DI > Ekonomi

Saturday, 24 August, 14:14

DI - 22 jul 19 kl. 09:29

Källor: Utmanarbank i samtal om försäljning av låneportföljDen pressade utmanarbanken Metro Bank för samtal om att avyttra en del av sin låneportfölj till den amerikanska hedgefonden Cerberus Capital Management, rapporterade Sky News i söndags med hänvisning till källor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Metro Bank, Cerberus Capital Management, Sky News

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Källor, Utmanarbanki , samtalom , försäljningav , låneportfölj
Supermiljöbloggen - 02 jun 16 kl. 11:29

En försäljning av Vattenfalls tyska brunkol kan leda till att mer kvicksilver släpps ut – över Sverige

Kvicksilver är ett av de allra farligaste miljögifterna i världen, och utgör ett hot mot både miljön och mot människors hälsa. I regeringens skrivelse om en giftfri vardag (pdf), som publicerades i början av maj och som bland annat statsminister Stefan Löfven (S) står som avsändare till, går det att läsa: Kvicksilver är ett av de allra farligaste miljögifterna och utgör ett hot mot både miljön och mot människors hälsa. Det är en lättflyktig metall som kan spridas långa sträckor via luften.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Källor: EQT kan köpa Nokias Vertu

Den finländska mobiltelefontillverkaren Nokia för samtal med riskkapitalbolaget EQT om en försäljning av dotterbolaget Vertu, som tillverkar lyxmobiler. Reuters, som hänvisar till källor med insyn i affären, skriver att priset är cirka 200 miljoner euro (omkring 1,8 miljarder kronor). Ett annat riskkapitalbolag, Permira, har tidigare övervägt att köpa Vertu men har inte lagt något bud, skriver nyhetsbyrån.

NT - 13 jun 12 kl. 14:38

Källor: EQT kan köpa Nokias Vertu

Den finländska mobiltelefontillverkaren Nokia för samtal med riskkapitalbolaget EQT om en försäljning av dotterbolaget Vertu, som tillverkar lyxmobiler. Reuters, som hänvisar till källor med insyn i affären, skriver att priset är cirka 200 miljoner euro (omkring 1,8 miljarder kronor)..

Affärsvärlden - 05 feb 14 kl. 14:31

JP Morgan Chase förhandlar om försäljning av råvaruverksamhet

Amerikanska banken JP Morgan Chase för exklusiva samtal med Mercuria om en försäljning av bankens råvaruverksamhet som värderas till cirka 3,3 miljarder dollar, rapporterar Reuters med hänvisning till två källor med insyn..

DI - 09 okt 17 kl. 07:31

Tyska uppgifter: Air Berlins samtal med easyJet nära kollaps

Lågprisflygjätten Air Berlin samtal med easyJet rörande en försäljning om upp till 30 plan är nära att kollapsa. Det skriver den tyska tidningen B.Z.

PrivataAffärer - 16 nov 18 kl. 10:08

Mitsubishi förnekar samtal med ABB

Läs också: Uppgifter: ABB förhandlar om försäljning av kraftdivisionen På torsdagskvällen uppgav Reuters, med hänvisning till källor, att ABB för samtal med japanska Hitachi och Mitsubishi Electric om att sälja hela eller delar av kraftdivisionen Power Grids. ABB ska enligt uppgifterna även ha startat förhandlingar med State Grid of China.  .

Dagens PS - 16 nov 17 kl. 09:20

Volvo i samtal med Samsung om ellastbil

Volvo Lastvagnar är i samtal med Samsung om att utveckla eldrivna lastbilar. Allt enligt chefen Claes Nilsson, skriver Korea Herald. Men för närvarande är det hela bara ett koncept då det skulle krävas rejäla batterier för att lastbilarna ska kunna köra långa sträckor, uppgav Claes Nilsson.

Dagens PS - 05 sep 17 kl. 07:42

Volkswagen stoppar försäljning av Ducati

Här är orsaken. Volkswagen har lagt försäljningen av sina motorcyklar under varumärket Ducati på hyllan, skriver Reuters. Bakgrunden är ett starkt motstånd från facket mot en försäljning av Ducati.

YLE - 19 okt 12 kl. 12:40

Försäljning ombord nya Kvarkenfärjan är viktigt

Den nya Kvarkenfärjan Betancuria, som ska byta namn till Wasa Express, är nu på väg till Vasa. Hon lämnade Las Palmas sent på torsdag kväll och väntas anlända till Vasa 28 oktober. Wasa Express har förutom en fem gånger större passagerarkapacitet,1500 passagerare jämfört med 300 på RG 1, också ett större bildäck.

YLE - 19 okt 12 kl. 13:42

Försäljning ombord på nya Kvarkenfärjan viktig

Den nya Kvarkenfärjan Betancuria, som ska byta namn till Wasa Express, är nu på väg till Vasa. Hon lämnade Las Palmas sent på torsdag kväll och väntas anlända till Vasa 28 oktober. Wasa Express har förutom en fem gånger större passagerarkapacitet,1500 passagerare jämfört med 300 på RG 1, också ett större bildäck.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Toppekonomen varnar för valutakrig: ”En atombomb för världsekonomin”

Risken för en mycket turbulent börsutveckling och en häftigare inbromsning i världsekonomin ökar. Nästa steg kan bli ett valutakrig vilket kan utlösa en ”atombomb” för….

DI - 2 timmar sedan

Carnegie: Aktierna du ska våga köpa – ”det sprutar in pengar”

Våga köpa cykliskt, råder Carnegies analytiker. Det går att hitta underskattad kvalitet bland börsens verkstadsjättar, men se upp för övervärderade gullgrisar..

DI - 2 timmar sedan

Iransk tanker på väg mot Turkiet

Den omstridda iranska tanker som släpptes från Gibraltar i söndags är på väg mot Turkiet i stället för södra Grekland, visar sjödatatjänsten Marine Traffic..

DI - 3 timmar sedan

Rysslan provskjuter från atomubåtar

Ballistiska robotar har avfyrats från ryska atomubåtar i polarregionen i Arktiska havet och från Barents hav under en militärövning, meddelar landets försvarsdepartement..

DI - 3 timmar sedan

Affärsängeln om sin första fullträff: ”Ångrar att jag sålde för tidigt”

Affärsängeln Eva Redhe har suttit i 25 styrelser och ett av de längsta uppdragen är Första AP-fonden..

DI - 4 timmar sedan

Överfulla lager oroar diamantbranschen

Kan man någonsin få för mycket diamanter? Ja, det tycker i alla fall diamantbranschen som nu tampas med överskott på rådiamanter och en ökad produktion av syntetiska stenar..

DI - 5 timmar sedan

Spelplanen ändrad: Så ska du göra med ditt bolån nu

Bolånetagare står plötsligt inför en annan verklighet än för några månader sedan. Sjunkande marknadsräntor och konjunkturoro har tippat förutsättningarna åt ett nytt håll..

DI - 5 timmar sedan

Regeringskris avvärjd i Norge

Bokstavligen i elfte timmen har Norges statsminister Erna Solberg (Høyre) lyckats undvika en regeringskris..

DI - 5 timmar sedan

Bränderna i Amazonas pressar Bolsonaro – bildar ”kriskabinett”

De omfattande skogsbränderna i Amazonas kan skapa ekonomiska problem för Brasilien och även skada affärer för svenska och andra företag inom EU. .

DI - 6 timmar sedan

Ishockeylegendaren köper techbolag – ska nyttja rutavdrag

Ishockeylegendaren Mats Sundins bolag BBG, Bredbandsgruppen, köper Tech Troopers och skapar Smartify by BBG. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.