en lastbil och en personbil som har gått ihop på något sätt, säger Ola Jakobsson, stabsbrandmästare vid räddningstjänsten..

Expressen - 2 timmar sedan

Stadsdelen sågas i ny stenhård revisorskritik

I april sparkade politikerna stadsdelsdirektören i Örgryte-Härlanda, Katarina Othelius. Med sig fick hon 18 månadslöner i fallskärm.På måndag levererar revisionsfirman KPMG svidande kritik mot den tidigare ledningen – samtidigt som nya besparingar är att vänta.

Expressen - 2 timmar sedan

Italiens premiärminister avgår

Italiens premiärminister Giuseppe Conte meddelar att han avgår, skriver AFP..

Expressen - 2 timmar sedan

Greta Thunbergs år – från ensam skolstrejk till FN

Det började med en artikel i Dagens ETC den 20 augusti 2018.”Greta, 15, skolstrejkar för klimatet” löd rubriken.Sedan dess har Greta Thunberg blivit en världskändis – och ansiktet utåt för en ung klimatrörelse.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.