Alingsås tidning > Nyheter

Tuesday, 20 August, 17:55

Alingsås tidning - 22 jul 19 kl. 09:31

Narkotikabrott på CentrumgatanVid niotiden på söndagskvällen kontrollerade polis en man på Centrumgatan. Mannen visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med för provtagning. Strax efter midnatt kontrollerades ytterligare en man i centrala Vårgårda och även han visade tecken på drogpåverkan. Polis har i båda fallen skrivit anmälan om ringa narkotikabrott..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Centrumgatan, Vårgårda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Narkotikabrott, Centrumgatan
Länstidningen i Jämtland - 4 timmar sedan

Man i Åre kontrollerades av polis – misstänks för narkotikabrott

En anmälan om ringa narkotikabrott har upprättats sedan polisen kontrollerat en man i Åre under....

YLE - 03 maj 13 kl. 16:31

Tre dömda för narkotikabrott

Tre män fick fängelsestraff för narkotikabrott som utfördes i Jakobstad mellan åren 2008 och 2012. En kvinna friades från åtal. En av männen hade fört in droger i landet från Sverige och sålt dem vidare.

BT - 28 maj 14 kl. 14:27

Vd i Mark döms för narkotikabrott

En vd för ett stort företag i Mark döms till fängelse för narkotikabrott och rattfylleri. Mannen döms till sex månaders fängelse. BT har tidigare berättat om vd:n som köpt kokain vid flera tillfällen.

BT - 15 mar 11 kl. 15:38

Rätt ta lyx från man som dömdesför grovt narkotikabrott

Det var rätt att ta Merca, mc och Rolexklocka från en Bandidosmedlem som dömts för grovt narkotikabrott eftersom lyxen troligen inte var ärligt förtjänad. Det slår Göta hovrätt i dag fast i en dom som berör den nya taktiken att jaga pengar som kan komma från grov kriminalitet. BT har tidigare berättat om fallet.

BT - 15 mar 11 kl. 15:38

Rätt ta lyx från man som dömdes för grovt narkotikabrott

Det var rätt att ta Merca, mc och Rolexklocka från en Bandidosmedlem som dömts för grovt narkotikabrott eftersom lyxen troligen inte var ärligt förtjänad. Det slår Göta hovrätt i dag fast i en dom som berör den nya taktiken att jaga pengar som kan komma från grov kriminalitet. BT har tidigare berättat om fallet.

Magazin24 - 28 okt 11 kl. 11:55

Flera greps misstänkta för narkotikabrott

Under torsdagen greps flera personer i Västra Mälardalen, misstänkta för narkotikabrott. Vid 14-tiden togs en 45-årig man på Nygatan i Arboga, då han uppvisade tecken på narkotikapåverkan. Mannen fördes till polisstationen för provtagning och är nu misstänkt för narkotikabrott.

YLE - 17 apr 13 kl. 10:00

Grovt narkotikabrott i rätten i går

Fyra personer stod åtalade när en rättegång gällande grovt narkotikabrott tog plats i Österbottens tingsrätt i Jakobstad i går torsdag. Narkotikabrotten misstänks ha utförts mellan åren 2008 och 2011 i Jakobstad. En av de åtalade har olagligt fört in droger i landet från Sverige via Åbo hamn och över gränsen vid Torneå.

YLE - 17 apr 13 kl. 10:16

Grovt narkotikabrott i Österbottens tingsrätt

Fyra personer stod åtalade när en rättegång gällande grovt narkotikabrott tog plats i Österbottens tingsrätt i Jakobstad i går tisdag. Narkotikabrotten misstänks ha utförts mellan åren 2008 och 2011 i Jakobstad. En av de åtalade har olagligt fört in droger i landet från Sverige via Åbo hamn och över gränsen vid Torneå.

SmålandsPosten - 20 dec 13 kl. 19:21

Två häktade för grovt narkotikabrott i Växjö

Växjö tingsrätt häktade under fredagseftermiddagen en 33-årig man och hans flickvän misstänkta för grovt narkotikabrott.
Mannen är känd i narkotikakretsar och åtalades i somras för innehav av över ett halvt kilo cannabis. Häktningsförhandlingarna hölls bakom stängda dörrar och 33-åringen erkände narkotikabrott, men ansåg att det inte skulle rubriceras som grovt.

Barometern - 14 maj 14 kl. 16:02

Fängelse för narkotikabrott

Två män, 37 och 25 år gamla, har dömts till åtta respektive fyra månaders fängelse för bland annat narkotikabrott. 37-åringen dömdes för en omfattande brottslighet som förutom narkotikabrott också utgjordes av rattfylleri, olovlig körning, häleri och våldsamt motstånd. I huvudsak handlade åtalet om brottslighet i samband med narkotika; han har såväl använt som sålt amfetamin och cannabis.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 12 timmar sedan

Ica flyttar in i Stadsskogen

Nu är det klart – Stadsskogen får en Ica-butik.
Butiken planeras att öppna under våren 2020.
Redan år 2015, då Wikowia presenterade sitt nya byggprojekt Stadsskogsporten, fanns en livsmedelsbutik med i planerna för fastigheten på Rubingatan.

Alingsås tidning - Igår: 17:20

Det blev en enda lång fest

Cykelhelgen började med en tråkig olycka men efter det var det en enda lång fest.
– Det är Vårgårda i världsklass i alla hörn, säger Helen Henriksson i Vårgårda cykelklubb. Som AT skrev i fredags blev fyra tävlingscyklister påkörda när de var ute och tränade dagen före tävlingen skulle börja.

Alingsås tidning - Igår: 12:13

Lånade bil – åkte fast

Två killar från Herrljunga stoppades i lördags i Borås i en bil som de lånat utan lov. Båda misstänks enligt polisen för olovligt brukande av bilen, samt föraren för drograttfylleri och passageraren misstänks för narkotikabrott eget bruk..

Alingsås tidning - Igår: 12:15

Hade batong i bilen

En bilförare i Vårgårda är misstänkt för både rattfylleri, alternativt grovt rattfylleri, och brott mot knivlagen. Personen hade en teleskopbatong i bildörren. Det var i söndags som bilföraren kontrollerades, uppger kommunpolis Robert Möörk.

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Nu finns kärlekslåsen i Alingsås

De finns på broar världen över, kärlekslåsen, och nu också i Alingsås. Än så länge är de förhållandevis få, men blir det en explosion av kärleksförklaringar på gångbron mellan Stora torget och Lilla torget kan det komma att bli problem.
Närmare en miljon hänglås innebar en för stor tyngd för räckena på Pont des Arts i Paris, kanske den mest kända platsen för kärlekslås, så 2015 påbörjades bortplockningen av låsen.

Alingsås tidning - 17 aug 19 kl. 05:30

Samson var ingen varg

Det var ingen varg utan varghunden Samson som syntes vid järnvägen i Herrljunga förra fredagen. Det hävdar Herrljungabon Hans Martinussen. – Både jag och hundens ägare skrattade gott när vi läste artikeln om varg i Herrljunga, säger Hans Martinussen och beskriver hunden som världens snällaste.

Alingsås tidning - 16 aug 19 kl. 17:38

Snabb start på cykelfesten

Nioårige Viggo Bertelsen var snabbast iväg, tätt följd av kompisarna Ludvig Lindström och Mohammad Al Saddih, när Motionstrampet inledde årets cykelhelg i Vårgårda prick klockan 17 på fredagen. Nu är det massor av aktiviteter i cyklingens tecken både lördag och söndag, alltifrån världscuplopp till dans på Murartorget. På grund av tv-sändningarna av damernas världscuplopp inleds cykelhelgen i år på fredagen och avslutas på söndagseftermiddagen.

Alingsås tidning - 16 aug 19 kl. 10:34

Avråder bad vid Playa Mjörn

Just nu avråder Alingsås kommun från bad på badplatsen Playa Mjörn efter att vattenprover har visat höga bakteriehalter av ecoli och enterokocker. Nya prover kommer i början på nästa vecka. Det är endast Playa Mjörn avrådan gäller, övriga kommunala badplatser visar inga förhöjda halter..

Alingsås tidning - 16 aug 19 kl. 08:22

Här kan kultur och näringsliv mötas

I hemlighet har det jobbats hela sommaren med att skapa en ny mötesplats i Herrljunga. En plats där kulturen och företagarna kan mötas. Nu avslöjar de projektansvariga sina planer.

Alingsås tidning - 16 aug 19 kl. 05:30

Stor födelsedagsfest på Risön – kölhalning inte uteslutet

Republiken Risön firar 125 år. På lördag ska detta firas med tal, korvgrillning och myggsafari.
En gång per år, sedan 80-talet, håller Republiken Risön storstämma framåt höstkanten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.