Sydöstran > Nyheter

Sunday, 25 August, 05:05

Sydöstran - 22 jul 19 kl. 09:11

6000 personer besökte nya festivalenInitiativet till musikfestivalen OneWkndOnly på Klubb &vin under Östersjöfestivalen resulterade i en succé. – Vi är fullkomlig överrumplade, säger Fredrik Berg, VD på Bergs restauranger..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
OneWkndOnly, Klubb, Östersjöfestivalen, Fredrik Berg, Bergs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 6000personer , besöktenya , festivalen
UNT - 04 aug 18 kl. 17:26

Så här många besökte festivalen

Fredagens musikfestival i Botaniska trädgården, Queens of pop, lockade 4300 besökare..

SVT - 28 jul 13 kl. 14:18

39 000 besökte Storsjöyran

Trenden vände vid årets upplaga av Storsjöyran i Östersund. Besöksantalet steg med 3 500 personer jämfört med förra året och i år besökte 39 000 personer festivalen..

Västerbottens Folkblad - 17 jun 12 kl. 15:15

17 000 besökte Hultsfred

17 000 personer besökte årets upplaga av Hultsfredsfestivalen, meddelade festivalen på söndagen. Vid lunchtid på lördagen, festivalens sista dag, hade man sålt 16 500 biljetter, och under [...].

NT - 17 jun 12 kl. 15:13

17 000 besökte Hultsfred

17 000 personer besökte årets upplaga av Hultsfredsfestivalen, meddelade festivalen på söndagen. Vid lunchtid på lördagen, festivalens sista dag, hade man sålt 16 500 biljetter, och under dagen såldes ytterligare 500 biljetter till människor som bestämt sig för att komma och se de de sista akterna spela. Därmed har man med god marginal klarat av årets mål på 15 000 sålda biljetter..

DN - 12 aug 19 kl. 18:09

Svenska popgruppen Secret Service hoppade av Krim-festivalen som Putin besökte

Den svenska popgruppen Secret Service skulle den gångna helgen ha spelat under en motorcykelfestival på Krimhalvön, som Vladimir Putin besökte.  Popgruppen hoppade dock av med förklaringen att ”den svenska regeringen sagt nej”. – Vi insåg att det inte var en bra grej, säger Ulf Wahlberg, keyboardist och producent..

SmålandsPosten - 24 jul 16 kl. 18:50

Tysk evangelist besökte Jesusfestivalen

Under söndagen var den tredje dagen av Jesusfestivalen i Älmhult. Drygt 500 personer ska ha besökt festivalen under dagen..

Cornucopia - 24 sep 17 kl. 20:04

Massivt stöd för svenskt försvar och Aurora - 80 000 besökte Gärdet

Stockholmarna visade ett massivt stöd för svenskt försvar och Aurora, när enligt polisen ca 80 000 personer besökte Försvarsmaktens uppvisningar på Gärdet under dagen. Detta kan jämföras med de enligt uppgift till bloggen 20 personer som besökte ett seminarium arrangerat av stalinisterna bakom anti-Aurorademonstrationen i Göteborg, eller organisationen Fredsrörelsen på Orust, som består av två personer.Hemvärnsmän på hundpatrull i Stockholm tidigare i veckan i anslutning till plats som Försvarsmakten själva sagt ska vara en del av övningen.

UT - 02 dec 14 kl. 07:19

Cyklar världen runtför en bättre världCykelaktivist besökte Ulricehamn

Han är ute på en ständigt pågående cykelturné för en bättre värld. Nyligen besökte han Ulricehamn för att informera om projektet We need trees. Just nu är Mohammad Tajeran i Sverige för att sprida information om projektet.

YLE - 17 jun 17 kl. 16:52

Nästan hundratusen besökte Farmari i Seinäjoki

Lantbruksmässan Farmari i Seinäjoki drog 94 000 besökare. Men besökarna höll hårt i plånboken. Mässan pågick från onsdag och avslutades under lördagen.

Magazin24 - 30 dec 12 kl. 13:43

Många besökte Teknikbacken

I helgen passade både stora och små på att njuta av vintervädret genom att åka skidor vid Teknikbacken i Arboga. Nu i mellandagarna är evenemangen i vårt område inte så många. Därför har Magazin24 den här helgen besökt lokala pulka- och skidbackar.

YLE - 17 jun 17 kl. 13:30

Ramieza såg döden, våldet och svälten i vitögat då hon besökte Somalia

Folket i Somalia lider av det långvariga kriget, våldet, torkan och nu också den fruktansvärda svälten. Barn och åldringar drabbas värst, och då vasabon Ramieza Mahdi nyligen besökte Somalia kunde hon konstatera att läget är värre än någonsin. Somalia är ett av världens farligaste länder.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Studie: Så fort påverkas du av e-cigaretter

Sydöstran - 30 minuter sedan

Drönare slog ned i Beirut

Sydöstran - 1 timme sedan

Nasa undersöker bankintrång från rymden

En astronaut uppges olovligen ha loggat in på sin partners bankkonto från rymdstationen ISS. Paret har varit mitt uppe i en bitter separations- och vårdnadsstrid det senaste året, ..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Sämre betalt för ekomjölken

Sydöstran - 2 timmar sedan

Poliser skottskadade i Finland

Sydöstran - 2 timmar sedan

Man åtalas för grov barnvåldtäkt

Sydöstran - 3 timmar sedan

Fler nya bränder i Amazonas

Sydöstran - 3 timmar sedan

Historisk dansk segervittring i LPGA

Sydöstran - 3 timmar sedan

Man misshandlad vid brygga

Vid 20:30 på lördagskvällen larmades polisen om en misshandel i Olofström..

Sydöstran - 3 timmar sedan

Misstänks för sexbrott med falukorvOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.